Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dasha86

co to je?

co dělá Mareš mezi herci, on přece žádný herec není, je to jen obyčejný šašek *16*
    • Re: co to je?

však hrál cosi v básníkách
  • Leoš

Leoš je jasným důkazem toho že když si člověk jde za svým a dře tak to jde. Ze "zpěváka" v kožichu se vyhoupl na moderátorský vrchol. Vydělává snad nejvíc z moderátorů, je obklopen luxusem...A přitom ještě před pár lety to byl jen obyčejný neúspěšný zpěvák
    • Re: Leoš

já ho mám raději jako zpěváka
    • Re: Leoš

ŽIJE SI Z NAŠICH KONCESIONÁŘSKÝCH POPLATKŮ-HAJZL ! *13* *13* *13*
  • monikaberna

monikaberna

Leošku přeju ti všechno nej do tvého manželství a seš fakt super pa ahodně štěstí *14* *14* *3* *4*
  • marieberouskova

marry

ahoj jsi fakt hezkej viděla jsem te tedkon v opolanech na diskotéce moc ti to tam slušelo a moc se mi líbí tvoje audinka r8 pá *14* *14*
    • Re: marry

to jako v těch u Habrovan?
  • Míla : Trapné .. že Leoš? :D
    Leošku: Fakt Tě miluju ...
  • Míla : Ještě se naučit psát háčky a čárky :DD
    Hanča : Taky Tě miluju Beruško ...
    • mají pubertu okradeo o peníze a nebude mít nic bude to jeho chyba a bude mít postrach uděláno jeto slizoun děcka se budou posmíva klukum že je ožralej jak lunt a byje své kolegy a spí s každou že ještě neoněmocněl virem atd blabla
      • Moja milá ... asi si mě malinko pleteš , nejsem Leošova bejvalka , ale jeho kamarádka :DDD
  • daisy : Tvůj názor , já to mám s monikou vyřešený , takže je asi zbytečné , aby se nám ostatní pletly do života .... jo , je mi 35 let ... ale já jse puberťák .. u každého končí puberta jinak no !!
    • Nevím, jestli si tady píšu se skutečným Leošem, nebo jestli si na něj jen někdo hraje, ale máš celkem stupidní názory.
    • Krásná výmluva, kdyby se tak chovali všichni, tak nevím, kam bysme všichni spěli. *6*
  • do vcerejska sem ho mela za dobryho moderatora a cloveka ale jak se chova v Talentu tak jenom ukazuje jakej je debilni pokrytec zaslepenej prachama jenom kazdyho ponizuje pritom sam je zpivat neumi jako ta holka si to vazne nezaslouzila dobre ja vim ze neumela zpivat ale mohlo to jit rict i slusne ale to Leosek jak je videt neumi a jestli nekdo napise ze dela show a ze je vtipnej tak show je neco jinyho
    • Co je na tom špatného že jsi udělal pr...l z někoho!! v předešlích dílech si porota z učinkujicích dělala větší legraci a nikomu to nevadilo !!!!!!!!! omg
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :) :) :) *14*
  • leosku ty ses dobrek kretenek co *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit