-
mám ji ráda je hodná a má ohromnej hlas
-
-
Cikani vetsinou maji hlas a JAKY *1*
-
-
Ono o někom mluvit jako cikáni apod,je dost urážející.Ale když to napíše někdo jako Vy tímto způsobem,tak to nemůže ani urazit.Vraťte se do školy a řekněte učitelům ať Vám vrátí peníze že Vás nic nenaučily a za ty si najděte někoho kdo Vás naučí pravopis.Až se zamyslete nad urážkou na cti a zkuste to znovu. *14* *14*
-
-
-
-
Vyhasla jako zpěvačka.
-
Pro hvezdu čr
Pani Hano jse super a nikdo na vas nema to vam tvrdim NIKDO NA VAS NEMA -
Dopis
Dobrý den paní Bílá, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz -
Lucka Bílá je v pohode a aj ako speváčka.Ja proti nej nič nemám
-
je vi jste ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a ne langerova ta je 0 vy jste 1 *3*
-
miluju te *16*
-
Sluníškoo! =)))
Sluníško, Lůca je prostě Sluníí, nejúžasnější človíčeek!Andíeek =))) *4* I love her! =))) -
chtěla bych te videt na zivo *7*
-
-
je holt drahá...
-
-
Poklona
Nazdarek Terko moc ti fandom a doufam ze to takhle pujde dale at jste se Samuelem Stastni jsem s vamy hodne stesticka Prosesek@centrum.cz. *4* *14*