-
Souhlasím se sisi. A nejen obočí... Navíc se chová děsně infantilně... A je pravda, co už tu bylo napsáno - chápala bych, kdyby se líbila chlapům, ale to, že jsou tady z ní na větvi ženský je docela divný...
-
Já vím že nic hezkyho o ní neřeknu ale už mě to sere tak sem to tu musela napsat nevím jestli ostatním se libí ale to má byt ženská když má obočí jak brežněv? je to strašné, fůj
-
-
Re:
Ty kundo jedna těd myslím tu Sisi, protože Lucku zbožňuju. Já bych chtěla vidět tvoje obočí ten tvuj zarostlej příkop magorko. Podívej se na sebe a pak kritizuj Lucku, která je narozdíl od tebe krásná a hodně talentovaná. PÍÍČČČČČČOOOOOOO *16* -
-
Re: Re:
Lucie má opravdu kvalitní fanynky.
-
-
-
kráva Vondráčková a její lesbické fanynky
Je to pěkná kráva a na tenhle server choděj nejspíš samý lesbičky... -
-
tak hele ty jsi blbá,to není žádná blbka ty blbče,a přestaň jí urážet.
nic o ní nevíš.hlupáku.
-
-
změna image k horšímu
Milá lucie.Nevím, co jste chtěla docílit ostříh. vlasů.Možná ,aby si vás více všimli.Bývala jste krásná,nádherné vlasy, křehký výraz,málokdo se může pochlubit tak nádh. vlasy a každému to bohužel nesluší.Ted nevypadáte ani jako rebelka, ale jako tuctová žena s melíry, které vám přídávají 20 let navíc.Když jsem vás poprvé viděla lekla jsem se ,cože to je za čtyřicátnici.Ta krásná a mladičká,byla jste pro mne ztělesněný symbol .Ted´už bohužel to nestojí ani za otočení. -
je to blbka
-
-
Re:
to ty seš blbka a lucky vondráčková je ta nej zpěvačka *4*
-
-
WELLNESS
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
Proste super
Si proste senzačná a držím ti palce nech sa ti vsetko splný a nech máš to po com si vždy túžila.Ak sa budeš niekedy nudiť a nebudes vedieť komu napísat napíš napríklad mne kelo11@orangemail.sk .Ďakujem za to že ta tu máme a že nám všetkým naokolo rozdávaš svoju dobrú náladu.Tak papa... . Ďakujem. -
nabídka k sňatku
Ahojky všem,velice rád bych požádal Lucku o ruku,ale mám trochu strach... -
Lucka
Ahoooooooooooooooj Luckooooooooooooo jsi nej. -
Snowborďáci super kousek, víc takových, jenom fuj hudba a ty vlasy slečny (paní) Vondráčkové (zamotaný jako nějakej vágus), ale jinak : - ))))