-
proč nepíšete
naco se sem přihlašujete když nic nepíšete -
mareček
kde ste lidi proč nikdo nic nepíšete. každý příspěvek se hodí. mějte se všichni fajn a pište. Mareček je fajn. *4* -
verunka
Ahojik
Marek je moc super zpěvák který nato má !
www.ztracenymarek.blog.cz . můj bloček o marečkovi :) *14* verunka -
CD
markovo CD je fakt super doufám že brzy naspívá další CD *14* měl by si ho asi každý koupit aby poznal co je hudba -
Marek Ztracený :-*
Ty jeho texty-krásný,pravdivý,smutný,ve selý,jsou tam city a to je hlavní,nádhernej hlas,super kluk *14* sem o něm měla referát dneska v hudebce a když i náš učitel řekl,že je dobrej a má dobrý texty,taaak to už je fakt nej spěvák *14* *14* -
seš super
seš super zpěvák a máš krásný písničky a hlas jen tak dál pokračuj ,vzhůru *4* *4* -
Mikluju Tě
Ahoj Marku.Na ocku si rikal ze nechodis z zadnou holkou ja bych s tebou chtela chodit pls ozvi se na 605181019 pls *14* *14* Miluju Tě pls ozvi se na toto cislo 605181019 -
-
Re: Mikluju Tě
*15* Jo ten je tak zrovna na tebe zvědavej, prober se *5*
-
-
uPa___!!
ja ho MILUJU jeho pisnicky hlas hraje fakt skvele a je fakt kdys se to nekomu nelibi at ho nepomizuje spis ponizi sam sebe a navis Marecka poslouchat nemusi fakt takovi lidi nsnesi!!!kdys nekdo o nekom pise tohle kys si nekdo jinej mysli uplne neco jiniho ubohy!!MARI SES KRASNEJ, KRASNE ZPIVAS PRSOTE SKVELEJ MILUJU TE!!!!!! -
Ano!
Čau lidi...Sandra má pravdu! Markovo hraní na klavír NEMÁ CHYBU!! Já to posoudím protože hraju na klávesy v kapele a musím říct že jeho hraní sem zkoušela a prostě to je sakra těžké!! Náhodou Markův hlas je super-když se odborně zaposloucháš do toho co zpívá a jaké vyzpívá výšky, tak je to něco úžasného...V týdnu sem si koupila jeho CD a musím teda bohužel přiznat že písničky má hodně všechny si podobné, ale jinak ten hlasový a klavírní rozsah NEMÁ CHYBU *3* Marek by mohl být dobrý kluk, hezký, drzý, sprostý, ale jinak s ním může být sranda *1* tak čau čau PS: a než ho tu budete zase pomlouvat tak si jeho písnčky odborně poslechněte!! *4* -
-
Re: Ano!
Lori, děkuji za vztah k hudbě *3* *4*
-
-
-.-.-.-.-
Marek Ztracený at' se ztratí z showbyznysu!!!!!!!! Zpívá,jako by mu docházely síly,prostě je utrpení poslouchat ty jeho písně. -
-
Re: -.-.-.-.-
když máš takové velké slova tak asi nemáš páru o tom jak je těšký něco zahrát na klavír nebo něco zaspívat. ty bys nezaspívala ani skákal pes přez oves tak nenadávej někomu kdo vihrál anděla roku pokud teda víš co to je. -
-
Re: Re: -.-.-.-.-
Mě se Markův hlas...atd. taky líbí *14*
ALE..když jsem četl ty tvoje chyby ve slovech,tak jsem myslel že se zblázním-ale zároveň mě to pobavilo(nezaspívala a těšký.. *8* *8* *8* *9* *9* *13* ) *15* -
tse... co ty víš! Třeba diana umí zpívat daleko líp! *1* -
*1**1**1**1**1**1**1**1**1**1* Zase někdo,kdo perfektně umí češtinu.
-
-
nejseš nějaká vadná? jeho písně by nezaspíval kde kdo. -
-
Zajímaví že já jo xD. Na klavír hraje velice slušně, ale to, jak se včera předvedl na těch oceněních (totálně rozflákal kytaru) jenom svěčí o jeho inteligenci *13* . Měla sem ho ráda, ale tohle přehnal! *16* A pokud de o jeho hlas, tak by měl kapánek víc trénovat, neni vyzpívanej. Zpívam už dlouho na to, abych poznala, kdo je, a kdo neni, dattebayo! *1*
-
-
Dianna
na to se nadá nereagovat. Opravdu mě pobavil tvůj příspěvek. Vždyt to poslouchat nemusíš...a shazovat nečí tvorbu mi přijde více než ubohé. Upřímně by mě zajímalo, co jsi dokáza ty a jestli máš vůbec nějaké koníčky...protože si myslím, že kdybys je měla...tak tvůj příspěvěk není ponižující tebe samotné. Jeho klavírní schopnosti si myslím jsou na velmi slušné úrovni...dovoluji si to soudit - 11 let jsem hrála na klavír. Přeji ti hezký den a někdy by možná stálo za to se zamyslet nad tím co o kom píšeš...a přitom se poohlídnou na sebe samotnou. *3* -
-
Sandra:Tak to jsem ráda,že tě to pobavilo! Já ale nekritizuju jeho schopnosti co se týče hraní na hudební nástroje,jen se mi nelíbí jeho hlas. A já ho neposlouchám,ale když se koukám na Eso,tak tam jednu dobu pořád hráli jeho písně,tak jsem se tomu nemohla vyhnout,slyšet jeho písně. Prostě ho nechci pomlouvat,jen poslouchám něco jinýho a už to nechci řešit. A koníčky mám,ale hraní na klavír ani na nic jinýho to není. -
-
Re: Re: Re: -.-.-.-.-
Diana *3*
-
-
-