-
marry
ahoj jsi fakt hezkej viděla jsem te tedkon v opolanech na diskotéce moc ti to tam slušelo a moc se mi líbí tvoje audinka r8 pá *14* *14* -
-
Re: marry
to jako v těch u Habrovan?
-
-
monikaberna
Leošku přeju ti všechno nej do tvého manželství a seš fakt super pa ahodně štěstí *14* *14* *3* *4* -
to snad ne
Leoši doufám že to co se ted píše že chceš odejít z novy na primu není pravda že je to jen blbý vtip no a to je asi vše jinak vše nej nej v manželství -
Leošek se oženil
Tak Leošek se nám oženil 12.7.2008
moooooooc mu to přeju ale musím se přiznat že jsem chvíly brečela ale opravdu si přeju aby jim to vydrželo.....
a leošku pokud jsem někdy chodíš a čte si to tak hodně štěstí,lásky,a všeho co se přeje *14* *3* *3* *3* *1* -
-
Re: Leošek se oženil
chudák Pavluška007,přišla o manžela *1*
-
-
Leoš
Leoš je jasným důkazem toho že když si člověk jde za svým a dře tak to jde. Ze "zpěváka" v kožichu se vyhoupl na moderátorský vrchol. Vydělává snad nejvíc z moderátorů, je obklopen luxusem...A přitom ještě před pár lety to byl jen obyčejný neúspěšný zpěvák -
-
Re: Leoš
já ho mám raději jako zpěváka -
Re: Leoš
ŽIJE SI Z NAŠICH KONCESIONÁŘSKÝCH POPLATKŮ-HAJZL ! *13* *13* *13*
-
-
co to je?
co dělá Mareš mezi herci, on přece žádný herec není, je to jen obyčejný šašek *16* -
-
Re: co to je?
však hrál cosi v básníkách
-
-
vzkaz
Nazdar jsi největší debil pod sluncem.Dnes jsem poslouchala Evropu 2 a byl jsi strasný.Koho zajímá že se ženíš????nikoho *16* *16* *16* *5* *5* *3* *3* *13* *5* *8* *8* *8* *15* *5* *4* *5* -
-
Re: vzkaz
nezáviď a to je sakra co? viď -
Re: vzkaz
Tak ho neposlouchejte a nezáviďte, když vás nezajímá, ať je jakej je, má holt úspěch a "z prdele kliku".V Čechách se zkrátka úspěch neodpouští. *16* -
-
Kečup
Drž hubu doktorko.Myslíš že když seš doktorka že si budeš na všechny votvírat tlamu.Radši se vymrdej s Leoškem a radši si píchni injekci proti sexu abys nechytla AIDS.
-
-
-
Co zas všechi maj?
Leošek je nej a je to jen obyčejný člověk jako my všichni
Takže se stím smiřte sice je v televizi a v rádiu a moderuje různé akcičky a kalbičky ale jen vlastní zásluhou de za tím co chce a čeho chce dosáhnou a to se mu musí nechat ne každý by to dokázal mít tu trpělivost.Takže Leoši smekám před tebou chtěla bych taky dosáhnou toho co chci ale je to nadlouho a musím mít silnou vůli a nenechat si do toho mluvit a nebo ještě hůř rozmluvit takže jsi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppp perrrrrrrrrrrrrr
ahojky -
sabča
ahojky Leoši přeju ti vše nejlepší k tvéhu svatku=0Dpa pa *3* -
přáničko
Ahojky Leošku já ti taky přeji vše nej a nej ke svátečku a aby dobře dopadla ta svadba a aby se už nic blbýho a zlýho tobě a tvojí rodině nestalo....Takže ještě jednou vše nejlepší