Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teweska

lucka

chybí vám tam ,že hrála v královským slibu
  • ashleytisdalemis

Lucka je nej

Lucka je nej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ashleytisdalemis

Lucka je nej

Lucka je nej! *14*
  • ashleytisdalemis

Re: Lucinka

Lucka je má nej zpěvačka a na tyhle lidi mám stejný názor jako ty protože Lucka je fakt nej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • baluska1

Lucinka

Lucka je nejlepší zpěvačka jakou kdy znám...je mo jednou co si o ní vi ostatní myslíte..vy co o ní píšete hnusný věci,tak ani zpívat neumíte..chtěla bych vydět vás..a pak pište o Lucce že neumí zpívat...lucko si super... *14* *14*
  • Re: Poraďte mi

píší jen,že v roce 1990 v území bílých králů -to byl seriál-ale o rok dříve nevím
  • Poraďte mi

Ahojky,nevíte v jakém filmu si Lucka Vondráčková zahrála ve svých devíti letech? Odpovídejte pls na mail.Díky a pa
  • Re: Re: Re: Re: Nono

a ty se považuješ za jediného možného člověka,který je schopen posoudit,kdo zpívá dobře a kdo špatně-to si snad může určit,kdo chce,jak chce-nechápu takové namyšlence,kteří si vymyslí,kdo podle nich zpívá špatně a kdo dobře a nenávidí každého,kdo má opačný názor-oni jsou prostě ti jediní a správní hudební experti a odborníci na světě a všichni ostatní jsou naprostí ignoranti nemající hudební sluch
  • Re: Re: Re: Nono

no tak za prve slavik je trapna podplacena debilita,,za druhe ja zpivat neumim,takze se venuji tomu co umim,ale ona jiste talent nejaky ma ale rozhodne ne na zpev a tomu se venuje.kazdopadne at si kazdy posloucha co chce nejde tu ani tak o styl na tom se hold nikdy vsichni schodnout nemuzou,ale pokud je zpevak nazyvan zpevakem tak podle me predstavy by mel umet zpivat,coz ona neumi,ve studiu to samozrejmne zni jinak,ale live je to katastrofa.
  • ashleytisdalemis

Máte rádi Lucku?

Jestli máte rádi Lucku tak se mi ozvěte na můj mail:kiki11111111@seznam.cz *5*
  • kristyna-a

Lucka je má nej zpěvačka,herečka,tanečnice a dabérka

Je skvělááááááá!!!!!!!!!!!!!!A je mi jedno jestli si o mě myslíte bůh ví co tak je mi to jedno.Jestli mi začnete nadávat tak mi to nevadí... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • kristyna-a

Lucka je IN

Lucka je skvělá a moc milá.Je příjemná a je po své tetě Heleně...Lucka je zkrátka nenahraditelná. *4* *4* *4* *4*
  • kristyna-a

Lucka-Kvaska

Lucka je ve filmu Kvaska skvělá!!! *14*
  • kustka14

Re: Re: Nono

Možná je v tom protekce, ale Lucka má talent a zpívá krásně. Má zajímavý písničky a dotáhla to daleko a v tom žádná protekce není, prostě má zájem a dělá něco proto. Ráda bych slyšela zpívat tebe jestli bys to dotáhl/a na 2. slavíka.
  • Re: Re: Nono

kvůli tomu,že se ti nelíbí její hudba a že má příbuzné rovněž v showbussinesu ,tak o ní nemusíš tvrdit,že je bezcitná a namyšlená,nevím,kdes na takovou blbost přišel nebo přišla *7*
  • Re: Nechápu

texty jí piše tatínek-takže jsi trochu vedle *1*
  • Re: Nono

tak to se neda srovnavat ne kazdy kdo ma vejsku je chytry,ano spoustu lidi ma zakladni skolu,ale to neznamena ze jsou hloupi,ona je bezcitna namyslena obycejna holka co mela jen stesti,o talentu to urcite neni,ja osobne mam stredni ale znam par lidi ze zakladkou,a rozhodne nesedi v hospode,venuji se zazivnejsim cinnostem,a ona ma navic prachy za ktery muze delat co chce,a slavna je jen z protekce nic vic v tom neni,jestli si tedy myslis ze jii neco zavidi proto ze nemaji vejsku,tak si na omylu,poslouchaji totiz opravdove zpevaky,kterym take nezavidi,totez i ja,a ne uknouranou namyslenou radoby zpevacku,jestli to beres podle vzdelani tak ti co Lucku poslouchaji v tom pripade maji inteligenci na bodu mrazu.
  • Re: Re: Re: Lucka zas s Vernerem

tak ti máš dost rikas ze se rozesli a pritom spolu chodili po praze 2.1.09 ... ehm tak asi tu nekomu hrabe.. a kdyby neco Lucka je s Tomášem pořát .. máte i na jejích oficiálních stránkkách... *4* *1* *3*
  • Je to smíšek

Potkal jsem také Lucku a je to sluníčko. Prakticky na všech fotkách se stále chláme. I v tom je velký rozdíl s jejích kyselou a závistivou tetou. V každém případě si zaslouží obdiv. Maká na sobě co by zpěvačka, herečka asi i moderátorka. Skládám hlubokou poklonu a obdiv také za absolvování VŠ včetně složení doktorátu. Jsi neuvěřitelně aktivní a pozitivní. Hodně štěstí.
  • Re: Re: hvězda hvězd

ha ha ha to je pekne trapny je to prave na opak *1* *1* *1* *1* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit