-
zdravím
ahoj Libore chodím na vaše zábavy hrajete fakt dost dobře ja tam teda chodím hlavně kvůli tobě protože se na tebe fakt dobře dívá!Naposled v Nových Bránicích to bylo super až na tu bitku.Zatím Achoj popelka. *14* -
Ahoj zlato
co jsem to tady našla? *3* No, jen tě zdravím, už je mi po vás smutno, tak snad se se Zuzankou brzo ukážeme. No, brzo... Musíte přijet trošičku blíž k nám *3* To víš, přece jen už nejsme nejmladší *1* Zdravím i kluky a líbám na patřičná místa. Kačenka -
-
Re: Ahoj zlato
Čago belo
Vidíš to, co jsi tady našla. V dnešní době dopravních prostředků přece nemůže nějaký kilometr hrát roli a o věku už vůbec nemluvím, díky moc za pozdrav, měj se moc fajn, pozdrav vyřidím *5*
-
-
DR=)
Ahoj, dneska jsem ze záznamu zkoukla část Vaší jízdy v Dobrém ránu a musím říct, že ses, Libore, fakt snažil. Co tě slyším na koncertech, je to o něco slabší, ale tady jsem zůstala fakt hledět.
Nerada bych se tě nějak dotkla, neber to jako kritiku. Jinak držím palečky, ať se daří :-) -
-
Re: DR=)
Nazdar bazar
Přemýšlel jsem, co ti mám k tomu napsat:-) Občas si živé vystoupení nahráváme, tak nějakou představu o svých výkonech mám :-) a to televizní vystoupení jsem neviděl. Snažím se maximálně pokaždé, ale je logické, že někdy je to lepší a někdy horší. Děkuji za postřeh a v podstatě i pochvalu:-) měj se moc fajn a ať se daří *5*
-
-
Hela
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat proč sem tam nehrajete na festácích,nepomohlo by vás to posunout třeba ještě víc??jinak jste moc fajn a myslím že je to škoda... -
-
Re: Hela
Hi
Čago, taky myslím, že je to škoda a mrzí mě to, nedokážu na to víc odpověděť, protože nejsem manažér skupiny, jsem rád, že se ti naše skupina zamlouvá, měj se fajn *5*
-
-
....
Ahoj zdravím všechny... Tééda tady se to ale rozjelo za tu dobu, co jsem tu nebyla.. *7* -
-
Re: ....
tak to je jasný, jak se přidal i hlavní aktér *15*
-
-
Pracovní týden?
Ahojky, zajimalo by mě, jak prožíváte týden. Jestli všichni chodíte přes týden normálně do práce nebo čerpáte nové síly na víkend a vyřizujete věci ohledně kapely. Dík! Jo a CD je super!!! *3* -
-
Re: Pracovní týden?
Ahoj
Tak já budu mluvit za sebe,což je asi logické:-),pokud teda nenahráváme nebo nezkoušíme, tak přes týden pracuji u pojišťovny "štěstí" Generali, dále provozuji tenis, fotbal nebo hokej a mezitím ještě dodělávám nějaké práce na bytu. Děkuji za kladnou reakci na cd. Měj skvělý den *3* -
-
Re: Re: Pracovní týden?
tak to je dobré že jako profík zvládáš 2 práce naraz *3* *4* *4* *4*
-
-
-
....
Tak to jsme zvědavé, jak to hlavnímu aktérovi dlouho vydrží ... *4* -
-
Re: ....
noooooooooooo *15* ....
-
-
2008
Občas se tady ukážu a ohlásím,tudíž bych chtěl všem lidem popřát pohodový nový rok,hlavně zdraví,ostatní si buď půjčíme,koupíme nebo ukradneme:-) *3* -
-
Re: 2008
ha Ivan *15*
-
-
Nové CD
Ahoj Libore, chtěl sem zeptat, proč na novém CD již nezpíváš sám, ale jen polovinu písní a druhou Ondra? Čím ta změna? Předem díky za odpověď a budu se těšit na Vaše vystoupení 8.11. v Jistebnici. *3* -
-
Re: Nové CD
Ahoj
Ta změna je dána tím,že do skupiny přišel člověk, který se aktivně zapojil do činnosti,skládá, aranžuje i zpívá a tím pádem dostal prostor. Nejsme skupina založená vyloženě na jednom člověkovi, tudíž jsme to na tomhle cd pojali takhle. Měj se fajn a v Jistebnici se potkáme. *5* -
-
Re: Re: Nové CD
ahoja, rekla bych, ze je to zmena pozitivni. ne ze bys nezpival dobre, to rozhodne nemuzu rict *3* ale ondruv zpev je novy a svezi vitr do skupiny, neni to tak "monotonni"... *3*
-
-
-
TO LIBOREK
Taktéž přeji hezký Nový rok.. A jak jsme to oslavili?? *3*