-
Od Lucky Vondrackove se mi nejvíc líbí písničky Strach a Ty jsi ten nej. Jako herečku jí hodnotím nic moc. PS jinak nic proti ní nemám je to fajn holka
-
-
víte co myslete si co chcete,náhodou hraje hezky.
-
-
Je nadherna
Lucie je stejne mlada jako ja, dokonce i datum narozeni je totozne. Vim, ze kdybych to nemel k ni tak daleko, o neco se pokusim. Libila se mi uz od jejiho prvniho nataceni v TV. Preji ji hodne stesti a zdravi, ostatni neni treba. Lucinko drz se. *14* -
Je skvělá
-
Nic moc
Lucino (prcino )! Nejsi nic moc !!! *3* *3* *3* -
Jako herečka jinak nic moc Lucie Vondráčková
-
PRCINIZNO JSI AJO UJDETO *5* *5* *13* *5* *16*
-
ZUDFISAHFIL
-
Já
Fanda nejsem, držím se při zemi a tak vidím to, co fandové nikoliv *9* .Na otázku CO?!?:
No...Lucii Vondráčkovou a nic víc... *3* -
-
Re: Já
přesně ! Nejhorší jsou fanoušci Michaela Jacksona ! Ty mu věří i to,že má jen 2 plastiky (nebo i žádnou),že jeho bílé děti jsou geneticky jeho .. *8*
-
-
BRZY PŘIJDE NOVÝ KLIP!!!
- bude taneční! :-) moderní! :o) NENECHTE SI UJÍT JEHO PREMIÉRU V TV - sledujte informace na http://lucievondrackova.wz.cz -
prosba
ahoj Luci mohla bysmi o tobě něco napsat já to potřebuji jako tvůj životopis a nevím co o tobě stáhnout z internetu tak tě moc prosím pošli mi něco do zítřka rána pa pa a moc tě obdivuji *4* *3* pošli mi to na tuto mailovou adresu humterka666@centrum.cz