Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jéé .. děkuji zlato .. mě doufám neodkopneš ;)) *8*
  • re.leosovy hodinky

Ty hodinky co ma Leos se jmenuji JACOB, v evrope se prakticky snad az na Londyn nedaji koupit, vytvoril je klenotnik JACOB ARABO a stoji cca 280000.Kc Ne, nespletl jsem se o nulu. Mam je totiz taky, nicmene jsem si myslel, ze jsem v tehle male republice jediny, kdo je nosi. Jsou to hodinky, ktere oblekaji celebrity v USA, Sean P. Diddy Combs, Fred Durst, Naomi Campbell, Busta Rhymes, Nelly, Wyclef Jean, Nas, Tyrese, 50 Cent, atd. Pro zajimavost(a stoji to za to) se podivej na www.jacobandco.com. Potom Ti Leosovy hodinky prijdou jako nejlacinejsi z nabidky, firma JACOB nabizi treba i kousky se 70ct za 5mil.Kc
    • Re: re.leosovy hodinky

zdarec, mám zájem o podobné hodinky jaké má Leoš, může mi někdo upřesnit o jaký tip Jacob hodinek jde?

díky
  • Tebe nikdy Lásko!! *14*
  • asi tak

já to v hlavě v pořádku mám to že údajně monicezahýbá si sní musí vyřešit já se dívám na to jak modeuje a zpívíá a uvádí různé akcičky do jeho soukromí není nic nikomu z nás myslím že by vás to nebavilo kdyby se pořád psalo jak o leošovi tak o monice to je jejich soukromá věc ale jako moderátoor .....atd je naprosto nejúžasnější můj názor se nikdy nezmění (jen tak dál Leoši jsi nejlepší moderátor v ČR nikdo na tebe nemá )ahoj paja *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Mareš je dobrej, občas se chová jako ko.kot, ale jinak je vtipnej, pohotovej a z Hezuckym na Evropě2, prostě nemají konkurenci, ráno si je zapnu v autě a kolikrát brečim smíchy, ovšem pro blbečky kterejm to nepálí a pro nány co vejraj na to kdo jak vypadá to asi nemá vůbec smysl. Když je někdo takhle vtipnej, nemůže být úplně blbej. Pánům to fakt myslí a super se doplňujou na rozdíl od některých trapných dvojic v našem řídkém světě zábavy. Navíc kdo tráví večery u stupidního Česko-Slovensko má talent je sám o sobě dost chudák, je to jako za komančů kdy naši rodiče čuměli na jistý německý pořad. Mám z toho husí kůži jak pralinky a všem kdo na tyhle hnusy čučí vyjadřuji upřímnou soustrast nad kulturní sebevraždou. Zdar
  • Ahoj Leoši,přeju ti hodne stesti a zdaravý a hlavně at ti to zpívá a baví. *3*
  • ahojik

ahoj leošku fakt nechápu ty imbecily z bulváru nechápu proč tě prostě nenechaj na pokoji ale spon chvíly ......skus to vydržet myslím že to ted a tebe bude zase záhul páč jsou to debilové snad tě zas někdy uvidím naživo zatí se měj a drž se ju?pá držím ti palečky *14* *3*
  • www.ujdeto.cz

hlasujte v klikárně pro Pána kožichů *3*
  • Leoš - Pan moderátor

Dnes jsme byli v Olomouci na Miss léto 2006 a Leoš byl super!Skvěle bavil publikum i ve chvíli, kdy se diváci dali na útěk před průtrží mračen.Klobouk dolů, je to opravdu PAN MODERÁTOR!
  • ahojky

leošku drž se doufám že to MTV vyjde a doufám že se semnou zas vyfotíš toho 13 ju měj se a drž se máš jěště pořád kolem sebe hodně lidí kteí ti věří a stojí při tobě *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit