Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Hi....

To bych si nedovolila, abych Ti znehodnotila fotogalerii.. *4* A co byteček, hotovo??
  • Re: video

Co se týká těch klipů,tak to už jsme o krok napřed,tudíž k tomu ještě nemůžu podat žádné info,hezký den a skvělý víkend *4*
  • Re: Re: Re: Hi....

Ale jen posílej *5*
  • Re: Re: Hi....

No radši ne.. nechci Tě vyděsit *4*
  • Re: Re: Hi....

tak teď su zvědavá jestli se jich dočkáš *15*
  • video

To, že jsou Vaše stránky skvělý, už ví asi každý...fotky..klipy..prostě krása, ale napadá mě, jestli neplánujete natočit nový klip (popřípadě klipy) k novému CD *7* *14*
  • Re: ahojky Libore

Ahoj

Akce v Hrotovicích byla opět super(což není žádné překvapení),tak já jsem pro,mých fotek už je tady dost,teď posílejte své vlastní,lets go *5*
  • ahojky Libore

Zdravím :), hrozně mě mrzí, že jsem v neděli nemohla dorazit do Hrotovic, *9* ale přípravy na Velikonoční pondělí mě nějak zmohly. Určitě byla zábava super!!! No co se dá dělat - budu muset vydržet až do dubna (do Hrotovic) Snad to přežiju...už začínám mít abstinenční příznaky ...(po tvém zpěvu ... a vůbec po Reflexech) *14*
    Na Vaše CD jsem strašně zvědavá! A podle toho co čtu, tak bude fakt stát za to! Už abych ho měla! *3* Co se týká rozšíření Tvé fotogalerie - možná bych mohla taky přijít se svojí troškou do mlýna *1*
  • Re: Hi....

ahoj

Tak očekávám teda tvé fotky *3*
  • Hi....

Třeba mě?! Mám jich dost *1* Jinak Tě zdravím
  • hi

Ahoj
    V rychlém tempu,jsem aspoň nahlédl na oblíbené stránky:-)Velikonoční víkend byl fajn,struny nepraskaly,hlasivky nezlobily a lidi zpívali,tudíž všechno v pořádku. Nové cd se již pomalu dostává k lidem,kteří by nám měli pomoct s tím,aby ho slyšelo,co nejvíce posluchačů - reakce jsou víc než pozitivní,ale nepředbíhejme,nejdůležitější m porotcem bude samozřejmě veřejnost samotná.Jinak,když už se někdo náhodou třikrát překlepne:-),tak mi tam pošlete aspoň nějakou hezkou ženskou hergot:-),mějte se moc fajn,všechno se vám určitě bude dařit *3*
  • Re: ...trapas:-)

ahoj, no mě to teda celkem naštvalo, ses třikrát uklepla jooooooooo *9* ....neuraž se, ael mě to teda vadí
  • ...trapas:-)

Dotaz: Libore, bude ti vadit moc, když se zde ve fotogalerii omylem objeví Ondra Filák? :-) Jsem se uklepla :-) :-) jinak na stránkách je poznat, že si s nimi někdo hrál - jsou fakt dobrý.
  • Re: www

drzim pesti s tim cedeckem, at uz to konecne vsechno klapne. a hlavne dej vedet, kdy a kde ho budete krtit, chci na nem mit vase podpisy a mozna i venovani *3* *15*

Ahoj

Stránky zatím každý chválí,což je fajn,protože jsme je dělali právě kvůli vám.Skvělé fotky,na kterých se navíc poznáváte:-)co víc si přát.Ohledně toho dotazu na název nového cd ještě nejsem schopen odpovědět,zatím jen tuším. Máme před sebou další víkend,tentokrát tři akce, tak doufám,že si to pořádně užijeme společně s vámi,čau *15*
  • Re: Re: Nový stránky

fotky jsou uchvatny - obzvlast ty, na kterych se poznavam *5*
  • Re: Nový stránky

Přidávám se ke gratulantum,nové stránky jsou opravdu moc povedené. No a ty fotečky...wau *3*
  • Nový stránky

Ahoj Libore!! taky se přidávam ke gratulaci k novým stránkám... jsou fakt supr!! změna jedině k lepšímu.... jo a taky jsem se chtěla zeptat jestli už víte název k novému cd?? měj se
  • Re: Re: Re: Dotaz

Určitě fungují i donášky domů,ale to už záleží na osobní domluvě:-)
  • Re: Re: Dotaz

O tom, že mi to CD podepíšete na vystoupení, jsem taky uvažovala, ale nechtěla jsem být hned tak drzá *3* No a musím si to CD objednávat přez net nebo ho můžu koupit i na vystoupení *7* Bylo by to asi lepší...a nebo ještě jinak - chci to CD přímo s "osobní donáškou" domů *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit