Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honzooo

honzooo.. ti je pěkne pblbý dělat si tady na to blogu prdel.. vim že to tvrdíš z prdele že leoše posloucháš..
    navíc leoš je můůůůůj:))
    se mi vo něm tuhle zdál sen: to vám musim vyprávět... prostě takhle jedu 139 do školy.. newim jak ej to možný ale byla krom mě uplně prázdná.. a najednou nastoupil leoš a začal mi zpívat.. než sem dojela do školy znala sem všechny jeho pecky nazpaměť:))
    škoda že to byl jen sen...
    ale od tý doby mam svuj sen.. chci byt zpěvačkou a zpívat taky jako leoš *14* *14* *14* *14*
  • skvělej chlapik

Leoš je skvěléj člověk,zpěvák,moderátor jsi vážně nejlepší.koukáme na eso každou sobotu a už celý týden se těšíme na to až tě zase uslyšíme.Je stebou spoustu srandy a to nás hodně těší. *3* jsi fajn chlap a doufám že ti to vydrží co nejdéle.tvé pisničky když je poslouchám a je mi nejhůř tak mně vždycky uklidní. *3* *3* *4* *5*
  • změna,

tak už Leoš Mareš není poslušný *1*
    • ajulina

Re: změna,

o on nekdy byl? *15*
      • Re: Re: změna,

ne,ale dělal si takové srandičky,když si tu Moniku bral
        • ajulina

Re: Re: Re: změna,

fakt jo? *1* o tom sem nevedela :)
          • Re: Re: Re: Re: změna,

nebo někdo jiný o něm,už nevím
    • Re: změna,

respektive-Poslušný
  • Píča je jen ta, která závidí

Kdybych chtěla já Tě milovat,
    musela bych se já bát,
    chtěla bych se s Tebou milovat,
    ale pořád bych se musela bát…
    Láska mě dostává daleko
    ale dokáže i tak mnoho, nechá Tě jít.
  • Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Alespoň dokázal dostat do písniček to co by nikdo neřekl jen tak do očí svému partnerovi bez ničeho, beze slova prosím a díky a očekávání a beze strachu. Tak jen Blbeček si umí hrát na kritika a i ta je velice jednoduchá a slaboduchá, proto se tak sám cítí a jiné za to odsuzuje, sám jsi a na druhé to svádíš, to si pamatuj pane Blbečku
    • Re: Blbeček jen ten kdo nazívá tak ostatní

Nejsi -li zběhlá v gramatice, vybírej si slova bez i-y, neboť mohou mít jiný význam. Např. nazívat - otvírat ústa při ospalosti (Nazívala jsem se dosytosti.)
      nazývat - jmenovat se
      V tom je ten rozdíl, děvčátko. Nelze kritizovat, pokud sami nejsme bez chyby. Doporučuji studium českého jazyka. *15*

Andreo,
      jsi píča....

Jsi nevzdělaná: nazývá se píše s tvrdým y!!!!
  • Leoš

juuuu musim ti pogratulovat k viteztvi v anno 2007 *4* mocccc sem ti to přála!!!! *14* *14* si fakt bezvadnej a vubec tu neposlouchej(necti) ty kritiky co sem nekteri lidi pisou......to primo miluju dys buzeruji a v zivote nic takoveho jako ty nedokazali..... *3* *3* *3* *3* *3* mej se *3*
  • Ahoj všichni odpůrci Leoše Mareše! Neberu vám váš názor ale psát tady o něm,jak je neschopný a nedokáže říct normální větu je vážne UBOHÉ.. Chtěla bych vidět vás,kdyby jste měli za sebou to co on,a byli byste na takové úrovni jako on.. Styďte se!!! Leoš Mareš je prostě nejlepší ze všech zpěváků a nikdo na něj nemá!!
    • vážně kateřino taky mluvíš nesmysli chacha už se směju ani ho neposlouchám měl prej moderovat miss ale nechtely ho smula
      co nebranho *13* *12* *7* to je ostuda dělá to sválně aby někde byl bji buz--a
      on vypadá
    • nejlepší český zpěvák??? Prosím tě propláchni si uši, ten umí tak maximálně něco trapnýho odrecitovat. To je vše.
      • o zpěvu nemůže být ani řeč.
  • XY

Nejlepší je pisnčka Svalnatec *1*
    • Re: XY

nebo Pán kožichů *3*
    • Re: XY

to,jo
  • Je hezky mam ho rada
  • nik011

vsechno nej

vsechno nejlepsiii!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: