-
Podpis
Kdo by měl zájem o podpis Leoše tak ať mi napíše na mail a domluvíme se...Cena 20-50Kč,hezký den.Čekám ohlasy. ROMÍÍÍK *4* -
Zadarmo?? Ou jéééh !!
Ale jak si myslí že spolu něco máme :D -
Leoš v Olympii
Dnes sem byla na Leoškovi v Olympii a nezklamal mě byl milý strašně mu to slušelo a navíc mi dal i pusu ...Leošku jsi ten jelepší populární chlap na světě kterýho znám jen tak dál už se těším na příště *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Leoš v Olympii
A teď by ses neměla mýt. *3* -
Re: Leoš v Olympii
pusinku jo??? *1* *1* -
-
Re: Re: Leoš v Olympii
jo pusu je skvělej nádhernej a na nic si nehraje *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Leoš v Olympii
nejsi jediná kdo se zná s leošem.je to múj kmotr a mámin nejlepší kámoš *4* a znám ho od narození a pus jsem od něho dostala milion...a hlídala jsem i jeho syna...neskutečný raubíř po tátovy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii
bože muj je to muj bratránek..nej klučina -
Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii
A to ještě nevíš, copak s Tebou prováděl, když jsi byla ještě v kočárku. *5*
-
-
-
-
-
NIC MOC !
NAZDAR LEOŠI,MĚL BY JSI TROCHU ZAČÍT POSILOVAT,A PAK SE ZAČÍT BRÁT TÍLKA !!! *16* -
text
Milý Leoši.Gratuluji Ti k výročí narození syna Kubíka.Děti jsou to nejhezčí v životě co nás může potkat.Dostala mě tvoje mamka,to už jsem začla bulet a vzpomněla si jak jsem to prožívala já.Kubíkovi přeji hlavně štěstí a zdraví.Angelika -
,
*9* nic moc mohlo to bejt o neco lepsi! *9* -
hej tak to je hustý!
tak to je taky dobrý!!!!jako ja newim ae esi se adele neco nelibi tak s nim superstar nemusi moderovat!!jako ty jeji hlody typu ze ji urazi nebo kecy ze ji nepusti ke slovu je taky dobrý!!!!!!ae leoš je proistě uzasnej kluk mtsmmmmm rada leoši! -
super
Ahoj Leoši,strašně se mi líbíš jak sympaticky,tak po tvé pracovní stránce.Poslouchám jen EVROPU2 A když stíhám dívám se na SUPERSTER.jsi fakt super borec!!!!!!! *14* *14* -
hej bomba
hej tento pátek moje nej kamí viděla v Prostějově večer na městě Leoše ve svim novim bouráku...... -
-
Re: hej bomba
jo,o Michaelovi Jacsonovi taky vymyslel krásnou písničku *1* -
Re: hej bomba
Měla potom z toho ta Tvoje "nej kamí" aspoň mokrý sny? *5* -
-
Re: Re: hej bomba
ne....ale doufám že se tak tobě nestane! *5* -
-
Re: Re: Re: hej bomba
Já z Leošššška mokré sny nemám. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hej bomba
auhhhhhhhhuaaaaa....usetri me toho a zabij me rovnou!!!!!!! proc furt nekde vopruzujes??? ty ses snad vsude?! *9* *9* *13* *16* *16* *16* ty 8.ball.8...!!! *9*
-
-
-
-
-
pochvala
Ahoj Leoši, byla jsem v sobotu ve Futuru, kde jsi moderoval Miss, chválím tě, byl jsi milej a zábavnej, akorát do mikrofonu bys mohl mluvit trochu míň hlasitě, vedle repráku to se mnou málem seklo! *1* Měj se hezky.