-
Re: SUPER
Teda taky nějak nestíhám... *7* -
SUPER
no já koukám, chvíli tu nejsem a jaké tu jsou parádní novinky, pomaličku se Liborovi tady rozrůstá fanclub a taky vzkazíků příbývá *1* , bezvadnýýýýýý -
Re: Re: Re: kdo ví
Daří se nám fajn *3* obzvláště teď, když u nás hrajete častěji než jedenkrát za rok *4* měj se. -
Re: Re: PRO LIBORA
Souhlasím s Váma holky,skvělá akce *3* -
Re: PRO LIBORA
JOOOOOO!!!!!!
*1* Prostě nezapomenutelná akce, jako VŽDY!!!! *3* -
PRO LIBORA
Míškovice- parádní akce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Jen tak dál *3* -
Re: TO MAJDALENKA
hm tak to je pěkné, jsou vůbec dvojčata, teda podoba tam moc není? *15* -
TO MAJDALENKA
Nejpravděpodobněji to bylo nalezeno na Jardových stránkách, jelikož on tam má místo narození opravdu Znojmo.. *1* -
Re: Re: mám nesrovnalosti
pardon narodili *3* -
Re: mám nesrovnalosti
narodily se ve vsetíně, nevím kdo přišel na Znojmo *7* -
mám nesrovnalosti
U Jardy je Znojmo a u Libora Vsetím a to jsou dvojčata.... kde se vlastně narodili? :-) -
Re: hi
Taky se těším na nový CD.. *3* Už aby bylo.. *3* A ještě víc na tuto sobotu do Míškovic, kde se vždycky parádně kalí.. *1* -
Re: TO LIBOREK
No,já jsem taky napsal,že jsem úspěšně utíkal,tudíž jsem byl v pohodě *3* -
Re: hi
tak to jsem ráda, ža vám akce vychází, jinak přeju hodně zdaru k novýmu cd, už se nemůžu dočkat, až vyjde! tak páčko a jen samý úspěchy *3* -
TO LIBOREK
Jsem si nevšimla v Hodicich, že jsi byl "společensky unavený".. spíš mi přišlo, že budeš asi řídit.. *4* -
hi
Začnu jako pokaždé,tudíž máme za sebou další skvělý víkedn:-),jak v Budějovicích,tak v Pavlově i Hodicích to bylo moc fajn,Hodice byly trošku náročnější,protože jakmile se člověk ocitne pod "dohledem" mých kamarádů Tabák-Eman,to potom lepší utíkat,řídí se totiž heslem,co můžeš vypít dnes,neodkládej na zítřek:-). Naštěstí jsem to zvládl bez větších potíží.Příští týden by se mělo nazpívat nové cd,tudíž se to snad již dotáhne do zdárného konce.Těším se do Kounic i do Míškovic,tak zatím čago,ať se daří *3* -
paráda, jen tak dalejc *1* -
TO MAJDALENKA
Ale jo, docela se to tady rozjelo.. Takže hory dobrý, tak to je fajnový.. Jinak o Jardovi jsem to četla na jeho stránkách.... -
no koukám, to je dobřéééé *3* ...hory paráda, měli jsme krásně celý týden, takže jsem se i opálila, zalyžovali jsme si až nad hlavu, takže fakt bezva... *1* no jsem čekala, že jak přijedu už RX budou mít stránky ok, ale furt nic *9* ...a jak jsem se tady dočetla tak to ještě nějakou chvíli potrvá *9* jo a prej jarda p. bude mít koncert s topu novou skupinou v kunovicích *7* ...to se to tak rychle rozjelo..... -
TO MAJDALENKA
No my tady nezahálíme.. a co hory?