-
změna image k horšímu
Milá lucie.Nevím, co jste chtěla docílit ostříh. vlasů.Možná ,aby si vás více všimli.Bývala jste krásná,nádherné vlasy, křehký výraz,málokdo se může pochlubit tak nádh. vlasy a každému to bohužel nesluší.Ted nevypadáte ani jako rebelka, ale jako tuctová žena s melíry, které vám přídávají 20 let navíc.Když jsem vás poprvé viděla lekla jsem se ,cože to je za čtyřicátnici.Ta krásná a mladičká,byla jste pro mne ztělesněný symbol .Ted´už bohužel to nestojí ani za otočení. -
kráva Vondráčková a její lesbické fanynky
Je to pěkná kráva a na tenhle server choděj nejspíš samý lesbičky... -
-
tak hele ty jsi blbá,to není žádná blbka ty blbče,a přestaň jí urážet.
nic o ní nevíš.hlupáku.
-
-
Souhlasím se sisi. A nejen obočí... Navíc se chová děsně infantilně... A je pravda, co už tu bylo napsáno - chápala bych, kdyby se líbila chlapům, ale to, že jsou tady z ní na větvi ženský je docela divný...
-
nezlobte se ale jste vyumelkovana zpevacka ktera nema dusi ale pozor jako daberka nemate chybu
-
-
není vyumělokovaná.
-
Souhlasím, její herectví stojí za houby. A už i jako dabérka se mi přeslala líbit. Její ječák mi jde docela dobře na nervy.
-
-
to není pravda.
-
-
ale je to pravda.
-
-
Ale mě to nevadí,je to normální člověk jako každý jiný,a taky má duši.
-
-
-
sory já jsem se tam napsala jako lulinka protože lulinka :-D má pravdu.
-
Nové CD Lucky BOOMERANG
28.11.2005 vyšlo nové CD Lucky Vondráčkové BOOMERANG a jejíprvní singl se jmenuje VÍTR (I need hero), kterou představila ve Zlaté Mříži 11.12.2005 ta písnička je úžasná hned si běžím to CD KOUPIT!!! obsahuje i písničku STRACH... -
Nejsem fanynka ale pochvalu dávám
Nejsem fanynka Lucky Vondráčkové, ani ji nevyhledávám, ale talent ke zpěvu i herectví ji rozhodně nechybí. Navíc je svým způsobem krásná, rozhodně ne vyumělkovaná a to je myslím v této době nejdůležitější, je prostě svá. Proto Ti Lucko přeji do roku 2006 jen a jen úspěchy a ať už se Ti dostane pochval nebo kritiky, vždy si z toho vezmi jen to nejdůležitější,to co Ti říká vlastní srdíčko že je správné. -
Lucka je fajn jako herečka tak i zpěvačka moc bych chtěla aby byla moje sestra.......
-
-
Re:
Obyčejný protekční fracek. *8* *8* *8* -
-
to teda není žádný fracek.ty hloupá. A přestaň paní Vondráčkovou urážet.
-
-
-
juknete na lucievondrackova.wz.cz SUPER STRANKY! :o)
-
Vážená Lucie, některé písničky máte sice líbivé, ale ten zpěv se nedá srovnat např.s Dashou, Terezou Černochovou atd. Podle mě si 2.místo ve Slavíkovi nezasloužíte, ale tohle je soutěž o popularitě a ne o kvalitě.Radši se věnujte herectví, to Vám asi jde. Zkrátka a dobře puberťáci nepoznají kvalitu. A jak se taková intelektuálka vůbec seznámila s hokejistou? Proč nelovila v jiných vodách?
-
-
To je snad její věc, koho si vzala ne? Co je na tom špatnýho, že má hokejistu? Cožpak všichni hokejisti jsou špatní? Jak je vidět, tak nejsou....
-