-
leoši
jo Leoši omlouvám se že tě ruším ale chtěla jsem se zeptat na jmeno píničky
"Dcera Karla Máchy by vám mnohem lépe posala ten neznámý virus který její známa dostala.měla strašný opocit prý že zhroutil se ji svět a tak okamžitě volá linku 155 a do 15cti minut přijeli bílé pláše v tu chvíli už ležela a to sem si všim zvláště celo dobu mumlala "bože poč mi nevolá" asi měla na mysli toho doktora...."
napsala jsem jenom kousek kdyby sis nahodou nevzpoměl a tak se chci zeptat na název Diky JANIČKA papa pls odepiš mi na email!!Díky *3* -
-
Re: leoši
dle informací na ujdeto.cz se jedná o píseň -srdce
-
-
Jsi můj Favorit!!!!!
Ahoj Leoši
hned na úvod ti chci říct(napsat)že jsi v sobotu byl užasný na tom Gladiatoru!!!!jsi prostě hvězda a nikdo jiný jako ty ani moderovat neumí jsi prostě borec!!Leoši jsem tvoje veliká faninka a mám tě moc ráda a na tvou skladbu najleší nápad kterej mě napad jsem s kamoškama tamcovali takovou skladbu tvoje pisničky jsou především o lásce a mě se tyto písničky zamlouvají více než zřěda hip hop i když poslouchám cokoliv tak tvé písničky poslouchám pořád dokola a i když mi z nich už hrabe tak si je stejnak pustim znova kolikrat i pláču bo mi to připomíná i mě někdy!:D
Ale co jsem ti chtěla napsat asi máš mnoho faninek a nejsem asi jedina co ti tohle píše co ale jestli bys mohl mi napsat par slov asopn by mi nebylo tak smutno a nemusela bych si te predstavovat jako nekoho kdo není prosím Leoši napiš mi předem děkuji tvá Faninka JANIČKA *3* *14* -
-
Re: Jsi můj Favorit!!!!!
ty budeš asi caklá co myslíš si,že ti odepíše vždyť je to magor *1* někdy mi připadá jak retardovaný *15*
-
-
Leoš
co říkáte na to,že bude mít druhé dítě chudák holka to bych se radši oběsila než mít takového tátu *3* -
-
Re: Leoš
je to fakticky trapny ale on jsi za to muze sma nikdy nechci mit takovyho tatujyk je leos mares
*16* *13* -
-
Re: Re: Leoš
aleši jsi kus a ty to vís tak jsi skara najdi jednu babu a ne 50 a z kazdou budes mit decko tpo nejde takhlůe nejdi jsi jednu a tim to hasne neee ! prece nemuzes byttt... no ty víeš co asik mam na mysli ze ano! ale kdybych mnela alespon tak 25 tak bych jsi dala rict to ti teda reknu puso *14* a netahej holky za nos jasny *8* jsi kunda *14* -
-
Re: Re: Re: Leoš
ale překvapilo mě to,že si vzal tu Moniku Poslušnou,když má rád těch ženušek co nejvíc a když už,tak jsem čekal,že si vezme Terču Kerndlovou,když se na ni vždycky při těch rozhovorech v Esu tak zamilovaně díval
-
-
-
je to fakticky trapny ale on jsi za to muze sma nikdy nechci mit takovyho tatujyk je leos mares
*16* *13* -
nová hudební hvězda přijde na svět
-
-
hello
Aleši jsi sexy musíš mo hít jako kládu *3* -
díky
díky ti,Leoši Mareši,za tvou skvělou krásnou hudbu a tvé nezapomenutelné vtipné rýmy -
Leoš
tak ty si myslíš,že za šlapkama nechodí *15* vždyť je to k smíchu *15* stejně vypadá jako buzna -
-
jediný kdo vypadá jako buzna jsi ty a nikdo jiný z leoš bude podruhé hodný a krásný tatínek a moc muu přeju at je to holčička i když kluk by byl taky super
-
-
Vy jste debily
Vy čtete jen bulvár ale on je taky jenom člověk a kdyby jte byly vy v jeho kůži někdo vát takhle aniž by vás viděl psal že jste debily blbci naivní myslím že by se vám to nelíbilo...představ te si to a myslím že vám by to nebylo příjemné pomlouvat a nadávat může každý ale přemýšlejte o tom .......
A potom něco piště -
Leoš
naprosto normální je to pako vymazané a debilek na entou *9* *9* *9* -
.......
NO THAK AKO NIKDO Z NÁS HO TADY POMALU NEZNÁ A BUDETE HO TADY SOUDIT???A TO SI MYSLÍTE ŽE STE NORMÁLNÍ??? *7* *7* *7* *13* *13* *13* *13* *13* -
Leoš
no nemám co závidět a huba mi nepadá,ale věř debil to je určitě *15* *15* *15*