Přejít na výpis diskuzí

Marek Ztracený

OSOBNOST 7.6.2008 
263 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

..

Nwm co na něm všichni vidí, to jeho "ztrácíš" a KAŽDÉ písničce je pěkně trapný, on už je z toho slova úplně pošahanej...ve slokách kňourá že mu není vůbec rozumět, a navíc vůbec není hezkej...akorát sebevědomej...
    • vero-nika

Re: ..

*7* hm problém
    • eliska2

Re: ..

tak v tom s tebou nesouhlasím *16* já marečkovi rozumím moc dobře. a s tím ztrácíš to bude asi proto že si dal pseudonym Marek Ztracený. kdybys byla aspon´ trochu chytrá tak tě to napadne *15* *1* *15* jo a takoví lidi jako ty by měly mýt zakázáno sem chodit! to mu závidíš jeho slávu? asi jo,jinak bys takhle nemluvila.
      • wendy92

Re: Re: ..

Já jsem moc dobře pochopila proč tam to ztrácíš je, a právě proto mi to už přijde trapný. A z toho co jsem předtím napsala mám dojem, že by každej kdo to četl měl pochopit, že MAREČKA vůbec nemám ráda, a právě proto mu asi určitě závidím slávu,viď? Slavných lidí jsou miliony a závidím ji proto těm, co si ji opravdu zaslouží. Těch je sice málo ale jsou. i když Mareček mezi ně nepatří. *14*
        • eliska2

Re: Re: Re: ..

časem se k nim dostane, mareček je dobrej a má na to *14* takže se sklidni a zabývej se něčím jiným seš trapná
          • Re: Re: Re: Re: ..

souhlas fakt trapacka *1*
  • nika1979

Mareček Ztracený

Marečku Ztracený viděla jsem tě pořadu hadej kdo jsem. hnedka jsem tě uhadla. jsi baječnej muž. S velkým M______* tvou pisej miluju. ztracíš-------------- (+)
    ++++++++
    11111111111 *14* *14* *14* *14* *14*
    veronika korodiová
    • eliska2

Re: Mareček Ztracený

tak to se ti nedivím já ho taky zbožnuju Marek je prostě ten nej. *14* *14* *14* a nejvíc se my líbý písnička POHÁDKY ta mě úúúplně dostala a i INSPIRACE mě se sice líbijou všechny jeho písničky ale tyhle dvě mě dostali. už se těším na další CD od marka *14* *14* *14*
  • sanduli

KONCERT

Hojíík všeci *3* Marek Ztracený bude mít koncert v Městci Králové-9.01.2010...určo kdo bydlíte blíž tak se přijeďte podívat *3* *3* určitě to bude super :) *4*
  • Milý Marku
    Gratulace K Tvým dnešním narozeninám přání hodně štěstí,zdraví!!!!! *4*
  • Marek

Njn z Bači se stava hvězda,je vidět že mame na Rudě šikovny kluky...:o)...Jo a ten kdo řek že je slebej,je asi trošku mimo,vim na 100% že Marek slepej neni...
  • jessy37

...

Marek nejen že hezký zpívá ale taky hezky vypadá!!!! *4* *14*
    • Re: ...

zajdi si k očnímu
  • nádhera

nádherný text, co dodat. Krom toho moc hezký pocit, že někdo z relativně blízkého okolí se dokáže prosadit. Nejsem z Rudy, tohohle člověka osobně neznám, ale i tak to hřeje u srdce, že někdo ze šumavy obecně se prosazuje. Teď je ovšem na snadě otázka, zda to není jen rychlokvaška, a budou následovat i další písně s podobným oduševnělým a příjemným textem, jako je tato a vše neskonční jen u této jedné písně. Každopádně přeju hodně štěstí a zdaru a hlavně nic nevzdávat, myslím, že ten kluk na to má !!!!!
  • Proč??

Copak ti Marek provedl?Není normální aby někdo kritizoval tímhle způsobem *13* NNikdo tě nenutí to poslouchat ale proč ho řešíš? *8* PRo mě je jeden z mála co žeru *14* Dej nám pokoj
  • Adresa

Helééé...nemáte někdo jeho korespondenční adresu??? *4*
    • Re: Adresa

Miroslav Slodičák ,Klatovská 343,Železná Ruda 340 04
      • Re: Re: Adresa

No jses ty normalniiiiii?? To snad neni mozny, davat Mirovo adresu na net.... Nevim kdo to napsal, ale Mira bude mit rozhode obrovskou "RADOST" to snad neni pravda.... *8* *8* *8*
        • Re: Re: Re: Adresa

ty vole já nemam slov! proč tady dáváte jeho adresu na net???? ječtě číslo,to by nebylo?!!!??? *16* *16* závist na Rudě,to je celý!!! *10* Jinak Marečku:)) gratuluju k objevu roku,neskutečný kam si to dotáh:) snad tě zase brzo uvidim,bylo to tenkrát fajn:)))
      • Re: Re: Adresa

tady je někdo asi trochu trapnej, dávat Márovo adresu na net ne?!
  • Marek Ztraceny!

marek ztraceny je ten nejlepsi zpevak na svete a dokonce i fesnej ja doufam ze jednou vyhraje vic slaviku nez karel gott!!!!!!mam te rada marku *14*
    • Re: Marek Ztraceny!

Jo to teda vyhraje Gott zpívá strašně......Mno to je jedno Marek je prostě nadanej,nadanej nadanej!!!!Z našich zpěváku v ČR zpívá prostě nejlíppppppppppppp!!!!Všechny jeho písničky se mi MOCMOCMOCMOCMOCMOCMOCMOCMOC líbí!!!!Nemáte na něj pls někdo kontakt??Jestli jo tak pls pište na adresu zuzana.neuvirthova@seznam.cz *14* *4* *1* *5* *3*
    • Re: Marek Ztraceny!

souhlasim!! nejnejnej!! už chci na tvůj koncert a konečně tě vidět na živo!!!!!!:-****:))))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit