Přejít na výpis diskuzí

Marian Vojtko

OSOBNOST 31.12.2006 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ;-)

Jak jak se Vám fanklubákům i Vám pane Vojtko vede? *4*
  • Mároš ♥ je bezva!!!

Mě se Mároš jako zpěvák hrozně líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *4* *4* *3*
  • MARIÁN

Marián je charismatický zpěvák s nádherným hlasem. Škoda jen že není tak známý a doceněnný. Doufám, že ho někdy uvidí naživo *4*
  • Mariááán

Mariánku jsi supééééér a tvuj hlas je tak úžasnej seš nej nej nej *3*
  • Angelika

Výkon v muzikálu Angelika byl naprosto super. Ačkoli nejsem zrovna plakací typ, podařilo se mi během představení zaslzet hned čtyřikrát. Tleskám!!!
  • pan m.v.v tv

dnes jsem viděl v tv pana m.vojtka a bylo to opravdu nechutné.zábava pro otrlé
    • Re: pan m.v.v tv

No jóó,no..Tak tenhle koncert,co jste viděl v televizi jsem měla to štěstí vidět a dokonce i slyšet přímo v divadle a bylo to opravdu pro otrlé,protože nebýt semtam těch chvilek,kdy pan Vojtko mluvil,nemohla bych se vůbec nadechnout...jedním slovem byl prostě ÚCHVATNÝÝÝÝÝÝÝÝÝ *3*
    • maristela

Chtěla bych slyšet zpívat tebe,ty užasnáku.Televizi nesleduji,ale krásný hlas pana Vojtka mě pohladil na duši. *14* Co asi posloucháš ty??? Marku76 *5*
      • Re: maristela

Marian Vojtko se mi líbí od chvíle, kdy jsem ho naživo viděla a slyšela v Čardášové princezně. Dnes mě znovu uchvátil. Má nádherný hlas a příjemný projev. Ráda bych ho poznala víc.
  • hurvinkovamorticie9

😇😍 Zpevák  tenor  Pan Marián Vojtko Má roděniní mi máme prianě  jediné vela zdravia štastia+ a lásky karieře  muzikalech😇

• nika1991
    nejjjjj Mužžžžžž Marian Vojtko ach Bože jaho žeru.teda koušu *14* *14* *14* *14* *14* ☺♥☺■}♦♦♦░}♫♫♫
  • spooky

Narozeniny

Přeju Mariánovi všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně zdraví a stále tak pevný a krásný hlas :)
    • Re: Narozeniny

to je chlap s velkým CH! Nádhernej hlas, charisma,sympaťák a ještě k tomu má smysl pro humor. Bohužel není tak mediálně profláknutej, což je škoda! Málo se o něm slyší.Škoda, ceny by si kolikrát zasloužily zpěváci, jako třeba on!V muzikálech je úžasnej a vDrákulovi bych si ho fakt ráda poslechla!!!

*14* *14* *14* *14*
  • lucciana

Mároš forever !

Marián je nej zpěvák. Viděla jsem ho v muzikalu Dracula. Zpíval famózně, nedá se to ani popsat. Nádhera *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit