-
Fotečky
Ahoj Lucko mám prozbičku jestli by jsi mi neposlala foto s podpisem na adresu:
Kateřina Š'ťastná
Ježená42
Vyskytná nad Jihlavou
588 41
Předem děkuji jestli pošleš jsem na tvá nej fanynka!!! -
lucka je nej, nej nej!!!
Lucka, je ta NEJlepší zpěvačka z ČR, a jednou mi sestra říkala, že kdysi s Luckou chodila na nějakou školu, ale kontakt na ni nemá, (škoda) -
Re: Re: Re: Jo, jo
To je pravda. *14* -
dready
dready jí moc slušely(podle mě) -
Re: Re: Jo, jo
Máš pravdu,Lucka je lepší!!! *14* -
Re: Jo, jo
TUPČE!!!!!!!!!Ta vyschlá treska Helena kdysi byla výborná zpěvačka ale bohužel to její věčné hraní si na mladici způsobilo že si z ní každý utahuje Lucka ji dávno předčila -
Jo, jo
Je to takový tajtrlík. Do své tety má daleko. -
lucka v
Lucko jsi opravdová paní zpěvačka a navíc krásná a inteligentní Miluji tvůj zpěv už kolikrát mi pomohl když mi bylo ouvej -
Re: Re: Re: NEJ!
jj Lucka je nééééj -
Fandím
Ahoj,já Lucce moc fandím a chtěla bych jí napsat tak prosím jestli tu někdo nemám na ni maila nebo něco. -
Re: Re: Lucka
Neboj se Lucka je v pohodě,ale taky mi je jí líto.Snad ta bolest brzo přejde.Je mi jí líto. *9* -
Re: Re: NEJ!
Souhlas. *14* -
Re: Lucie je nej
Podle mě-jaká je Lucie zpěvačka se ukázalo na koncertě K.Gotta. Absolutně nevýrazná, bez hlasu. To, že nazpívala pár líbivých převzatých písniček z ní neudělá nejlepší zpěvačku.Kam se hrabe na svojí tetu Helenu.Ono v nahrávacím studiu se s hlasem dá udělat nemožné. *4* -
Re: Lucka
Ahoj souhlasím stebou:-DJe mi jí hrozně moc líto:-(Budeme Ti tady určitě všichni držet palečky ať se brzy uzdravíš.Já osobně budu držet moc.Jsi skvělá mám tě hodně ráda:-d *4* -
Re: Lucce
jí taky Lucii fandím a ještě víc o to, že se nezblázní ze své "tetky" a jde si svým stylem *3* *3* *3* -
Přímo pro Lucku..
Luci jestli si prohlížíš diskusi tak prosím na tohle odepiš: Mohla bysi mi o sobě napsat něco víc? ..Nejsem bláznivá fanynka jen fanynka. Nikomu z česka tak nefandím. A jsi první co ti píšu. Seš prostě z republiky mě nejpříjemnější..odepíšeš? *4* -
Re: Lucie je nej
Přesně tak souhlasím.Je to ta nej...zpěvačka.Dala bych jí Slavíka pro zpěvačku ona si ho zaslouží.Je to skvělá zpěvačka přijde mi,že si na nic nehraje.Mít na ní icq a nebo email a psát si sní to by bylo něco fakt...bylo by to to nejlepší.Máte ho někdo a nebo Lucko jestli jsem chodíš a budeš chtít tak mi napiš na emai(lillipp@seznam.cz)nechci tě nutit nemusíš bylo by to moc fajnové.Jsem tvoje veliká fanynka:-* *3* *3* *3* -
Zdarec borci
Ahoj jsem fanynka Lucky,dokonce jsem byla na jejím konzertě.Ale víte co se o ní říka?Že je to český JACKSON,protože je pohybově nadaná.Umí krásně zpívat i tančit jako Michael Jackson,ale není tak dobrá jako on,ale jednou určitě bude.Lucka je nejlepší česká zpěvačka,kterou poslouchám nejradši. -
Re: Re: nevíte?
to je jasny doma přece:D:D *3* *3* -
Re: Lucka
jojo souhlasim s tebou je to faktycky chudacek *9* mam ji fakt rada a to si nezaslouzila..tak lucinko drzim palce a hlavne se uzdrav! *4* *5* *3*