-
Jekyll a Hyde
Jekyll a Hyde je fakt bomba. Stojí to za to. Doporučuju!! -
Kytice
dneska jsme byli se tridou na scénickém čtení kytice a teda fagt jako dobry *3* *3* *3* *4* ta hodka mi prisla docela malo klidne bych tam byla i dele *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Kytice
Ahoj Tery
Jsem rád, že se ti to líbilo, ted bys mohla skusit Jekyll a Hyde. Co ty na to?
Langoš *5* -
-
Re: Re: Kytice
no uz sem si rezervovala listky ,ale az na leden :D sem to driv nestihla:( ale uz se na to tesim:)jo a s temi zadky ,to az tak???ja jenom ze na to chci vzit babicku :D *3*
-
-
-
Lukymu
Koukám, že odpovídáš na příspěvky, to je milý *3* To je vidět, že jsi ještě nezkažený tím naším "šoubyznisem", tak ať ti to co nejdéle vydrží *4* -
Bobule nejvíc :-)
už se těšim až vyjde Bobule na DVD, konečně se s máti budem smát do syta *15* prostě RESPECT *3* -
hmhmhm
*5* *5* *5* -
kalba
Ahoj Lukáši, kdy zakalíme? Pivko na základně s Pupkem a tvou maličkostí bylo fajn :) Tereza -
-
Re: kalba
Nazdar
Já abych se přiznal, tak stále tápu, jeli koš já samozřejmě s Pupkem chodím jen do kavárny na sachr dort a kávu. Pokud máme chvíli čas, tak zajdeme do knihovny.
Langoš *5*
-
-
..
je možný,že jsem vás viděla 2.září v Plzni?
*7* -
-
Re: ..
Ten den jsem z Plzně odjížděl, takže je to možné. Škoda, že jste se nepřihlásila *13* -
-
Re: Re: ..
tak já se příště přihlásim *1* -
-
Re: Re: Re: ..
Tenhle víkend jedu do Plzně, tak máte šanci *3*
-
-
-
-
Staré Hamry
Moc tě zdravím z Ostravy!Lenka Francinova -
-
Re: Staré Hamry
Ahoj Lenko
Staré Hamry? *7* -
-
Re: Re: Staré Hamry
Byly to Staré časy,my bydleli ve starém bývalém hamru/já,Francin,Prokop/. Takže ještě jednou-ZDRAVÍME Z OSTRAVY! -
-
Re: Re: Re: Staré Hamry
Ahoj Ostravo
Já jsem si říkal, že začínám tušit odkud vítr vane, to je příjemné! Doufám, že se máte dobře a na brzkou shledanou. Langoš *3*
-
-
-
-
Bobule
v Bobulích je úplně nej -
-
Re: Bobule
Děkuji za pochvalu
*3* -
Re: Bobule
včera sem na nich byla znova....a pořád z něj nemůžu