-
Re: nove stranky
Ahoj
Nad tímhle tématem jsme samozřejmě taky diskutovali a došli k závěru,že diskuzní fórum prozatím ne. Za a je na netu několik takových ohledně naší skupiny,za b existuje několik jedinců,kteří v momentě své anonymity jsou velcí hrdinové a léčí si své komplexy pomocí internetu,tudíž nechceme aby zrovna tihle někoho otravovali,ať nám to klidně napíšou osobně. Ale možná,že to někdy přehodnotíme,to je pouze můj osobní názor.Tak se zatím měj fajn. *3* -
Re: Dotaz
Ahoj
Myslím,že by to neměl být žádný problém,ale musíš tam tenhle dodatek dopsat anebo jednodušší to bude na vystoupení. *14* -
Dotaz
Ahoj, mám dotaz na Libora (na Reflexy)....Když bych si chtěla objednat CD "Minus 7" přez net z vašich stránek, mohla bych ho dostat i s vaším podpisem na titulní stránce *7* ...prosím, prosím *4* Moc díky za odpověď! -
nove stranky
jinak - ze jeste stouram - vyborny stranky, design fakt dobrej, hooodne pokrok oproti minule verzi *3* ale mohla by tam byt navstevni kniha, nebo tak neco... *7* uvazujete o necem takovym? myslim, ze by to hodne lidi uvitalo... vcetne me *5* mej se fajn, cuuus T. -
Re: Re: nove cd
diky, no, tak budu dal nadrzene cekat *15* *3* -
Re: Re: pro reflexy
tak mi to příjde jako by jste začínali nějakou novou etapu RX, nové stránky, nové cd, změna ve složení.......... *4* tak vám přeju jen to nejlepší a počet fanoušků aby jen narůstal *3* *1* -
Re: Re: Re: Jen detail..... 2 Libor
Mě to v Mozille normálně našlo už nové stránky... -
Stránky
Ahoj všichni, tak jsme se konečně dočkali ... *14* A že se opravdu ty stránky povedly! I když jsem ještě v práci a měla bych něco dělat, tak se od nich nějak nemůžu odtrhnout. Konečně můžu zkouknout klipy... *1* A ty fotky.....jsou prostě úžasné *14*
Jinak co říkáte na to počasí? Já ráno nevěřila vlastním očím *7* Jsem si musela cestou do práce pustit "Reflexy", abych se uklidnila *4* -
Už zas já :-)
....a pro ty, kterým to taktéž nefunguje - http://reflex.uhinfo.cz :-) -
Re: Re: Jen detail..... 2 Libor
Mně taky - ale musela jsem se zapřít a zadat adresu do Internet Exploreru :-) v Mozille to nefunguje, ta načte ještě ty staré.... díky :-) -
Re: Jen detail..... 2 Libor
ahoj
U mě to normálně funguje www.reflexy.cz -
Jen detail..... 2 Libor
To je o těch stránkách všechno hezký, ale ty staré - www.reflexy.cz - jsou už rozpadlé a nový odkaz nikde.... ráda bych se dověděla, když už nic, kde ty nové stránky mám hledat, už jen kvůli tomu, že mám na blogu nefunkční odkaz tímto dnem. Roboti ještě najdou onu starou adresu..... dík -
Re: pro reflexy
Ahoj
Ještě se aktualizují koncerty a bude to o.k.:-) -
pro reflexy
Ahoj, zdravím celou skupinu Reflexy, musím říct, že vaše nové internetové stránky jsou skvělé, líbí se mi, že jste tam dali vaše videoklipy a je tam rovněž spousta fotek, jsou velice hezky zpracované! *3* -
Re: nove cd
Ahoj Terry
Momentálně nejsem schopen přesně říct termín vydání,protože sami řešíme mediální prezentaci a další věci kolem cd,které k tomu patří,tudíž až to dořešíme,dám vědět.Měj se hezky -
nove cd
ahoj libore a vubec reflexaci *4* kdypak chystate vrhnout novou hudebni placku mezi nas - na vasi hudbu nadrzene - fandy? *15* diky za odpoved, terka -
TO LIBOREK
Krásné shrnutí a máš naprostou pravdu... *3* Ostatně jako vždycky.. *4* -
rx
Hi
Minulý týden jsem už opravdu nestíhal,tudíž píšu až nyní. Víkend byl opět v pohodě,lidi byli na nás zase hodní:-).Věci se pohnuly,cd je přezpíváno a osobně z toho mám fakt dobrý pocit,s Ondrou jsme si to rozdělili cca na půl a působí to pestřejším dojmem. Na cd bude 14 skladeb,z toho jedna cover verze (asi je jasné,o kterou se jedná).Zpátky ke stránkám :-),papírové věci už jsou vyřešeny a dodáváme tam fakt poslední záležitosti,tak věřím tomu,že přístí týden už by mohly normálně fungovat.Ještě jednu věc,bude to poprvé a naposledy,co se vyjádřím k tomu,co se stalo v případě mého bratra. Tak jako v běžných mezilidských vztazích dochází k určitým neshodám,tak stejně se může stát i v hudební oblasti a přijde mi to naprosto přirozené,prostě se lidi neshodnou na svých představách a v ten moment je lepší to ukončit.Osobně chápu,že lidi se k tomu chtějí vyjádřit,ale příjde mi zbytečné k tomu používat nějakých vulgárních forem,jak jsem si mohl přečíst na určitých diskuzích.Myslím,že jak Reflexy,tak Jarek považujeme tohle za dávno vyřešené a tudíž není důvod se k tomu dál vyjadřovat,každý pokračuje dál svojí cestou.Mějte se moc fajn,ať se Vám všem daří *3* *3* -
Re: ahojky!
Ahoj,děkuji za příjemný email a doufám,že se budeš na našich akcích bavit stějně dobře nebo líp i nadále,čago -
ahojky!
Ahojky všichni! Ani nevím, jak jsem na tuhle stránku natrefila, ale každopádně jsem ráda! Je fajn, že něco takového, jako je fanclub skupiny Reflexy (samozřejmě i jako Libora samotného) existuje!
Já sama jsem nevynechala ani jednu zábavu v okolí Hrotovic, Ivančic, Nových Bránic, Kralic (a to je dost velký okruh *3* ) - co bych neudělala proto, abych se mohla skvěle bavit *1*
Asi jako všichni se moc těším na další CD! A přeji všem ve skupině pevné nervy a hodně síly k jeho dokončení (přezpívání.
Liborovi bych chtěla vzkázat, že je skvělej zpěvák a bavič *15* a hlavně pěknej klučina *3*