-
hlasujte pro Lucku a její novou pisen VITR na -- www.ujdeto.cz ---
-
juknete na lucievondrackova.wz.cz SUPER STRANKY! :o)
-
Lucka je fajn jako herečka tak i zpěvačka moc bych chtěla aby byla moje sestra.......
-
-
Re:
Obyčejný protekční fracek. *8* *8* *8* -
-
to teda není žádný fracek.ty hloupá. A přestaň paní Vondráčkovou urážet.
-
-
-
je super!!
lucka je faktickyy suprova mam od ní i podepsane fotkyyyyyyyy je skvela herecka a zpevacka! -
je super a má dobrý písničky jsem její velká fanynka je hodně dobrá zpěvačka a vy si nechte ty trapný keci že je kráva atd dokázaly jste to co ona?tak se nad sebou zamyslete trapáci
-
Nejsem fanynka ale pochvalu dávám
Nejsem fanynka Lucky Vondráčkové, ani ji nevyhledávám, ale talent ke zpěvu i herectví ji rozhodně nechybí. Navíc je svým způsobem krásná, rozhodně ne vyumělkovaná a to je myslím v této době nejdůležitější, je prostě svá. Proto Ti Lucko přeji do roku 2006 jen a jen úspěchy a ať už se Ti dostane pochval nebo kritiky, vždy si z toho vezmi jen to nejdůležitější,to co Ti říká vlastní srdíčko že je správné. -
Nové CD Lucky BOOMERANG
28.11.2005 vyšlo nové CD Lucky Vondráčkové BOOMERANG a jejíprvní singl se jmenuje VÍTR (I need hero), kterou představila ve Zlaté Mříži 11.12.2005 ta písnička je úžasná hned si běžím to CD KOUPIT!!! obsahuje i písničku STRACH... -
Lucinecka
Je a bude vzdycky ta nejhezci holka co sem kdy videl. Urcite nebude ani hloupoucka. Mam ji rad. A mate to :-) -
Lucie
Milý Honzo, docelas mě fakt pobavil. Komentovat to budu asi takhle: ha, ha, ha. :o) Btw, Lucii jsem měla to "štěstí" potkat několikrát a za tím, že se chová minimálně infantilně, si stojím. Dál to rozebírat nebudu, protože psaní o takovém člověku jako je ona je pro mě ztrátou času... Samozřejmě to, že jí fandíš ti neberu, já mám prostě jiný názor... -
Lucka je fajnová!
Lucka vydává nové album!!! BOOMERANG http://lucievondrackova.wz.cz Pro ty vzkazy přede mnou (od těch obohejch ženskejch).. bych chtěl vidět vás! Buď nemáte ani na to na nějakýho slušnýho kluka se vůbec podívat.. a nebo jste ty "dámičky" co jsou pro reálnej život úplně k hov.. (s prominutím :o)