-
Leoš
slyšela jsem,že půjdeš pryč z televize to je fajn asoň se nemusím dívat na ten tvůj trapnej ksicht *9* už to není k vydržení třeba vyměnit personál už stárneš bohužel *9* *10* -
....
má zuby jak kůň:D -
-
Smradlavec! Hnusnej! Naprosto ho nenávidím! Nemáv sobě ani kousek citu a srdce má z kamene *16* -
-
Re: -
to si řekla pěkně Kikule!!!! *3*
-
-
jsi the best
Leoš ku jsi super to moderování ANO byllo nejlepší který bylo jsi prostě jednička s hvězdičkou *3* -
WhatTheFuck
hej mareš seš borec hustej moderátor a ty co ho nesnášej ať sem radši ani nepíšou je to trapnýý...! *15* *15* -
Prostě 1.
LEOŠI JSI JEDNIČKA S VELKOU HVĚZDIČKOU . Líbilo se mi, jak jsi zametl se všemi těmi velkými "pusinkami" v moderování pořadu =ANO=. Nejen že jsi velice dobrý a schopný moderátor, ale všechny ty "aférky" bereš s humorem a právě v tomto pořadu jsi všem "vytřel zrak". Jsi dobrej!!! *4* -
LeoŠ
Uplně fajnovéj moderátor prdel s Ním *15* ...akorát ho totálně nehápu...takovou krásnou manželku má a podvádí ji *13* -
prosba
čau leoši ja jse jmenuju marek.přijedeš prosim zamnou do dětskeho diagnostickeho ustavu v ostravě přivoze.ulice hajkova8 *4* -
hllo viete mi pomoct??
v pisni miluju je instrumentalny zaciatok..podoba sa mi na soundtrack z jedneho filmu...keby niekto vedel,ze z ktoreho..tak prosim vedeli by ste mi to na mail napisat??....bola by som vam velmi vdacna... :) *3* -
je nééééééééééééj
leošek je nej moderátor a zpěvám a ještě moooooc pěkný a slušný je moooooooooooooc sympatický *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: je nééééééééééééj
prej slušnej *1* *1* *1* hele ty kozo - breto. čti noviny a srovnej si v hlavě kdo je slušnej člověk a kdo opak *7* *1*
-