-
Ale ano Haní ..... jasně ... bylo to tam skvělý .... nikdy nezapomenu na ten tvůj pád v řece ..... Chvíli jsem si myslel , že se začnu smát .. musel jsem to udržet =D *1* jsi ta nejlepší 13ti letá dívka , kterou jsem kdy potkal. Bude se mi po tobě stýskat. Co bude , už se mi stýská .. tolik věcí jsme spolu prožili. Vymysleli nový Zpátky do minulosti ...... chci tě zase vidět .... moje malá krásko! Tvůj Leoš *5*
-
I ty, celebrito?
Asi všem nějak uchází, že Leoš Mareš je jenom člověk. Napije se jako mnoho jiných a vypadá opile také jako mnoho jiných. Jeho fotka je jen druhá strana mince. Je prostě víc vidět. Někdo jiný si myslí, že je mazaný fotograf, ale mně připadá pod úroveň a tu svoji ubohou úroveň zveřejnil, nikoli Mareše. Není nakonec teď ten Leoš ještě populárnější? -
-
Re: I ty, celebrito?
Paparazzi pro peníze udělají všechno. A nejen oni. Leošku, máme Tě rádi i s chybami. Nikdo není dokonalý. *14* *14* *14*
-
-
drž se!
Leo nic nedej na to co se stalo,co tady některý magoři píšou!národ zase věří kecům co se napíšou v podřadným bulvárním plátku!fandíme ti!!! -
Nechte si ty vaše jeblý komentáře. Pokavaď nemáte Leoška rádi , proč sem vůbec lezete? Já bych řekla , že z vás syčí závist. Závidíte že nemáte na to , chovat se na "18" ?? Jejda , já se zcvoknu. Koukněte se do zrcadla , koukněte a svůj vrcholně trapnej úsměv a řekněte si : Já jsem Pepa Novák , těší mě. Lidi , s váma to jde do hajzlu. *4*
-
-
tak tohle může napsat snad jen 12tiletá pubertačka.
-
ehmm...no já mu určitě strašně závidím tu jeho nízkou úroveň,to jo, kápla jsi na to... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
fandííím ti
Moc Moc ti fandím Leošku, a každou neděli se těším až zase bude x factor a pořádně se s tebou nasměju.. -
LEOŠ
LEOŠ MÁ NÁDHERNÝ ÚSMĚV A KRÁSNÉ OČI A DOBRÝ MODERÁTOR DRUZÍ JEN ZÁVIDÍ JAK SE DOBŘE MÁ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
leos
jsi nej drž se mám tě ráda *14* *14* -
AHoj Leošku miluju tě dej mi pusu oh chci s tebou strábvit večer mucq *14* *14* *12* strašně moc tě miluju chci s tebou spát budeš můj manžel jsem z Prdbubic moje tel číslo je 603708829, MucičeQ chci děti miliony chci tvoje porsche nebo toho trabanta co máš... teď facebookuju přidj si mě do přátel budem si psát na dobrou noc *14* *12*
-
-
Vole tobě by radši neodepsal :DDDD
-
nejsi normální
-
-
KDO NEUMÍ TEN ČUMÍ
AT LEOŠ DĚLÁ CO DĚLÁ VE SVÉM SOUKROMÉM ŽIVOTĚ.... LIDI BAVIT PROSTĚ UMÍ, TO SE MUSÍ NECHAT!!!!!!!!!!!!! -
Ano zlato tvůj , jenom tvůj. Tebe chci domů zlato moje. Kolik stojíš kočko? Taková krásná modelka jsi. *14* mucQ