-
Vše nejlepší-HAPPY BIRTHDAY
Všechno nejlepší Leošku !!I LOVE YOU. -
-
:-*****
Vše nej k narozkam Leosku 34 :)) I LOVE YOU *3* *4* *14*
-
-
Happy B-Day
Všééchno nej :)) ♥ -
Já s tebou souhlasím Pravdomluve
-
Skvělý moderátor
Mareš je naprosto úžasný moderátor a shoman, a to je bez diskuze. Vsadím se, že pořadům jako např. ESO zvedl sledovanost o min. 70% jen díky svým komentářům,... a o to přece jde, ne? Jesli se Vám nelíbí, tak se na něj nedívejte. A poslouchat jeho hudbu přece už vůbec nemusíte, pokud nechcete! Já tedy nejsem příznivce jeho hudby, ale z druhé strany, pokud ho to baví, někomu se jeho hudba líbí ... a navíc, vzhledem k tomu, že je hodně známá a především oblíbená osobnost, by byl docela hloupý, kdyby na tom nevydělal i jinak. Někteří "rádoby umělci" zpychnou a chytračí v politice ..., hudba, která se líbí a nikomu neubližuje, mi přijde jako super řešení. Fakt nechápu, co tady někteří řeší. -
Vše nej
Leošku opožeděně ale přece vše nej nj nej k narozeninám *14* *14* *14* -
král
českých raperů oslavil 34.narozeniny *3* -
Mno je to supl člověk
mno je to squelý chlap,nejlepší je na evropě mno ta raní show to je něco.je ta mtaková sranda ale jinak se mi zdá moc nafoukanej ikdyžje hezký,je s ním sranda a je super tak mi připadá namyšlený
když tak se juknětěe na moe stránky www.betty131.blog..cz tam je pár věcí -
-
Re: Mno je to supl člověk
možná působí nafoukaně,ale nikdy neodmítne dát podpis nebo se vyfotit s fanouškama a máš pravdu,že ranní show s ním a Patrikem je skvělý start do nového dne
-
-
:)
Vše nej k svátku :)* -
ČAU ZAVISTIVCI
leoš pokukuje po dalším autíčku tak jen do něj at se má čemu smát *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
:)
Pochybuji o tom že si Vaše gratulace vůbec přečetl.... *1* Myslím, že má jiný starosti.... *1*