-
VYSTOUPENÍ
JSEM ANDĚL CO TĚ DOSTAL NA POVEL,ALE MÁM-LI TĚ VZÍT DO NEBE,CHCI Z TOHO NĚCO PRO SEBE. MÁM RÁD BŘEČTĚL A V KAPSE LUBRIKAČNÍ GEL. TAK MI NAMAŽ PERUTĚ A JÁ DO NEBE VEMU TĚ. *4* *3* *15* .LÍBILO SE TI TO? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. PS:TATO PÍSEN JE POUZE PRO DIVOKÉHO ANDĚLA. *4* . -
-
Re: VYSTOUPENÍ
Co je "břečtěl"? Asi jsi myslel řeč těl,že.... -
-
Re: Re: VYSTOUPENÍ
JEJDA,JÁ JSEM DEBIL. JÁ NEKDY NĚČEMU V NĚJAKÉ PÍSNIČCE BLBĚ ROZUMÍM. *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Lucka
Táááááák dneska jsem potkala Lucku na václaváku už 2x když jsem šla z metra do školy strašně moc ji obdivuju a mám ji strašne mocinky ráda *4* *4* *4* *3* *3* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k 29. narozeninám Lucko *3* -
Moc vás zdrávím
Jsem ráda že mám toooolik skvělích fanoušků.Mám volno tak jsem sem skákla vám všem fandům mooooc poděkovat za krásné příspěvky.Ach už musím jít mějte se krásně.Lucie *3* -
Klipy
Videoklipy zdarma od Lucie Vondráčkové - http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/lucie-vondrackova-videoklipy / -
Fakt dobrá
Lucka není žádná krasavice, má vzhled věčného děvčátka, její zabarvení hlasu není moc líbivé, ale vážím si jí pro její všestrannost a pracovitost. Zdá se mi, že je velice ctižádostivá a jde si za svým cílem. Přeji hodně úspěchů. -
Vše nej!!!
Právě v tuhle chvíli ti je Lucko 29.Ne,ůžu tomu uvěřit.Měj se krááááááááááásně a vše NEJLEPŠÍ!!! *14* -
-
Re: Vše nej!!!
a vše nejlepší i všem dalším ženám k MDŽ *1*
-
-
NaroZky
JiNak Ti LucKo taKy přeju všechno Nej *14* *5* -
láska umí víc
Lucko ta píseň LÁSKA UMÍ VÍC je překrásná nemohla bys mi to video poslat na email? *4* *4* *4* -
-
Re: láska umí víc
to máš pravdu je prostě skvělá,a kus pěkné ženské. -
Re: láska umí víc
Ahoj,proč si to video nestáhneš na youtube.com.Tam je taky. *1* Lucie
-
-
Vše nejlepší Lucinko!!!
Vše nejlepší k tvým zítřejším narozkám Lucko.Hlevně zdraví,štěstí,spokojenost,pohod u a sežeň si nějakého kluka. *1* Mám tě ráda pa,pa! *4*