-
Lucie Vondráčková
Lucka Vondráčková je velmi dobrá
zpěvačka,herečka,tanečnice,da bérka,
filozovka,moderátorka,tex tařka,
v tomhle všem je Lucka Vondráčková
dobrá
*1* *1* *3*
*9* *5* *14*
*7* *10* *4*
*14* *3* *9*
*9* *13* *5*
*4* *5* *15*
*8* *16* *8* -
Re: Re: Lucka
Lucca si na rozdíl od jinejch zpěvaček zaslouží.¨Dře trdě celej rok aby si vydřela Slavíka a samo jako každej rok vyhraje Bílá.To už je divný co?Když celej rok nic nedělá a najednou má slavíka.Kdo se mnou souhlasí odepište.Lucky kámojda *13* *4* -
Lucka
Sice poslouchám jinou hudbu, takže v hudbě ji moc nepodpořím, ale je to velmi šikovná žena - vůbec bych jí neřekla tolik, kolik jí je a má moc hezké vystupování... *3* -
Re: Lucka
Ty jo,že sis s tím dala takovou práci ale Lucka si to zaslouží. *3* -
Re: Lucka
No,vítr je dobrej... *4* -
Re: Karlák 2007
Líbí se mi co jsi sem napsal.Jsi velice pravdomluvný. -
Re: Nechápu
Já s vámi nemůžu spouhlasit.Jste úplně mimo.To,že se vám Lucka nelíbí mi vůbec nevadí. *3* Ale vadí mi,že na ní hned nadáváte.Hudbu jí dělá její táta a jejá mamka jí skládá písně.Dobrá když se vám to nelíbí tak dobře,ale co si to jako dovolujete?! *10* Lucka je superstár a nikdo z vás by se jí nevyrovnal!!! *1* Jo a její teta je taky nenahraditelná.Sice jí neposlouchám,ale nebudu na ní hned nadávat tak trapně jako vy!!!Vůbec nejste normální a její new CD je skvělé!!! -
Lucka
Lucka je nejlepší , má senza písně , nejlepší Láska ..., Tenkej led,Vítr *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Lucka v Poslední prázdniny
Včera jsem se dívala na celovečerní film s Luckou:Poslední prázdniny.Je to opravdu pecka a Lucince to tam moc sluší.Má tam zrzaví vlásky a jsenuje se Marie. *14* -
Lucinka je neeeeeeeej
Mám Lucčino album Fénix......Je fakt boží,nejvíc se mi líbí samozdřejmě Tenkej led,potom Párkrát,Absolutní absurdistán.....je toho prostě moc *14* *14* *14* *14* *14* -
lucka
jj lucka je takymrtě dobrá:-)a na 28 ubecnevypadá...bych jí typla tak nejvíc na 24....mrtě dabuje a zpívá...fakt ten spěv umí dobře naladit..pěkně se to poslouchá....:-);-) *3* *3* -
Lucka je nejlepší
Lucka je skvělá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Štěpa007
Lucka Vondráčková je supeeeeerrrrrrrr!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* ten jeji new videoklip Láska umí víc... je UŽASNEJJJ!! *3* *3* *3* *4* *4* -
LUCINKA
MILUJU LUCKU PROTOŽE MÁ MALÝ CHODIDLO.
JESTLI JÍ TAKY MILUJEŠ, PŘIDEJ JÍ NA TYHLE STRÁNEČKY
HTTP://WWW.PROSTEMUL LUJU.CZ !!!
*4* *3* *9* *5* *14* *14* *10* *4* *14* *14* *14* *14* -
Lucka je skvělá!!!!!!!!!
Lucinka je ta nej zpěvačka, herčka, tanečnice, .............co kdy byla, je a bude *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: Nono
*13* Možná by bylo dobré se zamyslet nad tím, proč sem vůbec ti, co údajně mají Lucku za protekční a hloupou, chodí.Už to, že vás něčím zaujala, znamená to, že vás zajímá. Mimo jiné, já nechodím hodnotit ty, co se mi nelíbí,prostě a jednoduše mě nezajímají......... *15* -
Lucka
Lucka je skvělá!!! *14* -
Re: Marmelada :D
a nevíš,jak se jmenuje ten,co uváděl Kečup? -
Lucka je nejlepší
Lucka je úžasná.Nevím kde bere tolik energie.V časáku jsem četla,že natáčí nový film Labirint.Je dost dobrá protože stíhá zpěv a herectví.Podle mě jí nejvíc dal zabrat film Kvaska.Je opravdu v hraní ve filmech i v divadlechhttp://img.osobnosti.cz/sm iles/6.gif moc šikovná.Je na ní na první pohled vidět,že je velmi zkušená.Ani nevipadá na 28,ale spíše na 18.Vypadá pořát dobře.Její klipy se mi moc líbí a k narozkám jsem dostala její nejnovější CD Fénix.A to je opravdu její nej CD co kdy vydala.Ona je zkrátka nenahraditelná.Je šikovná po své tetě Heleně.Ta byla také moc dobrá za mlada.Je jí 61 let a ještě zpívá:To jí obdivuji.Lucka je snad jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček.Lucka je dost energická a to tancování musí být náročné.A kdybyjste viděli v kolikla filmech dabovala tak by jste se zbláznili!Je prostě nej,IN a je má nejoblíbenější česká zpěvačka: *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lucinkaaaa
*14* Luciinkaa uplne nejleepsii.. radi by jsme se sni nekdy sesli a pokecali vypada jako super holka ... *14* a klasne zpiiva.. *14*