Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
962 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám Lucku Tomáše i Matyáška mooc ráda je skvělá zpěvačka, herečka i tanečnice. Tomáš je zase dobrý hokejista a nezáleží na tom co lidi píšou podle mě jsou mooc skvělý, hodný, příjemný, vtipný a mnoho dalšich. A navíc nejsou vůbec namachrovani a to by klidně být mohli i když mají peněz jako želez a velký byt v Kanadě i v Česku sou obyčejní, normální a skromní někde sem si četla psali to do komentářů:Prý Lucka spala z kde kým a že Tomáše že s ním je skrátka jen pro peníze. ANO je sice pravda že Tomáš má miliony z montrealu z Kanady, ale ona ho miluje přece jenom sou spolu už 4 roky takže se mají pořád rádi, A Tomáš je milující manžel i otec a Lucka zase, milující maminka a manželka takže at´si píše kdo chce sví tak sou NEJlepší lepší partii si k sobě najít nemohli Takže tom and lucie FOREVER *14* *3*
  • LUCKA JE SKVĚLA A JEJÍ TETA JE LAKOMÁ ŠKAREDÁ LUSKA JE BOŽÍ BOŽÍNKU
  • Myslim si,ze je Lucka absolutne fenomenalni herecka jak filmova,tak divadelni..Strasne ji fandim a preju hodne uspechu do zivota!
  • Snowborďáci super kousek, víc takových, jenom fuj hudba a ty vlasy slečny (paní) Vondráčkové (zamotaný jako nějakej vágus), ale jinak : - ))))
  • Luky1987
    Lucka je dobrá zpevačka ujde i hodná holka, mám jí rád a nic proti ní nemám, ale jako herečka nic moc, to jí nejde jako zpěv
    • Já si myslím ze je Lucka i dobra herečka i zpevacka!;)
  • Lucka

Ahoooooooooooooooj Luckooooooooooooo jsi nej.
  • nabídka k sňatku

Ahojky všem,velice rád bych požádal Lucku o ruku,ale mám trochu strach...
  • Luky1987
    Mne se od Lucky Vondrackove líbí nejvíc písnička Ty jsi ten nej. A herečka je podle mne nic moc
  • WELLNESS

Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN
  • je to blbka
    • Re:

to ty seš blbka a lucky vondráčková je ta nej zpěvačka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit