Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podpis

Kdo by měl zájem o podpis Leoše tak ať mi napíše na mail a domluvíme se...Cena 20-50Kč,hezký den.Čekám ohlasy. ROMÍÍÍK *4*
  • Zadarmo?? Ou jéééh !!
    Ale jak si myslí že spolu něco máme :D
  • Leoš v Olympii

Dnes sem byla na Leoškovi v Olympii a nezklamal mě byl milý strašně mu to slušelo a navíc mi dal i pusu ...Leošku jsi ten jelepší populární chlap na světě kterýho znám jen tak dál už se těším na příště *14* *14* *14* *14*
    • 8.ball.8

Re: Leoš v Olympii

A teď by ses neměla mýt. *3*
    • Re: Leoš v Olympii

pusinku jo??? *1* *1*
      • Re: Re: Leoš v Olympii

jo pusu je skvělej nádhernej a na nic si nehraje *4* *1*
        • terishek

Re: Re: Re: Leoš v Olympii

nejsi jediná kdo se zná s leošem.je to múj kmotr a mámin nejlepší kámoš *4* a znám ho od narození a pus jsem od něho dostala milion...a hlídala jsem i jeho syna...neskutečný raubíř po tátovy *15*
          • polianah

Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii

bože muj je to muj bratránek..nej klučina
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Leoš v Olympii

A to ještě nevíš, copak s Tebou prováděl, když jsi byla ještě v kočárku. *5*
  • NIC MOC !

NAZDAR LEOŠI,MĚL BY JSI TROCHU ZAČÍT POSILOVAT,A PAK SE ZAČÍT BRÁT TÍLKA !!! *16*
  • text

Milý Leoši.Gratuluji Ti k výročí narození syna Kubíka.Děti jsou to nejhezčí v životě co nás může potkat.Dostala mě tvoje mamka,to už jsem začla bulet a vzpomněla si jak jsem to prožívala já.Kubíkovi přeji hlavně štěstí a zdraví.Angelika
  • ,

*9* nic moc mohlo to bejt o neco lepsi! *9*
  • supermonika

hej tak to je hustý!

tak to je taky dobrý!!!!jako ja newim ae esi se adele neco nelibi tak s nim superstar nemusi moderovat!!jako ty jeji hlody typu ze ji urazi nebo kecy ze ji nepusti ke slovu je taky dobrý!!!!!!ae leoš je proistě uzasnej kluk mtsmmmmm rada leoši!
  • super

Ahoj Leoši,strašně se mi líbíš jak sympaticky,tak po tvé pracovní stránce.Poslouchám jen EVROPU2 A když stíhám dívám se na SUPERSTER.jsi fakt super borec!!!!!!! *14* *14*
  • jacksonka

hej bomba

hej tento pátek moje nej kamí viděla v Prostějově večer na městě Leoše ve svim novim bouráku......
    • Re: hej bomba

jo,o Michaelovi Jacsonovi taky vymyslel krásnou písničku *1*
    • 8.ball.8

Re: hej bomba

Měla potom z toho ta Tvoje "nej kamí" aspoň mokrý sny? *5*
      • jacksonka

Re: Re: hej bomba

ne....ale doufám že se tak tobě nestane! *5*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: hej bomba

Já z Leošššška mokré sny nemám. *4*
          • skih

Re: Re: Re: Re: hej bomba

auhhhhhhhhuaaaaa....usetri me toho a zabij me rovnou!!!!!!! proc furt nekde vopruzujes??? ty ses snad vsude?! *9* *9* *13* *16* *16* *16* ty 8.ball.8...!!! *9*
  • pochvala

Ahoj Leoši, byla jsem v sobotu ve Futuru, kde jsi moderoval Miss, chválím tě, byl jsi milej a zábavnej, akorát do mikrofonu bys mohl mluvit trochu míň hlasitě, vedle repráku to se mnou málem seklo! *1* Měj se hezky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit