-
jak se máte
čau lidi proč nikdo nepíše a jak se vlastně máte? jestli někdo z vás byl na marečkovém koncertě tak si o tom můžem pokecat. *1* *1* *1* -
videa
ty Marečkovi videa jsou fakt super. akorád jsou v podnabítkách tak si jich hned tak nevšimnete ale to neva. a jak to vidíte vy? moc mě zajímá i názor druhých. odepište prosím někdo. *4* *4* *4* *4* -
:-*
trochu vypadá jako jágr *15* *15* *15* -
-
Re: :-*
tak v tom s tebou nesouhlasím. jágr vipadá ohodně hůř než marek. kdybys aspon řekla že vypadá jako enrique iglesias tak ještě jo. enrike a marek jsou si aspon trochu podobní ale jágr a marek? to se ti teda povedl dobrej vtip *1* -
-
Re: Re: :-*
moje rec marek a enrique sou jako brachove skoro dvojcata kdyz se poradne zahledite na jejich fotky tak vas to musi prastit do oci sou si mrte podobny byla sem na markove koncerte po nem sem si s nim povidala a fotila se s nima je mrte v poho uplne pohodovej clovek chtela bych ho poznat jeste trochu vic *3*
-
-
-
proč nepíšete
naco se sem přihlašujete když nic nepíšete -
mareček
kde ste lidi proč nikdo nic nepíšete. každý příspěvek se hodí. mějte se všichni fajn a pište. Mareček je fajn. *4* -
verunka
Ahojik
Marek je moc super zpěvák který nato má !
www.ztracenymarek.blog.cz . můj bloček o marečkovi :) *14* verunka -
CD
markovo CD je fakt super doufám že brzy naspívá další CD *14* měl by si ho asi každý koupit aby poznal co je hudba -
Marek Ztracený :-*
Ty jeho texty-krásný,pravdivý,smutný,ve selý,jsou tam city a to je hlavní,nádhernej hlas,super kluk *14* sem o něm měla referát dneska v hudebce a když i náš učitel řekl,že je dobrej a má dobrý texty,taaak to už je fakt nej spěvák *14* *14* -
seš super
seš super zpěvák a máš krásný písničky a hlas jen tak dál pokračuj ,vzhůru *4* *4* -
Mikluju Tě
Ahoj Marku.Na ocku si rikal ze nechodis z zadnou holkou ja bych s tebou chtela chodit pls ozvi se na 605181019 pls *14* *14* Miluju Tě pls ozvi se na toto cislo 605181019 -
-
Re: Mikluju Tě
*15* Jo ten je tak zrovna na tebe zvědavej, prober se *5*
-