-
Re: lucka
chybi jim tam zrovna tak peknej film -
Re: Lucinka
ahoj balusko1 ja newim mozna chces byt chytra ale jako videt je s mekkym i a ne s tvrdym promin ale je to fakt moc videt jak si to napsala *10* *9* *8* *8* *9* *9* *7* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nono
tak namyslena urcite nejsem,nemam byt zatim na co,Je myslim ze kazdy trosku normalni clovek pozna kdo umi zpivat a kdo ne o vkusu to neni,spousty umelcu nemam rada,jsou mi nesympaticti,ale kdyz umi zpivat tak to uznam,tady to opravdu zpev neni. -
Lucka
Lucka,Lucka,Lucka,Lucka,Lucka,Lucka ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Lucka-Kvaska
Souhlasím,že Lucka je fakt super!!! *15* *14* Nejen,že je sqělá zpěvačka a herečka,ale navíc je milá vůbec není nafoukaná! *4* *4* -
lucka
chybí vám tam ,že hrála v královským slibu -
Lucka je nej
Lucka je nej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lucka je nej
Lucka je nej! *14* -
Re: Lucinka
Lucka je má nej zpěvačka a na tyhle lidi mám stejný názor jako ty protože Lucka je fakt nej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lucinka
Lucka je nejlepší zpěvačka jakou kdy znám...je mo jednou co si o ní vi ostatní myslíte..vy co o ní píšete hnusný věci,tak ani zpívat neumíte..chtěla bych vydět vás..a pak pište o Lucce že neumí zpívat...lucko si super... *14* *14* -
Re: Poraďte mi
píší jen,že v roce 1990 v území bílých králů -to byl seriál-ale o rok dříve nevím -
Poraďte mi
Ahojky,nevíte v jakém filmu si Lucka Vondráčková zahrála ve svých devíti letech? Odpovídejte pls na mail.Díky a pa -
Re: Re: Re: Re: Nono
a ty se považuješ za jediného možného člověka,který je schopen posoudit,kdo zpívá dobře a kdo špatně-to si snad může určit,kdo chce,jak chce-nechápu takové namyšlence,kteří si vymyslí,kdo podle nich zpívá špatně a kdo dobře a nenávidí každého,kdo má opačný názor-oni jsou prostě ti jediní a správní hudební experti a odborníci na světě a všichni ostatní jsou naprostí ignoranti nemající hudební sluch -
Re: Re: Re: Nono
no tak za prve slavik je trapna podplacena debilita,,za druhe ja zpivat neumim,takze se venuji tomu co umim,ale ona jiste talent nejaky ma ale rozhodne ne na zpev a tomu se venuje.kazdopadne at si kazdy posloucha co chce nejde tu ani tak o styl na tom se hold nikdy vsichni schodnout nemuzou,ale pokud je zpevak nazyvan zpevakem tak podle me predstavy by mel umet zpivat,coz ona neumi,ve studiu to samozrejmne zni jinak,ale live je to katastrofa. -
Máte rádi Lucku?
Jestli máte rádi Lucku tak se mi ozvěte na můj mail:kiki11111111@seznam.cz *5* -
Lucka je má nej zpěvačka,herečka,tanečnice a dabérka
Je skvělááááááá!!!!!!!!!!!!!!A je mi jedno jestli si o mě myslíte bůh ví co tak je mi to jedno.Jestli mi začnete nadávat tak mi to nevadí... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Lucka je IN
Lucka je skvělá a moc milá.Je příjemná a je po své tetě Heleně...Lucka je zkrátka nenahraditelná. *4* *4* *4* *4* -
Lucka-Kvaska
Lucka je ve filmu Kvaska skvělá!!! *14* -
Re: Re: Nono
Možná je v tom protekce, ale Lucka má talent a zpívá krásně. Má zajímavý písničky a dotáhla to daleko a v tom žádná protekce není, prostě má zájem a dělá něco proto. Ráda bych slyšela zpívat tebe jestli bys to dotáhl/a na 2. slavíka. -
Re: Re: Nono
kvůli tomu,že se ti nelíbí její hudba a že má příbuzné rovněž v showbussinesu ,tak o ní nemusíš tvrdit,že je bezcitná a namyšlená,nevím,kdes na takovou blbost přišel nebo přišla *7*