-
;-)
Jak jak se Vám fanklubákům i Vám pane Vojtko vede? *4* -
Mároš ♥ je bezva!!!
Mě se Mároš jako zpěvák hrozně líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *4* *4* *4* *3* -
MARIÁN
Marián je charismatický zpěvák s nádherným hlasem. Škoda jen že není tak známý a doceněnný. Doufám, že ho někdy uvidí naživo *4* -
Mariááán
Mariánku jsi supééééér a tvuj hlas je tak úžasnej seš nej nej nej *3* -
Angelika
Výkon v muzikálu Angelika byl naprosto super. Ačkoli nejsem zrovna plakací typ, podařilo se mi během představení zaslzet hned čtyřikrát. Tleskám!!! -
pan m.v.v tv
dnes jsem viděl v tv pana m.vojtka a bylo to opravdu nechutné.zábava pro otrlé -
-
Re: pan m.v.v tv
No jóó,no..Tak tenhle koncert,co jste viděl v televizi jsem měla to štěstí vidět a dokonce i slyšet přímo v divadle a bylo to opravdu pro otrlé,protože nebýt semtam těch chvilek,kdy pan Vojtko mluvil,nemohla bych se vůbec nadechnout...jedním slovem byl prostě ÚCHVATNÝÝÝÝÝÝÝÝÝ *3* -
maristela
Chtěla bych slyšet zpívat tebe,ty užasnáku.Televizi nesleduji,ale krásný hlas pana Vojtka mě pohladil na duši. *14* Co asi posloucháš ty??? Marku76 *5* -
-
Re: maristela
Marian Vojtko se mi líbí od chvíle, kdy jsem ho naživo viděla a slyšela v Čardášové princezně. Dnes mě znovu uchvátil. Má nádherný hlas a příjemný projev. Ráda bych ho poznala víc.
-
-
-
😇😍 Zpevák tenor Pan Marián Vojtko Má roděniní mi máme prianě jediné vela zdravia štastia+ a lásky karieře muzikalech😇
-
nejjjjj Mužžžžžž Marian Vojtko ach Bože jaho žeru.teda koušu *14* *14* *14* *14* *14* ☺♥☺■}♦♦♦░}♫♫♫
-
Narozeniny
Přeju Mariánovi všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně zdraví a stále tak pevný a krásný hlas :) -
-
Re: Narozeniny
to je chlap s velkým CH! Nádhernej hlas, charisma,sympaťák a ještě k tomu má smysl pro humor. Bohužel není tak mediálně profláknutej, což je škoda! Málo se o něm slyší.Škoda, ceny by si kolikrát zasloužily zpěváci, jako třeba on!V muzikálech je úžasnej a vDrákulovi bych si ho fakt ráda poslechla!!!
*14* *14* *14* *14*
-
-
Mároš forever !
Marián je nej zpěvák. Viděla jsem ho v muzikalu Dracula. Zpíval famózně, nedá se to ani popsat. Nádhera *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*