Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Proboha

to moc dobrý hudební sluch mít nebudeš,když ti její hudba připadá podobná ,jak toho Basshuntera
  • re

Helena-Lucie proč kolem toho tolik řečí? nás se to netýká. jestli je někde problém tak ne na tomhle webu a tudíž nikdo nemá právo psuzovat či soudit. nechte to na zůčastněných stranách prosím. tohle není veřejnej problém. soudí vašproblém vaše okolí? nesoudí! krasný nový rok
  • Karlák 2007

ahoj všem než se začnu vyjadřovat k slečně Lucii,teda pokud se vyjádřím musím napsat pár řádku lidem kteří tady píšou. jsem obyčejnej kluk i když ne možná nejmladší, ale nenapadne mě psát spousty nesmyslů urážek či pomluv o někom koho neznám. dokážete tohle všechno říct do očí oné osobě? tím myslím jen ty nevyzrále puberťáky kteří maj plná ústa nadávek a vulgarismú. mi všichni máme možnost dojít stejně daleko ba třeba i dál. vždyť život je jedno velké poznání plný krásných prožitkú. proč někoho urážet jen proto že něco opravdu umi a snaží se to šířit mezi nás všechny. život je krásný tak proč vytvářet nenávist a závist. není toho už tak dost? lucii jsem potkal na karláku když jsem šel z nemocnice a tu ruku v ruce s přítelkyni. Krásně a nenuce ně se na nás usmála a já hned poznal že je to strašně fajn žena která zpívá o životě láskách poznání či sklamání prostě o životě. věřím že zpívá o tom a jak to cítí. v ten den jsem viděl něco krásného. Byla to obyčejná slečna Lucie Vondráčková.ještě něco.... pokud někdo nesouhlasí s tím co jsem napsal mi klidně může oponovat, ale můj nazor je stále jen můj. zaleží jen na mne jak a co cítím treba k lucii nebo k čemukoliv a to jedine je to opravdove. vsem preji vsechno nej do noveho roku 2009
  • Re: Re: Re: Re: Re: Proboha

A ty si myslíš, že potřebuju hudební sluch?? Nevím jak ty, ale já poslouchám to, co se mi líbí a ne to, co je dokonalý.
  • Re: Re: Re: Re: Proboha

ja nejsem zavistivy clovek,talent dokazu ocenit,a nikomu nezavidim,ale ona ho nema,asi nemas hudebni sluch.
  • Re: Re: Re: Proboha

Závist?? *1*
  • Re: Re: Proboha

tak ja zadny machry nedelam,neumi zpivat o o te levne pop music co tvori ani nemluve,ja taky nerikam ze mam talent,ja bych se nikam do sveta pop music nesrala,jelikoz vim ze na to nemam,a mam soudnost,ktera ji chybi,neodsuzuji zanry ktere neposloucham,ale ana nema absolutne zadny talent,a nikdy mit nebude,tot muj nazor,snad ho tu clovek muze zdelit,osobne ji neznam tak ji nebudu posuzovat jako cloveka,ale jako umelec stoji za uplne prd.
  • Re: Proboha

co ty si za kreténa, sám si dokázal hovno a tady děláš machry
  • Re: kunda

Jsi sama k***...Protože jsi blbá jenom závidíš! *9* *15*
  • Lůca

Lucka je hezká, umí zpívat a moc se mi líbi, i jako herekča je skvělá. Pf 2009 *4* *14*
  • Re: Proboha

tak jsem se mrkl na toho Basshuntera a moc podobná mi ta jeho hudba nepřipadala
  • lucka je super osobnost

ahoj-lucka je božská-miluju jeji cd-mam skoro vsechny,jeji filmi-kvaska,snowbordaci...a taky pohadky-desne se mi libi jak vypada a je to uzasna osoba *14* *14*
  • BOMBA

Uplně nejvíc úžasná,umí uplně všechno snad ona zpívá a ještě k tomu nádherně zatančí a to umí malokdo..a ja prave nevim jestlki este chco dí s tim Vernerem chodí nebo ne??A víc jí to sluší ted nez když měla ty dlouhý vlasy je nádherná
  • sukna

Proboha

Co na ni vidite,je mrnava,oskliva,neumi moc zpivat,ale to nejhorsi jsou jeji pisnicky,podprumernej evropskej pop,typu Bas Hunter,nebo jak se ten debilek pise.Lucka by s nim mela nazpivat duet *14*
  • Terka

Ahoj všichni nvíte kdy má lucka ňáky koncert na moravě v nejblišší době *4* *4*
  • Prani

Preji vse nej do nnoveho roku a krasne vanoce a uspesny rok 2009 preje Radek-Meduza *3* *4* *14*
  • streests

streests

Ahojky všem Lucka je fakt super *3* *15*
  • Re: Re: hvězda hvězd

Verner je hnusnej a k ní se nehodí *10*
  • number one

Ahoj Lucinko,přeji ti vše nej nej nej k dnešnímu svátku a zároveň srdečně gratuluju k druhému místu na Českém slavíkovi.Myslím, že je to ůžasný ůspěch a moc ti to přeju *3* PS: Pozdravuj bráchu.Známe se ze školy v Letňanech a jako puberťačka jsem ho milovala *15* *3*
  • Re: Re: Re: Re: karel gott

ale semtam nějakou píseń má dobrou i te´d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit