-
Re: Re: Re: ani
Jak sis dala tu fotku Lucíka? *7* -
Lucka v sertiálu Strážce duší!
Dnes 6.června bude účinkovat v nové řadě seriálu Stražce duší 3.díl Neviditelný zabiják bude tam hrát jako by třetí hlavní roli jak vždy někdo hostuje a často se tam objevuje.
PS: LUCKA JE BOŽÍ,MRTĚ NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA!! VŠECI PÍSNIČKY KTERÝ NASPÍVALA SE MI LÍBÍ!!
páá *14* *14* -
best singer
Lucinka je bezva zpěvačka všechny písničky které má jsou upe nejjjjj *3* -
Výborná
Lucka je výborná zpěvačka, skvělá herečka a kromě toho i velmi krásná žena. *4* -
:-)
jo lucka je dobrá spěvačka:-) *3* -
SOUHLAS
Suohlasim s tema kteri napsali ze Lucik je nej... hrozne moc chci jeji autogram *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ani
Taky souhlasím *14* *14* -
Re: Nejjjj
hele joanne a sisinko 1171 vy asi myslíte o lucce ,že je hrozná a ,že její písničky jsou hrozné ,ale to není pravda chtěla bych vidět vás jak zpíváte jak hrajete jak skládáte písně a to všechno možné co ona má za povolání.měli byste ji radši obdivovat ,že to všechno zvláda vážně bych chtěla vidět vás na jejím místě. a že nemá děti to nevadí až vám bude 30 a nebudete mít děti tak vám zrovna nebude nejlíp když vám to bude říkat a ke všemu v tomhle věku je normální,že hodně ženskejch nemá děti.třeba si nejdříve chtějí dodělat kariéru tak vás žádám už tohle o ní nepište neni zrovna tohle co o ní píšete milí.zamyslete se nad sebou jestli byste to její povolání zvládli a nepomlouvejteji gábi 218 přeju hezký den *1* -
Re: ani
Souhlasím. *14* -
Lucík
Lucka je skvělá.Doufám,že ji jednoho dne uvidím živě na vlastní oči a získám její autogram. *14* -
ani
je ta nej *14* *14* *14* -
ani
lucinka je fááááákt supéééér je ta nejjj zpěvačka a herečka *1* *14* *14* byla jsem v praze na touze a mám i její podpis a fotku s ní *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* je fáááááááákt ta nejjj *1* *1* jowuju ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *10 -
Re: Re: Re: UPPSSS
*1* *1* Fanynka Farný tady bude něco psát o hrozných textech. -
luci
Lucka je faaakt suuper!!!byla jsem na jejím vystoupení!!byla super mam i její podpis a vyfotila jsem se s ní! *14* *14* -
Re: No jo, ale nemá žádný vzdělání na to co dělá
Jestli studovala zpěv nebo ne, není až tak podstatné. Už mnohokrát dokázala, že zpívat umí a myslím, že prodejnost jejích cédéček to celkem jasně dokazuje. *5* -
No jo, ale nemá žádný vzdělání na to co dělá
Dnes 4.6.2009 jsem natáčel rozhovor s Luckou na 49. Mezinárodním festivalu filmů ve Zlíně a prozradila, že na to co vlastně dělá,nemá žádný vzdělání.Takže je v podstatě amatérka. Večer tam má vystoupení, ale zřejmně se jede na playbek to by uměl každej.A to si říká zpěvačka??? -
Talent a pracovitost jí určitě nechybí
Musím reagovat na předchozí příspěvek. Lucka je hezká, ne však krásná, má velký talent, krásně tančí a hraje, je dříč, ale to zabarvení hlasu... jsou daleko lepší zpěvačky s krásným hlasem a nepíše se o nich, ani lidé neví, kolik dívek má talent, ale to je život. Když už Lucka-tak má být přirozená a proč fotí sexy fotky, které jí absolutně nesedí, protože je dívčí typ a ne sexy kočka. Čauky všichni. -
NEW
teda tieto nové fotky nie sú hnusné ale môj názor je taký, že krajšie vyzerá keď je nenamaľovaná- stačí len tak trochu lebo ten červený rúž je fakt nesedí,,!!!,,a ešte, som čítala článok, že lucka je naroztrhani či niečo podobné,, teda ja ako okrem toho že, furt dačo v mediách s jej súkromnými vzťahmi,, ale žeby niečo so spevom, herectvom alebo čím,,, Veľké NIČ!!!,, preto ju ľudia majú stále na očiach a potom, keď raz za dva roky natočí daké nove dva klipy tak z nej robia hviezdu -
Re: Je herečka
moja reč!!§