-
Pojistka
Ahoj Liborku. Mám dotaz - pojistil bys mě autí? *4* *3* -
-
Re: Pojistka
ahoj
určitě a rád *3* -
-
Re: Re: Pojistka
Oki. Díky. Kdy a jak Tě mohu kvůli tomu kontaktovat? *3* -
-
Re: Re: Re: Pojistka
libor_plsek@generali.cz
-
-
-
Re: Pojistka
ach bože kam to směřuje?....ježiš lidi???trochu přemýšlejte než sem vložíte nějaký dotaz
-
-
...
Ola *3* , Tečovice parádní akce, velmi vydařená zábava, díky RX *14* -
reflexy
Ahoj
Prázdniny za námi,večer už je někdy fakt kosa,díky za příznivé ohlasy, jak za Tečovice, tak za Topolnou. Otázka na vztah s mým bratrem ? Náš vztah je bratrský, už pár let (vyjma působení v Rx) se vlastně vidíme jen minimálně, protože každý bydlíme hodně jinde a máme spoustu vlastních povinností - na každé setkání se moc těším,
moc mu fandím a držím palce. Vydání alba se blíží,bude za velmi příznivou cenu a navíc můžu prozradit,že kdo přijde na některý křest a koupí si tam nové cd,tak vstupné už platit nebude!!! Mějte se moc fajn, čago *3* -
-
Re: reflexy
Ahoj,
právě jsem si poslechla ukázky z nového alba na vašich stránkách a jsem z nich úplně nadšená a nemohu se dočkat, až budu mít vače CD doma *4* Mimochodem, taky by mě velice zajímalo kde všude budete křtít *4* -
ahoj, není zač děkovat, jednodušše Tečovice a Topolná (díky Vám samozřejmě) nejlepší akce letos zatím vůbec... paradní a musím přiznat trochu nečekaný závěr prázdnin, takže děkujem my vaši fandové... *4* -
A kde všude budete křít to vaše miminko? A hlavně kdy (září?říjen?-doufám, že později už to nebude *15* ) *7* *3* *14*
-
-
..
Ahoj,
chci se zeptat zda budete zase hrát Tím pádem??plosím *4* jinak akce ve Výčapech byla moc fajn... -
cd + vstup
ahoj, nejak jsem nepobrala to s tim koupenim cd a vstupem zdarma. to tam jako prijdu, zaplatim vstup, koupim si cd a ten vstup mi vrati? nebo se to cd bude prodavat nejak pred vstupem? nechapu... *7* -
-
Re: cd + vstup
Ahoj
Bude to následovně, u vstupu si vybereš buď půjdeš dovnitř za 160kč a dostaneš k tomu nové cd nebo za 90kč bez:-) cd. Hezký den *3*
-
-
Liborovi.))
čauky Libore,moc tě zdravím, akce v Lubné bude ještě venku nebo už se přesunete do sálu? (pokud tam nějaký je, vůbec to tam neznám)... chystáme se tam, no ale máme to trochu z ruky, tak nějaké info předem by se hodilo, moc moc děkuju předem za odpověď, ahojky magda a měj se krásně.) -
-
Re: Liborovi.))
Čago
V Lubné jsou možné obě varianty, tudíž záleží na počasí, já osobně doufám, že to bude už v sále. Měj se fajn *14* -
-
Re: Re: Liborovi.))
takže zřejmě upřednostňuješ akce v sálech *4* ...nebo ti byla venku už zima *7* no ale jako venku jsou aspon z mýho hlediska nesrovnatelně lepší zábavy, i když u vás je mi to jedno, vy jste skvělí tak i tak *1* taky se měj fajn -
-
Re: Re: Re: Liborovi.))
Ahoj
Já samozřejmě taky upřednostňuji akce venku, v sálech je to podstatně horší, jak klima, tak zvukově atd - akorát mi vadí ta kosa,to se fakt nedá hrát.Čago, ať se daří
*7* -
-
Re: Re: Re: Re: Liborovi.))
ahojky, no myslela jsem si že to bude ta druhá možnost, nám je hej, my se hýbem, ale vy tam chudáčci klepete kosu za mikrofonem...tak to radši do sálu než být bez vás *3* kde se ti nejvíc líbí zábavy? máš nějaký konkrétní město, kam jezdíš rád? a kde se ti zase naopak nehraje dobře?...ty jo snad tě tím neotravuju *15* a kdyby jo, kliďánko napiš -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Liborovi.))
no jasne, ze nejlepsi je to v ivancicich... a opovaz se rict neco jinyho *1*
-
-
-
-
-
-
re:terka
ahojky, hele neovlivnuj *1* to by mě fakt zajímalo, jak to vidí Libor sám... *3* -
-
Re: re:terka
Noo
Rozdíly v tom určitě jsou, ale je to vždycky o lidech, třeba tyhle prázdniny byly moc fajn, co se týká návštěv i akcí. Ivančice jsou skvělý, ale stejně tak to bylo třeba v Lidči, Rájci, Hrotovicích, Náramči, Jistebnicích atd. Momentálně je jedna oblast, kde mě to úplně nebere - ale to samozřejmě nebudu prozrazovat, protože se to určitě změní:-)
*3* -
-
Re: Re: re:terka
no teda Libore máš můj obdiv, ty tak hezky píšeš, umíš všechno dobře podat, jako jsi fakt charakter *3* no souhlasím s tím, že lidi dělaj dost, protože když se sejde divná parta pak má skupina mnohdy co dělat aby to zachránila, dle mě teda aspon... -
-
Re: Re: Re: re:terka
zazila jsem jednou fakt divnej koncert,ne teda reflexaku, na nejakym festaku... a to bylo neco. zacatek - publikum znudeny, cumeli co tam ti sasci vyvadej, absolutne nereagovali. konec - publikum ve varu, skupine zobali z ruky... ti si to publikum behem toho koncertu absolutne "udelali"... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: re:terka
*1* joj to musela být silné kafé
-
-
-
chi chi, jooo, ivancice jsou nejlepsi! *1* a taky dnes budou, jen to pocasi moc nepreje, musim si vzit teply podvlikacky, jinak zmrznu *1* ale alkoholu i peknych devcat je tam dost, tak se nejak zahrejem, ne? *3*
preferuju sice chlapce, ale krome tech fesaku na podiu se o peknych chlapcich moc mluvit neda... *9*
-
-
Re: re:terka
no ja myslim, ze kdyz hrajou v ivancicich, tak rekne, ze nejlepsi je to tam... a kdyz v hrotovicich, tak je to nejlepsi taky tam... tak se to dela, ne? aspon teda velky hvezdy vzdycky rikaji "brno, jste nejlepsi" a kdyz budou v praze, tak - no ne - zase "praho, jste nejlepsi" *1*
coz teda nijak neodsuzuju, asi neni uplne zabavny hrat porad to same, kazdy vikend to same, ty same reci... ale zeru jim to *1* *3* -
-
jasné *1* ale říkaj to tak, že tomu prostě nejde nevěřit, viď *1*
-
-
-
pro LiborA
Ahojky
škoda že taky nehrajete v okolí Znojma nebo přímo ve Znojmě třeba na vinobraní..je fakt že tady vás asi moc lidí nezná nebo se tu lidi neumějí tak bavit jako na Třebíčsku ...Hrotovice i Ivančice jsou super ale chtělo by to větší plac se nedá pořádně hejbat. *15* -
-
Re: pro LiborA
Ahoj
S tím Znojemskem - de facto ny tý straně nehráváme, byly tam nějaké pokusy - ale upřímně říkám, že ty návštěvy nebyly až tak zajímavé. Než se zajede nové místo, tak to chvíli trvá - třeba se to změní, uvidíme. Zatím čus bus *4*
-
-
ivančice
tak myslim, ze se zabava v ivancicich povedla... nebyla az takova kosa, lidi dost... a ondra dohral vestoje, neuveritelne *1* *5* -
-
Re: ivančice
Čago
Nezbývá než souhlasit, Ivančice opět v pohodě, Ondru tentokrát zřejmě nohy neboleli:-)a zima dorazila až o den později. *3* -
-
Re: Re: ivančice
no jo, je fakt, ze poslednich par vystoupeni v ivancicich byl Ondra ke konci znacne vysilen a vycerpan *1* *5*
-
-
Re: ivančice
no tak to jsem ráda, že se líbilo, počkej a jak jsi to myslela, že ondra dohrál ve stoje??? *1* magda
-
-
brrrrrrrrrrrr
ach jo, kde je to svítí slunce svítí *7*