-
poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????
POSLOUCHÁ TU NĚKDO RANNÍ SHOW NA EVROPĚ2poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????????????????? to je to nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjco existuje patrik a leoš užasný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* SRANDA -
dement
Nevětší dement co v televizi může bejt......ty demente když utrácíš prachy tak mi náký naval!!!hmmmmmmmmmmm...machře *5* *5* *13* *13* -
-
Re: dement-odpověd
kdyby jsi uměla šetřit tam prachy budeš mít taky huso *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Česká ostuda
Česká ostuda neboli jsi Děvkař *13* -
-
Re: Česká ostuda
jediná ostuda v Čr a v tvé rodině jsi ty *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
http://www.blesk.cz/clanek/108091/n aha-petriskova-tohle-telo-patrilo-m aresovi.html *1* *1* *1* -
-
Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
Mam ráda jak LEOŠ MODERUJE ALE i kdyby ne tak ses KRAVA jsetli si ctes a hlavně věříš něčemu takovýmu jako blesk proste namyslená nána *13* *13* *9* -
Re: NEPOTŘEBUJE DALŠÍHO KOMENTÁŘE
nic moc-ty jeho milovnice *9*
-
-
PLAKÁTY LEOŠE
AHOJ VŠICHNI, JESTLI MÁTE NĚKDO ZÁJEM, MÁME NA PRODEJ NĚKOLIK VELKÝCH REKLAMNÍCH PLAKÁTŮ S LEOŠEM MAREŠEM. V PŘÍPADĚ ZÁJMU ZAŠLU FOTO. -
-
Re: PLAKÁTY LEOŠE
jj jasně pošli na ruzenave@seznam.cz
-
-
Leoš je píča
Leoši jsi nechutná a ošklivá píča. Obočí máš propojené jak Brežněv! *9* *13* *5* -
-
Re: Leoš je píča-odpověd j
jedináh nusná piča jsi ty a leošek je krásný a milý *10* *14*
-
-
Leoš
to nemyslíte vážně vždyť se ten jeho buzinec nedá poslouchat taková trapárna *9* -
-
Re: Leoš
Jestli se to neda poslouchat tak proc lezes na tuhle strankt a jinak poslouchat se to da jen jedina pravda co se o nem povida je jako mozna pravda mozna ne jen si myslim ze kdyz ste se nekdo mohl zabouchnout do tak super moderatora a vlastne hlavne vtipnyho cloveka tak to tu nemusite dat tak najevo nerikam ze se mi nelibi ae proste je to docela sranda kdyz si ho predstavim jak se vam musi smat kdyz to cte breto kolik ti je a kolik je jemu ;-) *9* -
Pokud jsi dokázal/a víc než on tak to jo, ale pochybuju!! *7* -
tvůj názor..
Leoš je skvělej, vždycky když ho vidim a slyším mluvit, musím se smát...!! Je to uplně fascinující, jak je pohotovej, vtipnej...:) *14*
AT si každej říká co chce, ale až dosáhne toho co LEOŠ!!! -
Taky si lidé berou často tak škaredé manželky,že člověk nechápe,jak se takové ženy mohou někomu líbit a v hudbě je to to samé -
To víš,lidé mají rádi různou hudbu a Leoš Mareš,Coolio,Eminem,Chaozz patří podle mého názoru k tomu nejlepšímu,co rapová hudba vyprodukovala a i kdyby mi 1000000 lidí tvrdilo opak,tak já to tak prostě cítím a nikdo na tom nic nezmění -
-
Re: Re: Leoš
Coolio.Eminem a Chaozz to jo,ale Mareš jako raper neblbni *13* to už radši k němu to moderátorství mu ten zpěv nějak nejde *13* radši ať kecá *8* to mu jde líp aspoň na něčem jsme se schodly
-
-
-
leoš
nejlepsi jsou tři slova !!!!!!!! *3* *14* -
-
Re: leoš
ale jo,je to dobrá písnička -
ale teď ji hrají v rádiu -
tuto moc rád nemám,já nejradši nejlepší nápad