Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
956 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prani

Preji vse nej do nnoveho roku a krasne vanoce a uspesny rok 2009 preje Radek-Meduza *3* *4* *14*
  • streests

streests

Ahojky všem Lucka je fakt super *3* *15*
  • number one

Ahoj Lucinko,přeji ti vše nej nej nej k dnešnímu svátku a zároveň srdečně gratuluju k druhému místu na Českém slavíkovi.Myslím, že je to ůžasný ůspěch a moc ti to přeju *3* PS: Pozdravuj bráchu.Známe se ze školy v Letňanech a jako puberťačka jsem ho milovala *15* *3*
  • fotky

Zdravim,neviem koho sa to mam pytat.Chystam novu Luckonu stranku a rada by som pouzila fotky z tohto fora.Je to mozne?Prosim o odpoved na mail: 12bondra12@centrum.sk
  • CD Marmeláda!'

Ahoj všem fanouškům Lucky! Prodávám cd Marmeláda (první Lucčino Cd nazpívané s martinem Dejdarem) Písnička obsahuje song E.T. a další pecky. Pro zájemce můžu cd vyfotit. Je nehrané!!! Obsahuje booklet (original). Cena dohodou:) Napište mi na mail adresu a cenu, jakou byste si představovali.
  • Seš moc fajne:D

Choj lucinko seš fakt mooc bezva setkala sem se stebou na tvém natáčení a seš prostě nejlepší máš na všechno talent a seš hezká a hodná mooc ti fandim kéž bych měla život jako ty *9*
  • lucinka

Lucinka v. je moje nej zpěvačka hned po Billíčkovi mam jí ráda a mam všechny její CD *14* *14* *14* *14*
  • Lucka

Lucka Vondráčková... Co k ní dodat? Je prostě skvělá! Moc bych se s ní chtěla setkat a popovídat si s ní! ...No to se mi bohužel nikdy nemůže povést... *9*
  • bohudik

Lucinka

Vítr je fakt dobrej jen tak dál seš 1 *4*
  • hvězda hvězd

Lucie jsi nejhezčí a nejlepší věř tomu je to tak náká tvoje tetka s tim michalem at se dou vycpat a Bílá bohužel ta je s ODS a ty vždy vyhrajou ale pro jsi ty jednička at se ti daří s vernerem i když bych byl raději místo něj ale kdyby v Děčíně jsi vítaná *14*
    • Re: hvězda hvězd

Přej jí Vernera, vždyť je to krásný a sympatický chlap. *3*
      • Re: Re: hvězda hvězd

Verner je hnusnej a k ní se nehodí *10*

Jenže ona podle mě žádného Vernera nemá !!! Chovají se příliš strojeně a bez emocí je to hranné pro média aby se o nich vůbec psalo *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: hvězda hvězd

Jo a hvězda hvězd Lucie rozhodně není tou je Heluš už víc než 40 let *4* *14* *4*
          • Re: Re: Re: Re: hvězda hvězd

Lucka je bohyně.
    • Re: hvězda hvězd

Hvězda hvězd je pro všechny lidi co mají uši Helena a né ta její nepovedená atrapa Lucie *15* *1* *15*

ha ha ha to je pekne trapny je to prave na opak *1* *1* *1* *1* *1* *15*

sry ale za vse hovori slavik ty trdlino

To je věc osobního vnímání nemyslíš? Lucka se mi líbí víc, Helenka je od mládí moc namyšlená, viděla jsem jí v Rokoku v r. 67, moc jí to slušelo, ale to chování...... *15*
        • re

Helena-Lucie proč kolem toho tolik řečí? nás se to netýká. jestli je někde problém tak ne na tomhle webu a tudíž nikdo nemá právo psuzovat či soudit. nechte to na zůčastněných stranách prosím. tohle není veřejnej problém. soudí vašproblém vaše okolí? nesoudí! krasný nový rok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit