-
Luci, si skvělá!
Ahoj Lucko, moc moc ti gratuluji ke krásněmu 2. místu ve slavíkovi jako zpěvačka. A taky za tu nejoblíbenější písničku rádia Impuls! Moc ti to slušelo, ty šaty byly krásný a účes super! *14* Takže si zasloužíš ohromný potlesk! *4* -
Stříbrná
Tak Lucka ve Slavíkovi získala krásné druhé místo a písnička Láska umí víc je nejoblíbenější písničkou na rádiu Impuls. To si rozhodně zaslouží potlesk..... *4* Příští rok už to ale na toho Zlatého slavíka určitě vyjde. *4* *4* -
tydlytá
Promiň, Lucie. -
Re: Re: nevíte?
Já to vím kde bydlí úplně přesně -
Slavíííík
Ahojky Lucíku,věřím že Slavík je tvůj dokonce oba-jestli ne tak asponˇ ten jeden!! *3* *3*
Ty si to moooooooooc zasloužíš Vondrajdo!<3 -
VYSTOUPENÍ
JSEM ANDĚL CO TĚ DOSTAL NA POVEL,ALE MÁM-LI TĚ VZÍT DO NEBE,CHCI Z TOHO NĚCO PRO SEBE. MÁM RÁD BŘEČTĚL A V KAPSE LUBRIKAČNÍ GEL. TAK MI NAMAŽ PERUTĚ A JÁ DO NEBE VEMU TĚ. *4* *3* *15* .LÍBILO SE TI TO? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. PS:TATO PÍSEN JE POUZE PRO DIVOKÉHO ANDĚLA. *4* . -
VYSTOUPENÍ
NO TO JE JASNÝ,ŽE PŘIJDU VČAS.ZAZPÍVÁM TI PÍSNIČKU:ANDĚL. *4* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Moc se snaží
hele jediny kdo tady nekoho pomlouva si ty. kdyz rikas ze lucka nema zadny hlas , tak sem teda zvedava jaky las mas ty. prestan ji pomlouvat a hled si sveho. kdyz se ti lucka nelibi prosim nemusi, ale nemusis ji proto hned kritizovat a pomlouvat. Alespon si proboha nevymyslej a nevykladej tady takové kecy a blbosti. -
Hele chytrá nech naší Lucku bejt a přestaň jí urážet!! -
Ahoj, ty jsi nějaká chytrá..? *5* Ať se stalo mezi nima cokoliv, tak ona za to nemůže..*13* Teta Helena by nebyla tak špatná, když by jsi nevzala toho soudy taženého pána, který ji to tak podkopal a Helenu překopal. Myslím si, že Lucka za nic nemůže. Lucko zpívej tak hezky pořád dál *3* *13* -
lucinka
ahoj lucinko ses proste nejlepsi a myslim si ze budes brzo drzet v ruce zlateho slavika mocinky ti budu drzet palecky a posiat hlasy ty to vyhrajes tvoje kikna a prosim naps me na e-mail jj dekuji moc mej se hezky *14* -
Re: lucka
Pochybuji, že by se v tom světě uplatnila. *13* -
Re: lucinka je nej
souhlasím ale paní helena vondráčková také zpívá dobře a nevydím důvod proč ji uražet *4* -
Mám pro tebe malou radu: Jestli je ti z Lucky tak moc špatně, vem si prášek a koukej jinam. *4* -
Moc se snaží
Aby jste se tady z ní nepo. Vždyť ta holka nemá vůbec žádný hlas. Ještě tak by se akorát hodila do sboru. Moc se s taťkou a mamkou snaží, aby předstihli tetu Helenu, které dokázali tak hrozně znepříjemnit život kvůli majetku a ještě ji pomlouvali.Když ji vidím, jak se přetvařuje - jak ze sebe dělá skromnou, charitativní a potom se snaží být hrozně sexy s našpulenou pusinkou a zmatlanýma očima (viz foto nahoře)tak je mi z ní špatně. *3* -
lucka
Lucka je nejlepší na světě *4* *3* -
chrdchtrzjk
je fakt skvělá *14* *14* *14* -
Mrkněte
Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/ -
Re: Re: Re: Láska umí víc-remix
joo jasne mozna ze sem vyjimka ale tohle je fakt des zrychlit pisnicku umi kazdej blbec! -
Novej film?žeby?
no dneska po našim domem Lucka točila nějakej film nebo co.. :) To jsem zvědavá co to bude :D *7* *1*