Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TýTý 2009

Podpořte Lucku:
    1) POSLAT HLAS SMSkou:
    ZPĚVAČKA ROKU - tvar smsky: TT 7 LUCIE VONDRACKOVA
    poslat na číslo 906 15 09
    a další hlas můžeme poslat v kategorii:

HEREČKA ROKU - tvar smsky: TT 5 LUCIE VONDRACKOVA
    poslat na číslo 906 15 09
    do 28. 2. 2010 do 24.00, počet zaslaných SMS z jednoho telefonního čísla je 30. SMS posílejte bez diakritiky.

2) POSLAT HLAS PŘES KORESPONDENČNÍ LÍSTEK:
    Vyplněný hlasovací kupon nalepte na korespondenční lístek a zašlete na adresu: Schober Group CZ, Anketa TýTý, Domažlická 3, 130 90 Praha 3 do 26. 2. 2010. Uveďte hůlkovým písmem své jméno, adresu a telefonní číslo. Hlasovací kupony najdete v těchto časopisech: Týdeník Televize, TV Revue, TV Plus, TV Max, Žena a život, Claudia, Tina, Chvilka pro tebe.

3) PŘES FORMULÁŘ NA WWW.TYTY.CZ
    a Lucku můžeme podpořit v kategorii ZPĚVAČKA a HEREČKA na www.tyty.cz

Tak ji pomožte....... nic vám to neuělá *1*
  • kristen.cullen.stewart

Lucka

Táááááák dneska jsem potkala Lucku na václaváku už 2x když jsem šla z metra do školy strašně moc ji obdivuju a mám ji strašne mocinky ráda *4* *4* *4* *3* *3*
  • Lucka

Co dodat?Prostě Lucka je skvělá zpěvačka,herečka atd... *4*
  • Re: Re: Moc se snaží

Přesně to si myslím já. Lucka je sympatická,pilná jako její teta, a aspoň z toho mála, co jsem viděla, dobrá herečka. Má i půvab, to zpěvačka taky potřebuje. Ale hlas- což by snad mělo být u zpěvačky nejdůležitější, má opravdu zcela průměrný, obyčejný. Neobstála by ani v superstar.To je prostě fakt.
  • Terka159

ahoj luci....moc moc se mi líbíš jak zpíváš....mám tvoje písničky skoro všude *3* *1* *1* *4* *14*
  • luckav.cz

Lucka v Luhačovicích

30.1.2010 Lucka vystupuje na Lázeňském plese v Luhačovicích.
    http://www.laznelu hacovice.cz/cz/reprezentacni-lazens ky-ples-2010.php
  • žena

LuciSHek je velmi hezka nadherne zpiva mooc ti fandim a dotahni to jeste dal jsi bezvadna Luci :-* *3* *14*
  • Re: Moc se snaží

Z části s tebou souhlasím.Také jsem si o ní utvořil svůj vlastní názor z různých rozhovorů.Třeba jednou byl s Lucií rozhovor,kde říkala, jak jí vždycky vadilo,když byla někde s tetou,že středem pozornosti byla Helena a ne ona.Potom jsem zase slyšela Helenu,když se jí ptali na Lucii, že z ní bude dobrá herečka,ale jako zpěvačka,že sice zpívat umí, ale hlas že nemá zas tak výrazný.A tak prostě se celá rodina začala snažit a povedlo se jim to.Jinak proti ní nic nemám.
  • Re: Re: Moc se snaží

Nejsem zklamaná ze sebe,jsem ze sebou spokojená,nechci dokázat to co ona,aby mě hráli dennodenně(třeba na radiožurnálu i 3x denně).Zatímco kvalitním zpěvákům nedají vůbec prostor.Copak za tím asi bude? Chtěla jsem jen vyjádřit svůj názor,že prostě nemá hlas hodný slavice.Tak nějak ho má pořád trochu dětský.Pokud je to vaše oblíbenkyně,tak vám to neberu, ale nerozeznáte kvalitu.Jinak hlas mám pěkný - říkají to přátelé,ale živit se tím nechci. S pozdravem svobodě názoru zdar. *4*
  • svatek

jsi hezka a moc se mi libi jäk spivas a hrajes *14* *4* *8* *15* *14* *14* *3* *1* *1*
  • žák

jste moc dobrá spěvačka.

Přestaň Lucku urážet chcu vidět tebe,jak místo zpívání krákoráš *8*

Ty asi vůbec nevíš o čem píšeš. Proti Heleně nic nemám - uznávám ji jako zpěvačku, ale bohužel si vzala člověka, který potyčky se soudy má. Nicméně co Lucie se týče, ne že bych ji poslouchala, ale talent rozhodně, rytmus rozhodně má a o přednosu ani nemluvně *3* Mám z tebe pocit, že jsi zklamaná sama sebou a jak by jsi byla asi štastná, kdyby jsi alespon z jedné třetina dokázala to co ona *1* ta holka to má hodně vydřený *3*
  • zvize

number one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucku miluju prisel sem kvuli ni o ridicak,tos jezdim na kole...praha daleko znate to pekny svatky fsem *4* tom *5* animal *4* mall\ *5* *4* *5* *14*
  • Vendula

Lucka je moc dobrá zpěvačka
  • Slavice

A co jste říkali na Terezu Černochovou? To je hlas hodný slavice.
  • ahoj Lucko

ahoj Lcko prave si chistam o tobe referat a jsem raad že mužu psat o takové skvele osobe jako si ti jsem moc rak a ti tvoje pisnički apsolutni bonba *1* *1* *1* tak ahoj *3*
  • Re: Re: VYSTOUPENÍ

JEJDA,JÁ JSEM DEBIL. JÁ NEKDY NĚČEMU V NĚJAKÉ PÍSNIČCE BLBĚ ROZUMÍM. *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: VYSTOUPENÍ

Co je "břečtěl"? Asi jsi myslel řeč těl,že....
  • ah jaj

no sklamanie u mna ... mala byt prva a navyse nebola tam s bratom do kelu tu... :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit