-
Super
Ahoj lidi. Teda přiznám se že na Marka docházím až teď! Je to naprosto úžasný klavírysta!!! Písnička Strácíš a hlavně Něco končí, je ÚPLNĚ SUPER!!!! Jestli to všechno skládá sám, tak to kloubou dolů, to je borec, já skládám hudbu už od 12ti let, al enikdy jsem ji nepropagovala a teď už je pozdě to zpívat.. *9* Tak Markovi držím palce a věřím že to dotáhne vysoko...pápá -
-
Re: Super
Napsat bych to ani líp nedokázala... *1*
-
-
bez komentáře....
ZMĚNIL SES! Možná ti to časem dojde co si tim způsobuješ........... -
-
Re: bez komentáře....
proc sem pises tohle jestli ses jeho bejvala tak si to s nim vyrkej z oci do oci to je nejlepsi *5*
-
-
Marek-něco končí
moc moc prosím spikněte se a hlasujte zde pro Markův song Něco Končí.jinak vypadne,moc moc díky:
http://www.t-repp.estranky. cz/ -
@nn
Mareček je nej I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* nej je ztrácíš -
marci
Mareček... to je kunďas je to nej nej nej zpěvák *14* *14* *1* *1* *1* -
miluyu Marka!!!!!!♥♥
Yá ho úpa žeru je neeeeeej a kráááááásnej miluyu hooooooooooooo *4* *14* *14* -
-
tak aby jsete v+děli
je jasný že spousta z vás ví jenom o písniččce ztrácíš ale kdyby jste aspon slyšeli ty ostatní písničky tak ty se mi strašně líbí a jeslti si myslíte že ho někdo tlačí tak to neni pravda protože hraje božsky na klavír a skládá a zpívá a jak se asi dostal takhle nahoru prostě zpíval a našli si ho lidi a nikdo jinej ho enprosazoval já vomám prostě strašně ráda a ten kdo ne tak to je jeho názor ale jestli to neni náhodou závist protože jeho písničky dávají narozdíl od nákejch smysl a to je obdiv velikej jájho mám strašně ráda *14* *14* *14*
-
-
marek
Je superrrr , fak je hodně šikovnej !
teda umět hrat na 7 hudebních nástrojů *4* bych nedokázala :_))))))))))))))))))))))))))))) -
-
Re: marek
hodně šikovnej v hudbě i jinde... *1* a tam snad ještě víc..*14* -
-
Re: Re: marek
Ošukat holku umí každej.. *1* Ale udržet si ji, to je už pro něj práce.. *9*
-
-
-
marek ztracený
je nejj ! Má krásný písničky , krásně zpívá a je mocc krásnej :-) *14* *4* -
Marek Ztraceny!
marek ztraceny je ten nejlepsi zpevak na svete a dokonce i fesnej ja doufam ze jednou vyhraje vic slaviku nez karel gott!!!!!!mam te rada marku *14* -
-
Re: Marek Ztraceny!
Jo to teda vyhraje Gott zpívá strašně......Mno to je jedno Marek je prostě nadanej,nadanej nadanej!!!!Z našich zpěváku v ČR zpívá prostě nejlíppppppppppppp!!!!Všechny jeho písničky se mi MOCMOCMOCMOCMOCMOCMOCMOCMOC líbí!!!!Nemáte na něj pls někdo kontakt??Jestli jo tak pls pište na adresu zuzana.neuvirthova@seznam.cz *14* *4* *1* *5* *3* -
Re: Marek Ztraceny!
souhlasim!! nejnejnej!! už chci na tvůj koncert a konečně tě vidět na živo!!!!!!:-****:))))))))
-
-
rozhovor
http://webtv.idnes.cz/server.idn?vi ew=search&dotaz=marek+ztracen%FD