-
Okříšky
Ahoj všem,
prosím o zhodnocení Okříšek, na které jsem se bohužel nedostala... *9* Děkuji. -
dotaz :))
Ahoj Libore,chtěla jsem se zeptat o víkendu na Lubné budete hrát už v sále nebo ještě venku? moc díky
A kdo na tuto akci razíte? *3* -
Liborovi
Ahojky Libore, dneska jsem po delší době koukla zas na vaše stránky, jestli nejsou nějaké novinky a vidím, že jste tam hodili obal nového cd...musím pochválit design, moc se mi líbí... *3* fakt pěkné!...no doufám, že nám to vyjde a budem moct jet do Lubné v pátek...když ne, tak si budem muset počkat až na Fryšták *9* ...což je až za dlooooooooooouho...tak snad v pátek...zatím ahojda a hezký týden *3* magda -
CD
Musím Reflexy veřejně pochválit za cédéčko - slyšela jsem ukázky ze stránek a zní to velice dobře. A o pár komentářů níž - on Endy je taky jenom chlap :-) -
Nazdárek
Nazdárek všichni, já se chystám 10.10. do Hrotovic a už se moc těším! Zajímalo by mě jak ten křest bude probíhat. Ještě jsem na žádném nebyla *9* Bude se křít hned na začátku vystoupení nebo třeba o půlnoci se přestane hrát, zpívat, tancovat a začne se slavit a polévat šampusem nové CD? *3* A taky jestli bude autogramiáda? *14* -
-
Re: Nazdárek
no Libčo, bude autogramiáda??? *14* -
-
Re: Re: Nazdárek
jo - a pekne podpisy na pupek a na podprsenky *3* *1*
-
-
-
Křest
ahojky, mně by taky zajímalo jak budou ty křty probíhat. zdravím Libor *3* *14* -
Ahoj
Ahoj všichni,byla jsem 4.10. v Pavlově a proběhl samozřejmě i křest nového CD. Zazněly nejen nové písničky ve skvělým podání ostatně jako vždycky.Podle mého názoru se CD velice vydařilo a všem doporučuji si ho určitě poslechnout... -
bez kridel
ty kraso, "bez kridel" je uplne nejbrutalnejsi oplodnovak jakej jsem asi kdy slysela *4* kdyz jsem to poslouchala asi podvacate, uplne jsem pred sebou videla klip k tomu. soubezne bezi dva pribehy - na leve strane obrazovky klip, jak je dvojice zamilovana, prochazi se, atd. - na prave strane totez, ale jen s tim chlapem, jak se prochazi po tech samych mistech, sedi na posteli sam (vlevo sedi na posteli dvojice)... to by bylo brutalni, nechcete me angazovat jako reziserku? *1* -
..........
tak teda dovolená je zajištěná, zítra za pět šest vstávám *3* ...a všem, kteří se přidají přeju hezké ráno s Reflexy *14* .......................... -
Pája
tak co koukali jste někdo na dobré ráno??já ano ale trošku mě to zklamalo ne reflexy ale čekala jsem od toho víc...bylo toho strašně málo a krátký..večer v Hrotovicích to bude lepší už se moc těším *9* -
-
Re: Pája
vyborny :) ale cekala jsem vic pisnicek, nebo treba jeste aspon jeden jejich klip... ale i tak, dobry... m*dky medialni *1* *5* -
Re: Pája
koukala jsem.) no tak od toho se nedalo čekat nic velkýho, reflexy tam bylijen jako host....já myslím, že tam měli dost vyhrazeného prostoru, já jsem spokojená.) klukům to v televizi slušelo ...nemám co víc dodat *3*
-