Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Leošku,tak koukám, že po rozchodu s Monikou Poslušnou jsi nějak rozháranej a střídáš to jak ponožky. Jestli máš trable, tak se ozvi, ráda ti poradím.... *1* *1* *1*
  • ja ho tak žeru!!!!! *14*
  • Leoš

Leoši četla jsem článek ohledně Vašeho vyhazovu - jsou to blázni neznám nikoho z našich "mladých" který by moderovar jako vy. Máte své scénáře to Měl i Burian i Menšík. Držím Palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *15*
  • Moje prani

Ahoj Leosi jmenuji se Nikola a jsem z deckeho domova z plesne a byla by jsem ti moc rada kdyby jsi se za nama jel podivat a neco nam predvest byli bychom ti moc vdecni kdyby jsi prijel nase adresa je Nadrazni 338plesna 35135 moc prosim i za decky domov *3* *3* *4* *14*
  • nwm

leoš je v pohodeee teda ale musite uznat ze trepe sem tam od veci a nasa Adela je o trochu lepsia a je aj vtipnejsia ako on.
    No a je prevda ze sa nnemajuu radii???
    • Re:

mají se rádi jsou úpně sehraní astrašně jim to spolu sedí
  • Ten se musí obracet!

Za tento redakční příspěvek bych se být Leošem soudil. Takové nesmysly a překlepy na OFICIÁLNÍCH stránkách! To je opravdu hnus! To je ubohost! Úroveň veškerá žádná a informace se rovnají NULE! Jedním slovem - katastrofa! *8* *16*
  • Luky1987

Podpriemerný spevák Leoš Mareš🤮

• je prostě nejlepší

Včera jsem byla na factory v Lipníku byl strašně fajn mooooc milej prostěš nezklamal mě je prostě nejlepší *14* *14*
  • ahojky

ahoj hej kdokoliv z vás by měl informace kde leoš bude něco moderovat tak napište sem ju prosím kde a kdy bude předem dík
  • Ahoj

*1* *5* *4* *15* *8* *8* *3* *13* *9*
    Miluji tě!!!
    Klárka 5 let

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit