Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
962 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • změna image k horšímu

Milá lucie.Nevím, co jste chtěla docílit ostříh. vlasů.Možná ,aby si vás více všimli.Bývala jste krásná,nádherné vlasy, křehký výraz,málokdo se může pochlubit tak nádh. vlasy a každému to bohužel nesluší.Ted nevypadáte ani jako rebelka, ale jako tuctová žena s melíry, které vám přídávají 20 let navíc.Když jsem vás poprvé viděla lekla jsem se ,cože to je za čtyřicátnici.Ta krásná a mladičká,byla jste pro mne ztělesněný symbol .Ted´už bohužel to nestojí ani za otočení.
  • kráva Vondráčková a její lesbické fanynky

Je to pěkná kráva a na tenhle server choděj nejspíš samý lesbičky...
    • tak hele ty jsi blbá,to není žádná blbka ty blbče,a přestaň jí urážet.
      nic o ní nevíš.hlupáku.
  • Souhlasím se sisi. A nejen obočí... Navíc se chová děsně infantilně... A je pravda, co už tu bylo napsáno - chápala bych, kdyby se líbila chlapům, ale to, že jsou tady z ní na větvi ženský je docela divný...
  • nezlobte se ale jste vyumelkovana zpevacka ktera nema dusi ale pozor jako daberka nemate chybu
    • není vyumělokovaná.
    • Souhlasím, její herectví stojí za houby. A už i jako dabérka se mi přeslala líbit. Její ječák mi jde docela dobře na nervy.
      • to není pravda.
        • ale je to pravda.
      • Ale mě to nevadí,je to normální člověk jako každý jiný,a taky má duši.
  • sory já jsem se tam napsala jako lulinka protože lulinka :-D má pravdu.
  • Nové CD Lucky BOOMERANG

28.11.2005 vyšlo nové CD Lucky Vondráčkové BOOMERANG a jejíprvní singl se jmenuje VÍTR (I need hero), kterou představila ve Zlaté Mříži 11.12.2005 ta písnička je úžasná hned si běžím to CD KOUPIT!!! obsahuje i písničku STRACH...
  • Nejsem fanynka ale pochvalu dávám

Nejsem fanynka Lucky Vondráčkové, ani ji nevyhledávám, ale talent ke zpěvu i herectví ji rozhodně nechybí. Navíc je svým způsobem krásná, rozhodně ne vyumělkovaná a to je myslím v této době nejdůležitější, je prostě svá. Proto Ti Lucko přeji do roku 2006 jen a jen úspěchy a ať už se Ti dostane pochval nebo kritiky, vždy si z toho vezmi jen to nejdůležitější,to co Ti říká vlastní srdíčko že je správné.
  • Lucka je fajn jako herečka tak i zpěvačka moc bych chtěla aby byla moje sestra.......
    • Re:

Obyčejný protekční fracek. *8* *8* *8*
      • to teda není žádný fracek.ty hloupá. A přestaň paní Vondráčkovou urážet.
  • juknete na lucievondrackova.wz.cz SUPER STRANKY! :o)
  • Vážená Lucie, některé písničky máte sice líbivé, ale ten zpěv se nedá srovnat např.s Dashou, Terezou Černochovou atd. Podle mě si 2.místo ve Slavíkovi nezasloužíte, ale tohle je soutěž o popularitě a ne o kvalitě.Radši se věnujte herectví, to Vám asi jde. Zkrátka a dobře puberťáci nepoznají kvalitu. A jak se taková intelektuálka vůbec seznámila s hokejistou? Proč nelovila v jiných vodách?
    • To je snad její věc, koho si vzala ne? Co je na tom špatnýho, že má hokejistu? Cožpak všichni hokejisti jsou špatní? Jak je vidět, tak nejsou....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit