-
chudák Leoš
Ahoj Leoši slyšela jsem tě dnes ráno na Evropě2 a to jsi říkal mě opravdu dostalo. Věřím ti moc moc. Jiní by to ani nevysvětlovali mávli by nad tím rukou jenomže ty chceš nám i rodině ale i sobě dokázat že máš pravdu a že nejsi jako všichni ostatní. Mám tě ráda a doufám že se to vysvětlí a že se najde nějaký důkaz. Drž jse a věř že ti co ti mají rádi a nezávidějí ti peníze tak jsou stebou.Papapapapapapapapapapapapapa papapapapapapapapapapapapapapapapap apa -
Leoš
No, můžu Vám říct, dělám na Evropě2 a je tu docela dusno....Ale já osobně ho nemusím. Je to namyšlený pako... -
-
Re: Leoš
NA JEHO POSTU BYCH BYLA TAKÉ NAMYŠLENÁ *1* JE PROSTĚ DOBREJ, A VÍ TO! DRŽÍM MU PALCE -
prosím nevíš kolik měří???????dík -
-
Re: Re: Leoš
Leoš? *5* -
-
jseš moc fajn
Leošku motsko tě mám ráda nic si z toho nedělej...to se zase spravíí....mě třeba vždy spraví náladu to když si pustím tvé CD minuty se vlečou a hned je mi lépe..
jinak DRŽ SE!!!držím ti palečky *3*
doufám zhe se to urovnáá
*3* *14*
-
-
-
-
Vše nej k narozeninkám
Leošku dnešním narozeninkám vše nej nej nej hlavně štěstíčko a zdravíčko *4* *4* -
Leoš
Milý Leoši, můj osobní názor je takový, že ať se stalo co se stalo, tak nějací chudáci, kteří neunesou tvou popularitu a úspěchy by se měli nad sebou zamyslet. *15* To co udělali ti dotyční umí každý, ale ať si někdo zkusí dělat to co děláš ty a hlavně tak dobře, zatím se u nás nenašel takto dobrý moderátor jakékoliv show. Nikdo nemá tak otevřené srdce, přeji ti a Tvé nastávající ženě hodně krásných dní i když věřím že to teď pro tebe není vůbec lehké. Hodně pracovních a osobních úspěchů ti přeje Katka *3* -
-
Ahojky chci se zeptat jestli někdo nevíte mail na Leoše. Mockrát díky
-
-
stačí jse nad tím trošku zamyslet
Leoš má mou plnou důvěru. Jsme ve svobodné zemi ("") a pokud jse leoš opil a někdo toho zneužil ve svůj prospěch, jako že určitě jo, tak by měli linčovat jeho a né leoše. -
VĚŘÍME TI
Leoši věříme ti že tě jen zneužili..ti co chtěli na tom jen vydělat jsou prostě mírně řečeno socky(samozřejmě si o nich myslim něco mnohem hrošiho...)držimě ti palce, ty to zvládneš ;) *14* -
Leoš léčitel
Milý Leoši,v zemi hlupáků nemůžeš očekávat nic jiného než závist a parazity - vlastně jsi takový léčitel,tak ať se dotyčná osoba uzdraví hlavně z komplexů co nejdříve. Držím moc palce a přeji mnoho dalších úspěchů a klid od hlupáků *3* -
Leoši , včera byla s tebou sranda. Já taký výgeb jak jsem slítla do tý louže :D a ty prej : Já ti vytahovat nebudu!!
Já : To teda budeš chlapečku :D
Ty : Ne!! Prosím , nenuď mě :D
Já : / chytla jsem Tě za ruku/ Ale zvedneš !! / zatáhla a tys zalít za mnou do louže/ :D ..
Ty : A s tebou , já už jsem skončil :DDDD *2* -
Chudák Leoš nebo ne????
No nevím jestli to na Leoše nalíčili..... myslím, že ne. A když si teda myslel, že je pod drogama proč si nenechal vzít krev?!?!?! Myslím, že to trochu přeťáp s chlastem a pak se dějou věci a teď to maskuje drogama kvůli Poslušný....Ale jak je vidět diamantová kreditní karta dělá své viď Mončo *14* Ale jinak mám Leoše RÁDA. -
Leošek je nej
Lěošku jsi super....