-
nabídka k sňatku
Ahojky všem,velice rád bych požádal Lucku o ruku,ale mám trochu strach... -
Mne se od Lucky Vondrackove líbí nejvíc písnička Ty jsi ten nej. A herečka je podle mne nic moc
-
WELLNESS
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
je to blbka
-
-
Re:
to ty seš blbka a lucky vondráčková je ta nej zpěvačka *4*
-
-
změna image k horšímu
Milá lucie.Nevím, co jste chtěla docílit ostříh. vlasů.Možná ,aby si vás více všimli.Bývala jste krásná,nádherné vlasy, křehký výraz,málokdo se může pochlubit tak nádh. vlasy a každému to bohužel nesluší.Ted nevypadáte ani jako rebelka, ale jako tuctová žena s melíry, které vám přídávají 20 let navíc.Když jsem vás poprvé viděla lekla jsem se ,cože to je za čtyřicátnici.Ta krásná a mladičká,byla jste pro mne ztělesněný symbol .Ted´už bohužel to nestojí ani za otočení. -
kráva Vondráčková a její lesbické fanynky
Je to pěkná kráva a na tenhle server choděj nejspíš samý lesbičky... -
-
tak hele ty jsi blbá,to není žádná blbka ty blbče,a přestaň jí urážet.
nic o ní nevíš.hlupáku.
-
-
Souhlasím se sisi. A nejen obočí... Navíc se chová děsně infantilně... A je pravda, co už tu bylo napsáno - chápala bych, kdyby se líbila chlapům, ale to, že jsou tady z ní na větvi ženský je docela divný...
-
nezlobte se ale jste vyumelkovana zpevacka ktera nema dusi ale pozor jako daberka nemate chybu
-
-
není vyumělokovaná.
-
Souhlasím, její herectví stojí za houby. A už i jako dabérka se mi přeslala líbit. Její ječák mi jde docela dobře na nervy.
-
-
to není pravda.
-
-
ale je to pravda.
-
-
Ale mě to nevadí,je to normální člověk jako každý jiný,a taky má duši.
-
-
-
sory já jsem se tam napsala jako lulinka protože lulinka :-D má pravdu.
-
Nové CD Lucky BOOMERANG
28.11.2005 vyšlo nové CD Lucky Vondráčkové BOOMERANG a jejíprvní singl se jmenuje VÍTR (I need hero), kterou představila ve Zlaté Mříži 11.12.2005 ta písnička je úžasná hned si běžím to CD KOUPIT!!! obsahuje i písničku STRACH...