-
Leoš
nebuť naivní,ten si na tebe čas neudělá *13* *13* *13* je to magor -
-
Re: Leoš
No nejspíš jsi magor ty né?debile a najivníí jsi taky pokud závidíš tak drž hube a krok *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Leoš
Ty si magor!Až zmoudříš tak to poznáš.To je jenom o tom že ste mladý telátka! *16*
-
-
Re: Leoš
ale s každou krasotinkou se rád potěší i když ta jeho manželka moc dobře nevypadá,nechápu ,proč si ji bral
-
-
lena
Ahoj Leoši jsi moc pěkný kluk a na všech fotkách vypadáš sexy jsi můj typ.Ktrerý ho obdivuji tak se ozvi pa Léna *3* *4* *1* *14* *14* mam te mocniky rada *14* -
-
Re: lena
Si pěkný tele a on velkej vůl!Nikdy tě nenapadlo jak je asi jeho manželce?To je vidět že si mladá a blbá!Já bych ti přála až se jednou usadíš a dudeš čekat rodinu aby ti dělal ten tvůj to samí!To by se ti asi nelíbylo co?! *16* *16* *16*
-
-
Marese moc nemusim
Marese moc nemusim,nebot posledni dobou dava hodne najevo ze ma prachy,a jak k nim asi prisel co..?? Ze by podstivou praci...?? *13* -
-
Re: Marese moc nemusim
ahojky jak se vede doufam že si Leoš já bych se chtěla ráda stebou seznámit *4* *4* *4* *4* *8* *3* *3* -
Re: Marese moc nemusim
co je ti po tom kde je vzal tak je má a co jako kdyby jsi je měl taky taky by jsi si kupoval věci tak tady moc nědělejte že by ste ty prachy nechtěly jste všichni falešní jak hrom aji TV NOVA *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Leoš
Myslím si,že je to pěkné pako.Jenom každého ponižuje ať se koukne sám na sebe blb. -
Leoš-kriminálník
Leoš patří do kriminálu! Všechny nás okrádá! *9* *13* *13* -
-
Re: Leoš-kriminálník
jo mě nic neukrad a moderuje ze všech nejlépe chtěla bych vidět tebe někde vystupovat hrdino *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Leoš-kriminálník
mi nikdy nic neukradl
-
-
Počudovanie.
Odkiaľ má mladý 32.ročný moderátor majetok cez 92 miliónov?Viď http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/30721/leos-mares---koupil-si-televizi-za-7-milionu-kc!/ *7* -
-
Re: Počudovanie.
No a co ty mu to závidíš umí vidělávat narozdíl od někoho a já mu to přeju a kdozávidí tak je debil nejvvětší fakt vás lidi nechápu *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *13*
-
-
Leošek .-*
Jako já myslím že je to fajný chlap... *14* možná že se někomu líbí ale to už je jeho věc....Já ho mám ráda protože je s ním sranda narozdíl o některých *13* ..kdo neposlouchá at si poslechne os 6 do 9 ranní show na evropa 2.Uvidíte že se zasmějete i třikrát *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Leošek .-*
Ha, ha, ha -povidá Leoš Patrikovi Hezuckému- tak jsem šel k té benzinové pumpě a náhle přišla veverka se samopalem a s baťohem a benzínku hodila do batohu a utekla. Potom přiběhl jezevec se vzduchovkou chytil veverku a benzínku vytáhl z baťohu. Ale ona se najednou proměnila v lišku v podprsence a povidá já jsem převlečená Mašlíková a právě jdu ze školy Leoši já mám chuť na bagetu ale včera jedna srnka v teplákách po mě vystřelila z luku a mě ta bageta spadla do louže, ale přišel nějaký zajíček v noční košili a eště se do té louže vychcal!!! chi chi chi chi chi vy se všichni popadáte za břicho a Mareš vám přijde ukrutně vtipný ale mě přesvědčil jak neskutečně ubohý dokáže být!!! Promiň ale tydle kecy ti kočko přídou vtipné?????? tobě stačí málo viď aby si se rozesmála. Nedivím se tomu že ti přijde Mareš vtipný. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Jste blbci
Jte upný vymaštěnci vy co píšete ty pičoviny že je Lleoš blb,hnus...atd.prostě jen závidíte a přes závist k ostatním jste slepý a huchý.Leoš si to zaslouží dřel a snažil se dokázat to co si přál a to se musí nechat že to každý neumí hlavně vy kteří ho pomlouváte a píšete ty hnusný věci nechápu proč lidem nepřejete úspěch,slávu a štěst....To je snad vše co jsem chtěla a pokud ho nemusíte tak sem nelezte laskavě. *10* *10* *14* -
-
Re: Jste blbci
No nikdo neříká o moderování,ale jak se ti líbí co dělá v soukromím životě?No víš na každým šprochu...A obzvlášt´ když se k tomu hlásí lidi. *8*
-
-
LoL
*3* -
leošek
leoši ti co jsem píší že jsi debil....atd tak jen závidí protože to nikdy nezažijí jsou to chudáci ubozííííííííí *1* *1* *4* co se nanic nezmůžou