-
Lucka je nej
Lucka je nej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lucka je nej
Lucka je nej! *14* -
Lucinka
Lucka je nejlepší zpěvačka jakou kdy znám...je mo jednou co si o ní vi ostatní myslíte..vy co o ní píšete hnusný věci,tak ani zpívat neumíte..chtěla bych vydět vás..a pak pište o Lucce že neumí zpívat...lucko si super... *14* *14* -
-
Re: Lucinka
ahoj balusko1 ja newim mozna chces byt chytra ale jako videt je s mekkym i a ne s tvrdym promin ale je to fakt moc videt jak si to napsala *10* *9* *8* *8* *9* *9* *7* *9* *9* -
Re: Lucinka
Lucka je má nej zpěvačka a na tyhle lidi mám stejný názor jako ty protože Lucka je fakt nej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Poraďte mi
Ahojky,nevíte v jakém filmu si Lucka Vondráčková zahrála ve svých devíti letech? Odpovídejte pls na mail.Díky a pa -
-
Re: Poraďte mi
píší jen,že v roce 1990 v území bílých králů -to byl seriál-ale o rok dříve nevím
-
-
Máte rádi Lucku?
Jestli máte rádi Lucku tak se mi ozvěte na můj mail:kiki11111111@seznam.cz *5* -
Lucka je má nej zpěvačka,herečka,tanečnice a dabérka
Je skvělááááááá!!!!!!!!!!!!!!A je mi jedno jestli si o mě myslíte bůh ví co tak je mi to jedno.Jestli mi začnete nadávat tak mi to nevadí... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Lucka je IN
Lucka je skvělá a moc milá.Je příjemná a je po své tetě Heleně...Lucka je zkrátka nenahraditelná. *4* *4* *4* *4* -
Lucka-Kvaska
Lucka je ve filmu Kvaska skvělá!!! *14* -
-
Re: Lucka-Kvaska
Souhlasím,že Lucka je fakt super!!! *15* *14* Nejen,že je sqělá zpěvačka a herečka,ale navíc je milá vůbec není nafoukaná! *4* *4*
-
-
Je to smíšek
Potkal jsem také Lucku a je to sluníčko. Prakticky na všech fotkách se stále chláme. I v tom je velký rozdíl s jejích kyselou a závistivou tetou. V každém případě si zaslouží obdiv. Maká na sobě co by zpěvačka, herečka asi i moderátorka. Skládám hlubokou poklonu a obdiv také za absolvování VŠ včetně složení doktorátu. Jsi neuvěřitelně aktivní a pozitivní. Hodně štěstí. -
Lucka zas s Vernerem
Bože!! Tak Verner už je zase v Praze! Včera sem je videl uz zase spolu chodili po Praze a drzeli se za ruce.. vole sem myslel ze zakopnu a chcipnu a jeste jak si dávali porát pusy.. bude mit za chvilu Verner vod Luciny cucfleky....
Kurva se divim ze tu ještě na netu nejsou fotky jejich .. by ste se pochcali smíchy!! *1* *1* *1* -
-
Re: Lucka zas s Vernerem
si pekne trapna a kdyby neco tak je to luccina vec a ty se do toho neplet.elie -
Re: Lucka zas s Vernerem
a nevíš,jak se jmenuje ta,co se do ní zamiloval ve 4 letech a začal kvůli ní krasobruslit *7* A co se s ní stalo a jak to dopadlo *7* -
-
Re: Re: Lucka zas s Vernerem
oni se rozesli prj to neklapalo.. jo akdyby neco lucka tam s tomášem v praze chodila 2.1 .... asi jsi trochu mimo v case *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Lucka zas s Vernerem
tak ti máš dost rikas ze se rozesli a pritom spolu chodili po praze 2.1.09 ... ehm tak asi tu nekomu hrabe.. a kdyby neco Lucka je s Tomášem pořát .. máte i na jejích oficiálních stránkkách... *4* *1* *3*
-
-
-