-
Fénix
Lucka Vondráčková vydala nové 2 CD Fénix. Více informací na fanwebu Lucky: http://fanklub.lucievondrackova.cz. Marilyn -
krása
ach lucka je tak krásná a tak krásně spívá to je anděl na ze mi.ty o či vlasy zpěv a to okole je prostě super *14* *14* *14* -
protekčka
Lucie je protekční dítě, bez protekce by ji dnes nikdo neznal. Je sice pracovitá, dře na sobě, ale naprosto zde chybí talent. Je naprosto o ničem, neumí ani zpívat ano hrát. -
-
tak to teda ne,za prvé je dospělá a za druhé není žádné protekční dítě.Umí zpívat.Vy jí neznáte. *16*
-
-
fanklub
pokud nekdo mate zajem se verejne prihlasit jako fanousek lucky vondrackovy, tak se registrujte na fanklub.lucievondrackova.cz uz je pres 1500 registrovanych fanousku..predejte se taky k nim a ziskejte zdarma mega plakat s kalendarem na rok 2008 lucky vondrackovy ZDARMA!! -
-
Re: fanklub 06.05.2008
Je mi lito ze jsem se dostal az ted k tomu abych se registroval jako oficialni fanousek Lucky. Jsem jeji dlouholety fanousek,tak proc se nezaregistrovat.
S pozdravem Michal S. *14*
-
-
Doufám
Máte pocit že lucka má čas na čtení vašich zpráv? *4* -
-
Re: Doufám
Nejsem si jisty,ze clovek, ktery pise nejaky prispevek a napise Lucka s malym "L",ma pokracovat dale v prispevcich,pricemz je jasne,ze Lucie si sama vybere komu,kdy a odkud odepise.
Pokud mi nekdo chce vycitat hacky atd.... Je mi lito,jsem az v Irsku tady to neznaji,jinak zdravim vsechny fanousky i Lucii............
-
-
moje nejvyc nejlepsi kamaradka
Ahoj Lucie moje nejvyc nejlepsi kamaradko!!! Uz se opravdu nemohu dockat az se setkame,doufam,ze ty to tak taky citis. Jsi preci ma nejvyc nejlepsi kamaradka!!! Pocitam ze behem par dnu budu mit na tebe chvilku,urcite ti dam predem vedet. Muzes mi verit. Pozdravuj tatinka vzdyt vis jak ho mam opravdu moc rada. mej se a uz se tesim na nas street. Katka *13* *13* *13* -
neznámý
PhDr. Lucie Vondráčková, zpívající doktorka filosofie...je nejjj... *14* úúúúžasnáááá *14* -
Lucie
Také si myslím, že je vzdělaná zpěvačka. Jejím zářivým úsměvům nevěřím. Přeji ať se to změní, je nadaná, šikovná, ale má smutné oči. -
Miláček
Lucinka je nejlepší zpěvačka a herečka co znám. Má nejhezčí písničky, je prostě super. A hlavně je to můj miláček. *14* *14* *14* *14* *14* -
Muzikály
mám ráda její pohádky ale asi nej mě berou muzikály lucka zpívá skvěle moooc se mi líbí muzikál od landy tajemství a taky Kvaska !!! -
-
Muzikály
Lucka V. je náhodou dobrá zpěvačka. *4* Má duet s Péťou Bendem na píseň která se jmenuje Nemusíš se bát. *3* Péťa Bende také hraje v muzikálu a přímo Hamleta! *4* -
Re: Muzikály
Protekční dítě, jinak by o ní nikdo ani nezavadil. -
-
Re: Re: Muzikály
kdyz si myslis, ze je to protekcni dite, tak proc uz ma pres 1500 registrovanych fanousku na fnaklub.lucievondrackova.cz ?? -
Re: Re: Muzikály
je to tvuj nazor a my ti ho nemuzem brat, ale vezmi zase ty nazor nekterych lidi, kteri ji radi poslouchaji a chodi na tyhle stranky castejc, nez ty....a proc si vubec chodil na stranky lucky vondrackovy, kdyz o ni tvrdis tohle?? ze je tu kvuli protekci?? proc by nekdo chodil na jeji profil, kdyz si o ni masli to, co si o ni myslis ty??
-
-