Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahopřání

Ahoj Leoši,vše nejlepší k tvému zítřejšímu svátku přeji a držím palce aby vám vyšla ta svatba a neobjevil se někdo kdo by ji chtěl překazit!!!Hodně Štěstí *3*
  • Leoš válí

ahojky Leošku viděla jsem tě v Ostravě tědka v červnu jsi skvělej ale škoda že jsem stála tak daleko chtěla bych tě vidět s blízka máš nadhený hlas a víš co chceš a za tým si stojíš to před tebou smekám je málo takovejch idí doufám že tě jednou potkám na kratší vzdálenosznež v té Ostravě.mooooooooooooooooccccccccccc ti fandím a myslím že ty tu budeš snámi ještě dlouho a budeš dlouho mderovat eso a různé akcičky přece jsi náš nejlepší moderátor v ČR poslouchám tě každé ráno na Evropě 2 v Ranní show a musím říct že jste super trojce ty Patrik a Lucie tak se měj
  • KDO NEUMÍ TEN ČUMÍ

AT LEOŠ DĚLÁ CO DĚLÁ VE SVÉM SOUKROMÉM ŽIVOTĚ.... LIDI BAVIT PROSTĚ UMÍ, TO SE MUSÍ NECHAT!!!!!!!!!!!!!
  • leos

jsi nej drž se mám tě ráda *14* *14*
  • LEOŠ

LEOŠ MÁ NÁDHERNÝ ÚSMĚV A KRÁSNÉ OČI A DOBRÝ MODERÁTOR DRUZÍ JEN ZÁVIDÍ JAK SE DOBŘE MÁ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • leosek

LEOSEK je proste nejlepsi je to skveli moderator a bavic je proste nejlepsi tak pa lucka *3*
    • Re: leosek

moderátor je opravdu fajn. *14*
  • Leos je prostě fajn chlap

Leosku ty jsi vynikající moderátor každou sobotu se na tebe dívám v esu a řeknu ti je stebou velká sranda opravdu.Vždycky se zasměju.Taky moc pěkně zpíváš.Máš moc pěkné písničky.Na pohled si pěkný hezký milý chlap.Máš m oc hezký úsměv.Drž se a moc ti fandím papa *4* *4* *4* *4*
  • Leoš je nejlapší moderátor!!!

Ahojda, fakt Leoš je nejlepší moderátor u nás. Moc mu fandím. Jen tak dál!!!!!!!!!!!
    PS: http://hnutizadobrousnidani.stream. cz/home/karta/51
  • si skeli

ty si nejlepší.ze vššech *3* *3*
  • fandííím ti

Moc Moc ti fandím Leošku, a každou neděli se těším až zase bude x factor a pořádně se s tebou nasměju..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit