Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Ahoj. no jsem ráda, že je nás tu víc...!! *3*
  • dc

Liborovi

Ahoj Libore.)...tak včera jsem si ve Fryštáku koupila vaše cédko a chtěla jsem ho od tebe podepsat, ale nějak se mi tě nepodařilo odchytit, jsi byl v jednom kole...no jako naprosto nemožný *1* ....chystám se do Topolné na vaši akci a tam mi už neunikneš.... *15* jako to máš bez šance......jinak moc gratuluju!!! - cédko je skvělé *3* a zpětně musím říct, že v dobrým ráno vám to moc slušelo, zatím ahoj a těším se na další akci. Magda *4*
  • ...

Ahoj, jak se máme? byla jsi na zábavce v Předíně?
    • Re: ...

čauky zdravím, nevím jestli je ta otázka mířená na mě, ale to neva, já jsem ze Zlína a Předín vůbec neznám *9* , nicméně se chystám 3. 11. na zábavu u nás ve Fryštáku *3* *14*
  • Léňa

cd je vážně skvělé, povedlo se...moc se mi líbí...jen pár slov mě úplně dostává *4* Hrotovice byli taky bezva...jen mi chybí podpisy.....
  • předkapely

hele hele hele, co je to za fory s tema predkapelama? *13* odkdy budete hrat (napr. v branicich)?
    • dc

Re: předkapely

no tak taky jsem z toho nebyla zrovna dvakrát nadšená, když jsem zjistila, že rx budou mít předkapelu...ale ve finále to nebylo tak zlý...ale i přesto bych radši uvítala kdyby celou dobu hráli jen reflexy.) *3* *3*
      • Re: Re: předkapely

no prave... a jak to bylo? stridali se, nebo hrala napred predkapela a od ... (doplň cas) hrali reflexy?
        • dc

Re: Re: Re: předkapely

Ahoj předkapela hrála hodinu a půl...přibližně v čase od 21 do 22.30, pak přišli klucííí a hráli až do alelůja *1* ...no byla to změna, pro mě celkem snesitelná...beru to, upřednostňuju sice kdyby hráli jen Reflexy...ale myslím si, že důvodem proč maj předkapely, je to že hrát celý večer je dost náročný, především pro zpěváka...i když nechci dělat žádný závěry...třeba to je jen vyjímka při křtění cédka...co my víme...to je věc kapely, každopádně neboj se, zábava bude určitě bezba *3* *1*
  • ...

TO DC: Jo, jo, bylo to mířeno na tebe.. chtěla jsem tady trochu rozjet nějakou komunikaci... A jakpak se máme? A Předín je u "skoro" u Jihlavy, odkud jsem já, takže to asi neznáš... *3*
    • Re: ...

no neznám, jak taky, zlín je zlín *3* ...no ale byla jsem teď na zábavě ve frycu, jak tu klucíí hráli *14* n a teď tu zas hooodně dlouho nebudou *9* , co budu dělat?
  • zdravím

Ahoj holky. *3*
    • Re: zdravím

čauky ve spolek *1*
  • Léňa

ahoj¨
    taky by mě zajímalo do kdy reflexy hráli ..my vypadli asi ve 3/4 na jednu tak nevím co se dělo dál *3*
  • léňa

jinak hlas do slavíka určo pošlu a pošlu i video z telky z dobrého rána až se to sestříhá
  • hi

Hi
    Předkapely nejsou žádný fóry, za a/ chceme pomoct mladým kapelám, za b/ týká se to jen akcí, které jsou spojovány s našim novým cd a chceme se prezentovat především vlastní tvorbou. Pokud by bylo jen na mě, tak bych už hrál pouze vlastní věci, ale nezáleží jen na mě (v tomto případě musím říct bohužel:-). Děkujem za hlasy do slavíka *3* ,zatím čago
    • :-)

ahoj Libore!!:-),..ctěl bych ti řéct že zpívš fakt moc pěkně!!:-)...moc tobě a kapele fandím:))....jo a este takovy trosku trapny dotaz:))....myslíš že se dá ve zpěvu zlepšit..páč ja někdy zpívám si jen tak pro sebe....někdy mě to jde pak zase ne:)....měj sa moc hezky a at Vám to s kapelou šlape....a naviděnou v Kloboukách!!! *4* *4*
      • Re: :-)

Ahoj
        Předem díky za kladný email, u zpěvu záleží na mnoha faktorech, určitě je potřeba mít k tomu nějaké předpoklady (např nějaký talent),zlepšovat se dá vždycky (různé techniky zpěvu) samozřejmě pravidelností zpívání se hlasivky stávájí více odolné, protože je to klasický sval a pro mě jednou z nejdůležitějších věcí je momentální rozpoložení, prostě člověk musí být v pohodě *3* . Kytara je Fender stratocaster. Měj se moc fajn a na viděnou, ať se daří *5*
      • Re: :-)

a ještě bych se chtěl zeptat co to máš za kytaru konkrétně značku a název *3* myslím tu zelenů ta je fakt pěkná:)))) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit