Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chudák Leoš

Ahoj Leoši slyšela jsem tě dnes ráno na Evropě2 a to jsi říkal mě opravdu dostalo. Věřím ti moc moc. Jiní by to ani nevysvětlovali mávli by nad tím rukou jenomže ty chceš nám i rodině ale i sobě dokázat že máš pravdu a že nejsi jako všichni ostatní. Mám tě ráda a doufám že se to vysvětlí a že se najde nějaký důkaz. Drž jse a věř že ti co ti mají rádi a nezávidějí ti peníze tak jsou stebou.Papapapapapapapapapapapapapa papapapapapapapapapapapapapapapapap apa
  • Leoš

No, můžu Vám říct, dělám na Evropě2 a je tu docela dusno....Ale já osobně ho nemusím. Je to namyšlený pako...
    • Re: Leoš

NA JEHO POSTU BYCH BYLA TAKÉ NAMYŠLENÁ *1* JE PROSTĚ DOBREJ, A VÍ TO! DRŽÍM MU PALCE

prosím nevíš kolik měří???????dík
      • Re: Re: Leoš

Leoš? *5*
        • jseš moc fajn

Leošku motsko tě mám ráda nic si z toho nedělej...to se zase spravíí....mě třeba vždy spraví náladu to když si pustím tvé CD minuty se vlečou a hned je mi lépe..
          jinak DRŽ SE!!!držím ti palečky *3*
          doufám zhe se to urovnáá
          *3* *14*
  • Vše nej k narozeninkám

Leošku dnešním narozeninkám vše nej nej nej hlavně štěstíčko a zdravíčko *4* *4*
  • Leoš

Milý Leoši, můj osobní názor je takový, že ať se stalo co se stalo, tak nějací chudáci, kteří neunesou tvou popularitu a úspěchy by se měli nad sebou zamyslet. *15* To co udělali ti dotyční umí každý, ale ať si někdo zkusí dělat to co děláš ty a hlavně tak dobře, zatím se u nás nenašel takto dobrý moderátor jakékoliv show. Nikdo nemá tak otevřené srdce, přeji ti a Tvé nastávající ženě hodně krásných dní i když věřím že to teď pro tebe není vůbec lehké. Hodně pracovních a osobních úspěchů ti přeje Katka *3*

Ahojky chci se zeptat jestli někdo nevíte mail na Leoše. Mockrát díky
  • stačí jse nad tím trošku zamyslet

Leoš má mou plnou důvěru. Jsme ve svobodné zemi ("") a pokud jse leoš opil a někdo toho zneužil ve svůj prospěch, jako že určitě jo, tak by měli linčovat jeho a né leoše.
  • VĚŘÍME TI

Leoši věříme ti že tě jen zneužili..ti co chtěli na tom jen vydělat jsou prostě mírně řečeno socky(samozřejmě si o nich myslim něco mnohem hrošiho...)držimě ti palce, ty to zvládneš ;) *14*
  • Leoš léčitel

Milý Leoši,v zemi hlupáků nemůžeš očekávat nic jiného než závist a parazity - vlastně jsi takový léčitel,tak ať se dotyčná osoba uzdraví hlavně z komplexů co nejdříve. Držím moc palce a přeji mnoho dalších úspěchů a klid od hlupáků *3*
  • Hajule
    Leoši , včera byla s tebou sranda. Já taký výgeb jak jsem slítla do tý louže :D a ty prej : Já ti vytahovat nebudu!!
    Já : To teda budeš chlapečku :D
    Ty : Ne!! Prosím , nenuď mě :D
    Já : / chytla jsem Tě za ruku/ Ale zvedneš !! / zatáhla a tys zalít za mnou do louže/ :D ..
    Ty : A s tebou , já už jsem skončil :DDDD *2*
  • Chudák Leoš nebo ne????

No nevím jestli to na Leoše nalíčili..... myslím, že ne. A když si teda myslel, že je pod drogama proč si nenechal vzít krev?!?!?! Myslím, že to trochu přeťáp s chlastem a pak se dějou věci a teď to maskuje drogama kvůli Poslušný....Ale jak je vidět diamantová kreditní karta dělá své viď Mončo *14* Ale jinak mám Leoše RÁDA.
  • Leošek je nej

Lěošku jsi super....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit