Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
963 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Inak ju teda nemusím vôbec 

• Já zase nerozumím tomu, jak se někomu můžou líbit její písničky a falešné tony v něm. Nevím, kdo v ní vidí jakýkoli příklad, já to tedy jistě nejsem. *3*
    • Zdenčo, já nase nerozumím tvým jedovatým příspěvkům. Máš problém?
      Zřejmě se ti ulevilo, když tady pomlouváš Lucku. Nechápu proč lezeš na stránku Lucky, když máš o ní takové názory. A když už sem lezeš, abys tady vylila svou žluč, nám to stačí číst jednou.
      Ale ani potom nezměníme své pozitivní názory na Lucku.
      • No, klidně si měj na ni svůj pozitivní názor, já ti ho snad tím svým neberu? Nebo snad ano? Lezu a budu si lézt na stránky koho chci a taky si budu psát co chci. A nebo si snad myslíš, že mi to můžeš zakázat? A nemáš náhodou problém ty, když potřebuješ k životu takovouhle ikonu nesneseš, že se někomu prostě nelíbí? A mě se nelíbí, nemyslím si že je tak úžasně talentovaná, její písničky jsou o ničem a nehorší je ta jak má strach, že se nic nevyrovná....už neví čemu. *2* *1* *3*
        • zdečno a co gramatika????, na to se raději soustřeď
          • Ano? A co máš asi tak proti? Nebude to spíš obsah než gramatika? A např. ty ses nikdy nezmýlil?
  • number one

Ahoj Lucinko,přeji ti vše nej nej nej k dnešnímu svátku a zároveň srdečně gratuluju k druhému místu na Českém slavíkovi.Myslím, že je to ůžasný ůspěch a moc ti to přeju *3* PS: Pozdravuj bráchu.Známe se ze školy v Letňanech a jako puberťačka jsem ho milovala *15* *3*
  • Terka

Ahoj všichni nvíte kdy má lucka ňáky koncert na moravě v nejblišší době *4* *4*
  • Lucii je 35 nebo 34 ale je stejně nejlepši žůžo jak zpívala rebelku krása *14* *14* *14*
  • sukna

Proboha

Co na ni vidite,je mrnava,oskliva,neumi moc zpivat,ale to nejhorsi jsou jeji pisnicky,podprumernej evropskej pop,typu Bas Hunter,nebo jak se ten debilek pise.Lucka by s nim mela nazpivat duet *14*
    • tak hele není ošklivá a není mrňavá,umí zpívat.její pisničky jsou hezké.
      a vy jí neznáte sukno, jste hloupá,naivní kr...
    • držte hubu lucka je hezká a přestaňte jí pomlouvat.a zamyslete se nad sebou.
    • Re: Proboha

co ty si za kreténa, sám si dokázal hovno a tady děláš machry
      • Re: Re: Proboha

tak ja zadny machry nedelam,neumi zpivat o o te levne pop music co tvori ani nemluve,ja taky nerikam ze mam talent,ja bych se nikam do sveta pop music nesrala,jelikoz vim ze na to nemam,a mam soudnost,ktera ji chybi,neodsuzuji zanry ktere neposloucham,ale ana nema absolutne zadny talent,a nikdy mit nebude,tot muj nazor,snad ho tu clovek muze zdelit,osobne ji neznam tak ji nebudu posuzovat jako cloveka,ale jako umelec stoji za uplne prd.
        • Re: Re: Re: Proboha

Závist?? *1*
          • Re: Re: Re: Re: Proboha

ja nejsem zavistivy clovek,talent dokazu ocenit,a nikomu nezavidim,ale ona ho nema,asi nemas hudebni sluch.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Proboha

to moc dobrý hudební sluch mít nebudeš,když ti její hudba připadá podobná ,jak toho Basshuntera
            • Re: Re: Re: Re: Re: Proboha

A ty si myslíš, že potřebuju hudební sluch?? Nevím jak ty, ale já poslouchám to, co se mi líbí a ne to, co je dokonalý.
    • Re: Proboha

tak jsem se mrkl na toho Basshuntera a moc podobná mi ta jeho hudba nepřipadala
  • Nový film Labyrint - http://www.luckavondrackova.cz/novinky/lucie-vondrackova-novinky.php?id_vyber=1192&ids=1043
  • Luky1987

Lucie Vondráčková ako herečka a speváčka fakt nič moc, nemusím ju

• kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
  • Úplně nová zpráva, každy kdo se chce něco dozvědět ať jde sem: http://www.luckavondrackova.cz/novinky/lucie-vondrackova-novinky.php?id_vyber=1192&ids=142

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit