-
Ahoj Leošku,tak koukám, že po rozchodu s Monikou Poslušnou jsi nějak rozháranej a střídáš to jak ponožky. Jestli máš trable, tak se ozvi, ráda ti poradím.... *1* *1* *1*
-
ja ho tak žeru!!!!! *14*
-
Leoš
Leoši četla jsem článek ohledně Vašeho vyhazovu - jsou to blázni neznám nikoho z našich "mladých" který by moderovar jako vy. Máte své scénáře to Měl i Burian i Menšík. Držím Palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *15* -
Moje prani
Ahoj Leosi jmenuji se Nikola a jsem z deckeho domova z plesne a byla by jsem ti moc rada kdyby jsi se za nama jel podivat a neco nam predvest byli bychom ti moc vdecni kdyby jsi prijel nase adresa je Nadrazni 338plesna 35135 moc prosim i za decky domov *3* *3* *4* *14* -
nwm
leoš je v pohodeee teda ale musite uznat ze trepe sem tam od veci a nasa Adela je o trochu lepsia a je aj vtipnejsia ako on.
No a je prevda ze sa nnemajuu radii??? -
-
Re:
mají se rádi jsou úpně sehraní astrašně jim to spolu sedí
-
-
Ten se musí obracet!
Za tento redakční příspěvek bych se být Leošem soudil. Takové nesmysly a překlepy na OFICIÁLNÍCH stránkách! To je opravdu hnus! To je ubohost! Úroveň veškerá žádná a informace se rovnají NULE! Jedním slovem - katastrofa! *8* *16* -
Podpriemerný spevák Leoš Mareš🤮
-
je prostě nejlepší
Včera jsem byla na factory v Lipníku byl strašně fajn mooooc milej prostěš nezklamal mě je prostě nejlepší *14* *14* -
ahojky
ahoj hej kdokoliv z vás by měl informace kde leoš bude něco moderovat tak napište sem ju prosím kde a kdy bude předem dík -
Ahoj
*1* *5* *4* *15* *8* *8* *3* *13* *9*
Miluji tě!!!
Klárka 5 let