-
:-)
Podle mého názoru kdo Lucku pomlouvá, že vůbec neumí zpívat a tak nějak asi v životě od ní neslyšel jedinou písničku protože Lucka umí krásně zpívat a žádná protekce a co tu ještě zaznělo v tom neníí... Prostě Lucka je NEJ zpěvačka *4* -
-
Re: :-)
Bohužel jsem pár písniček slyšela. A je to hrůza. Samé převzaté písně od jiných interpretů se zcela nezáživným textem. Někdy až úplně trapným a o ničem.
Zpěv jako takový nemohu soudit, nejsem odborník, ale mě se nelíbí.
-
-
Lucka
Lucka je fakt super!!! *14* *14* *4* -
Od ŠtĚpÁnKy ♥
_Mám jí ráda_přijde mi moc milá_ a >>Láska umí víc<< je vážně moc povedená_ =o)_ a v tom videoklipu jí moc sluší ty rozcuchaný vlasy_ :) *4* -
láska umí víc
Lucko ta píseň LÁSKA UMÍ VÍC je překrásná nemohla bys mi to video poslat na email? *4* *4* *4* -
-
Re: láska umí víc
to máš pravdu je prostě skvělá,a kus pěkné ženské. -
Re: láska umí víc
Ahoj,proč si to video nestáhneš na youtube.com.Tam je taky. *1* Lucie
-
-
Lucie
ahoj Lucko jsi opravdu super *3* -
Moc vás zdrávím
Jsem ráda že mám toooolik skvělích fanoušků.Mám volno tak jsem sem skákla vám všem fandům mooooc poděkovat za krásné příspěvky.Ach už musím jít mějte se krásně.Lucie *3* -
Lucka
Lucku mám opravdu moc ráda. *1* -
Lucie Vondráčková
Lucka Vondráčková je velmi dobrá
zpěvačka,herečka,tanečnice,da bérka,
filozovka,moderátorka,tex tařka,
v tomhle všem je Lucka Vondráčková
dobrá
*1* *1* *3*
*9* *5* *14*
*7* *10* *4*
*14* *3* *9*
*9* *13* *5*
*4* *5* *15*
*8* *16* *8* -
-
Re: Lucie Vondráčková
SOUHLASÍM -
Re: Lucie Vondráčková
sice se to píše filosofka,ale to už je detail -
-
Re: Re: Lucie Vondráčková
Neeeeee,může tam být s i z!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Lucie Vondráčková
ale v místo f asi sotva -
-
Re: Re: Re: Re: Lucie Vondráčková
to neřeš....
-
-
-
-
-
Lucka
Sice poslouchám jinou hudbu, takže v hudbě ji moc nepodpořím, ale je to velmi šikovná žena - vůbec bych jí neřekla tolik, kolik jí je a má moc hezké vystupování... *3* -
Lucka
Lucka je nejlepší , má senza písně , nejlepší Láska ..., Tenkej led,Vítr *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Lucka
No,vítr je dobrej... *4* -
-
Re: Re: Lucka
to máš pravdu je skvělej ale eště lepší tenkej led laska umi vic to je taky good
kdyžtak moje icq : 418858209 *3* *3* *3* *1* *14* *14*
-
-