Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
963 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velký fanda

Lucinka je prostě nejlepší!!!!
    známka:1

*3*
  • LUCIE

lucka je fakt skvela obdivujem ju...a mam ju strasne rada *15*
  • super

Slyšela jsem CD Lucky Vondráčkové a není špatné! *4* Zpíva líp než ta piča Al dhabba která chodí a bydlí s Davidem Pavlíkem!!!
    Péťa Bende má duet s Luckou Vondráčkovou na svém druhém CD a ta píseň se jmenuje Nemusíš se bát je smutná! *4* *5*
  • ?????????

lidičky pomoc všichni ze třídy se se mnou nebavějí!!!
    *9* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10*
    • Re: ?????????

to ja nevim ale neni to tim že jsi tam nova *7*
  • pro LUCKU

jseš super holka *3* a umíš hezky tancovat *3* *8*
  • Fracek

Lucie je rozmazleny spratek a kdyby jeji teta nebyla Helena Vondrackova,tak by po ni ani pes nestekl. Uplne ji nasnasim *10*
    • Re: Fracek

Moje řeč, já tě taky nesnáším za to, jakou máš ty krávu tetičku. Že já tvou tetičku neznám? No a co, ty tu L.taky ne, víš jen to,co je v bulváru.Ale hlavně ,že víš,jak to je,co? Tak já to vím taky.Jsi idiot,protože máš tetičku, bez který by sis ani ne.... Co ty na to? Blbě se to vyvrací,co?
      • sabino držte hubu. ty fakane to co píšeš ty o ní tak to jsi ty a ne ona.
      • Re: Re: Fracek

Lucie je největší PROTEKCE co znám a na to jí nemusí nikdo znát osobně.Helena svému bratrovi otevřela svojí slávou cestu jako hudebníkovi a on zase mete cestičku Lucii už od dětství k tomu se přidala matička textařka a je to.Holka by si sama ani neškrtla to všichni u nás vědí.Image si L postavila na hodné a obyčejné dívce třeba to tak i je... ale to že nikdy neměla moc ráda Helenu je jednoznačné vždy jí záviděla uspěch tvrdit že jí za celé roky koupila Teta jen šampon a že jí nikdy v ničem nepomáhala když byl opačný dukaz několikrát v TV je nehorázné a směšné lhaní *15*
        • to není žádná protekce jste ubožák.a mimochodem tu máte co dělat když se umíte chovat.
  • Lucie Vondráčková v ankeče ČESKÝ SLAVÍK

Ahoj! Jestli máš rád Lucku Vondráčkovou, pošli jí hlas do Českého Slavíka 2007! Stačí poslat SMS: SLAVICE 23 VONDRACKOVA LUCIE na číslo: 900 0606
    a pak ještě se dá dát hlas na www.slavik.seznam.cz

*3*
  • Český Slavík a Lucka

1) POŠLI HLAS SMSkou:
    SLAVICE 23 VONDRACKOVA LUCIE
    na číslo: 900 06 06

2) HLASOVÁNÍM přes slavik.seznam.cz
    - vygeneruj si kód na ww.slavik.seznam.cz a odešli SMSkou

3) osobně na adrese: A taky můžeš dát hlas přímo v agentuře: každý všední den na adrese Křižíkova 16, Praha 8 od 10.00–16.00 hodin, v úterý od 9.30 do 18.00 hodin. (musíte mít občanku ke kontrole)

čáues
    • Re: Český Slavík a Lucka

Určitě nepošlu Helena si ho zaslouží mnohem více ta zpívá a nešeptá jako LV
      • Re: Re: Český Slavík a Lucka

hmmm .... ty tomu asi tk rozumis, ze jo?! *9* nejvic lidi do toho keca idyz tomu vubec nerozumi ... radsi pomlc
      • Re: Re: Český Slavík a Lucka

Lucka má rozsah přes tři oktávy, sorry.Kdybys slyšel, věděl bys to.
  • Já mít takovou tetičku

tak jsem dneska taky slavnej měla všude otevřené dveře tak se veze co to jde. Je jistě hodně cílevědomá pracovitá ale to je asi tak vše je jen ve všem pruměrná.Znám spoustu mnohem talentovanějších holek který ale měli smůlu že jsou z obyčejné rodiny a ne z klanu jako LV
    • milan95

Re: Já mít takovou tetičku

Lucie neměla nikdy dveře otevřené kvůli jménu, naopak jí to vždy sráželo.Lucie je nejdokonalejší osobnost svým mimořádným talentem a pracovitostí. Pokud jde o kariéru její tety tak je dodnes záhadná, neboť Marta Kubišová byla v té době o 100% lepší a musela mlčet.Nesnažte se zase někoho umlčet.
    • Re: Já mít takovou tetičku

Ty se magore vrať do základky a nauč se kdy se píše i - y , protože to neumíš doposud, nic jsi nedokázal a ukájíš si svý mindráky na těch, co s tím problém nemají,co?
      • Re: Re: Já mít takovou tetičku

Koho urážíš? a co mužeš vědět co jsem dokázal? sama si hloupá čubka co nic pořádně nedovede a nevidí kde je pravda *15*
    • Re: Já mít takovou tetičku

NAPROSTY SOUHLAS !!!
  • Pro Lucii

Já vím jak máš ráda tetu helenu:-)http://www.osk-art.cz/gall ery/displayimage.php?album=topn&cat =10233&pos=0
    • Re: Pro Lucii

Myslím že Lucie nikdy neměla moc ráda slavnou tetu Helenu určitě žárlila že Helena je nedostižnou hvězdou jak pro lidi tak i v jejich rodině.
      • Re: Re: Pro Lucii

no já myslím že to nemusí být tak docela pravda možná jen kvůli ní je teď tak slavná a je taky dost dobrá právě o ní dělám referát na hudebku! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit