-
Vyšlo DVD
konečně vyšlo také pani Marii DVD, kde jsou některé její skladby a jako bonus dokument z ČT. -
prosim vas
nema niekto nahodou skladbu JIZVA NA DLANI???? *3* *3* *3* -
Krásně zpívá
Já marušku posloucham hrozně ráda. Zpívá moc krásně a její písničky jsou o něčem -
-
Re: Krásně zpívá
Jo, v jejích písničkách je příběh takže je to poslouchat jako něco. a k tomu ten hlas! -
Re: Krásně zpívá
Tak to máš pravdu, Maruška má moc hezké písničky *3* .
www.marierottrova.wbs.cz
-
-
Pomoc
Ahoj, prosím Vás nemá někdo skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....mohli by ste mi jí poslat nebo nějak pomoct ? *9* ...tady je e-amil NeedlessRoger@seznam.cz -
Pomoc
Ahoj, prosím Vás nemá někdo skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....děkuji *9* *7* -
Pomoc
Ahoj, prosím Vás nemá někdu skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....děkuji *9* *7* -
Jsem v koncích
Poradí mi někdo, jak se jmenuje písnička od Philla Collinse - Can´t stop loving you, kterou přezpívala paní Rottrová?! *9* -
-
Re: Jsem v koncích
ranni loučeni
-
-
Až je to trapné
Zakrývání věku mi připadá paní Rottrová stejně trapné jako Vámi omílané písničky - stále dokola jedno a to samé, měl sem Vás rád, ale už mi lezete krkem, jinak proti Vám nic nemám, s pozdravem Váš bývalý fanoušek *9* *13* Tetenka Josef -
Výročíí pěvecké kariéry
Zdravím všechny...nevít někdo náhodou kolikáté výročí má Marie jako pěvecké kariéry??? A kolik písniček už nazpívala dohromady?? *1* -
Božská Marie
Mám přítele, ten vás Maruško obdivuje ,tak jsem koupila lístky na váš koncert který se koná ve Zlíně .Dostal je to k narozeninám má krásných 55 . Tímto Vám chci poděkovat za všechny písničky co zpíváte .Děkujeme.