-
zdravím!!!!!!!!!!
čauky, zdarvím všechny, týden uběhl jak voda a já jsem zase doma *8* ...zase bude denní rutina atd....škoda, bylo tam fakt krásně! vidím,. že tady se psalo o 106 *1* ............co je nového? -
Re: Re: Dotaz na Libora
Tak to je super!! už se těšim..... *3* -
TO LIBOREK
Asi jsi mě nepochopil.. Zdraví tě Hanka.. *1* -
Re: Dotaz na Libora
Ahoj
O žádné předskupině v Jistebnici nevím,tudíž budeme zřejmě hrát celý večer,čago *3* -
Re: TO LIBOREK
Montérky nemám ani sám,ale pokud budou potřeba,tak jsem schopen je opatřit,momentálně potřebuji elektrikáře - hezký den *4* -
TO LIBOREK
Ahoj, se ani neozveš.. *7* Montérky jsem ještě nedostala... *1* -
Dotaz na Libora
Ahoj Libore, chtěla bych se tě zeptat jestli v sobotu v Jistebnici budete mít předkapelu nebo ne?? díky a měj se hezky *3* -
Re: Re: kdo ví
Zdravím Margaretu
Doufám,že daří - have a nice day -
Re: lol
Ahoj Lído
tak ti píšu,jsem překvapený,že se ti líbím,děkuji:-) *3* -
|||-)
Hi
Tak máme za sebou další pohodový víkend (Kralice,Valašské Klobouky),opětovně děkuji za Vaši návštěvu,mě se hrálo moc hezky. Nové www stránky jsou pro nás něco nepředstavitelně komplikovaného,už na tom pracuje snad čtvrtý člověk a musím říct,že v tomhle opravdu nemáme šťastnou ruku - už chybí jen malý kousek,ale to sem si myslel už několikrát a ono to nebyla tak úplně pravda. Nezbývá než věřit.Ať už chodíte do práce,školy nebo jedete na hory,přeji skvělé zážitky na všech pozicích! Čago *5* *5* *5* -
TO MAJDALENKA
Tak to si tam krásně užij a budeme se na Tebe tady zase těšit a hlavně ať toho hodně zažiješ, aby bylo o čem psát.. *4* -
pro všechny
přeju všem krásný následující týden, já ho strávím lyžováním na horách a doufám, že se taky budeme mít hezky a ještě víc doufám, že až sem za týden dojdu, tak budu mít co číst, tak pište, pište, papa a těším se na vás majdalenka (*DC*)...hojky *4* -
Re: Re: Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahojky Libco, jsi zlaty a moc ti dekuju za odpoved. Tak ja si to uz nejak snad pohlidam a co nevidet se ukazu i na nas:)
Ahoj Katka a jeste jednou dekuju -
TO LIBOREK
Achoj, tak jak se máš? Ani se neozveš.. *9* -
jak se daří?
ahoj libore, jak se daří, co je nového? jak pokračuje rekonstrukce bytu? a koukám, že vaše internetové stránky furt nic *9* ...? a co nějaký koncertík ve fryštáku bo okolí???...moc toho nechci, že *15* ...přeju hezký večer *3* -
Re: Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahoj
S bratrem moc v kontaktu nejsem,mluvil jsem s ním minulý týden a říkal,že zpívá v nějaké skupině(název neznám,protože je to úplně nová skupina),zatím zřejmě pracují ve zkušebně,tak víc nevím. Měj se hezky,ať se daří - čago -
Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahoj Libco, vim ze to sem uplne nepatri, ale jinde nevim, kde se ptat. Nevis, kde ted tvuj bratr Jarda bude, pote, co skoncil u Reflexu. Rada bych ho (ale neboj, vam neverna nebudu)videla a slysela, ale nikde nic neni k mani, neda se o nem nic sehnat. A ty jako jeho bratr bys prece mohl neco vedet. Dik a ahoj Katka -
.....
nějak se tu zastavila komunikace....! *9* -
DŮLEŽITÉ
prosím všechny, kteří jsem chodí a jsou fandové Libora, aby se přidali do fanclubu, díky moc *3* -
Re: rx
ahoj libore, taky zdravím,
musím podotknout, ty internetové stránky docela nezvládáte...se novinky o vás dozvídám ze všech různých stran jen né z těch vašich a tak by to bejt nemělo... *13* ..no k té rekonstrukci přeju pevné nervy, to ti vůbec nezávidím...jináč přeju hezký zbytek dne a snad už brzy budete hrát třeba ve fryštáku...hm *7* , pa majdalenka