Přejít na výpis diskuzí

Marie Rottrová

OSOBNOST 31.12.2006 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyšlo DVD

konečně vyšlo také pani Marii DVD, kde jsou některé její skladby a jako bonus dokument z ČT.
  • prosim vas

nema niekto nahodou skladbu JIZVA NA DLANI???? *3* *3* *3*
  • Krásně zpívá

Já marušku posloucham hrozně ráda. Zpívá moc krásně a její písničky jsou o něčem
    • Re: Krásně zpívá

Jo, v jejích písničkách je příběh takže je to poslouchat jako něco. a k tomu ten hlas!
    • jana21

Re: Krásně zpívá

Tak to máš pravdu, Maruška má moc hezké písničky *3* .

www.marierottrova.wbs.cz
  • Pomoc

Ahoj, prosím Vás nemá někdo skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....mohli by ste mi jí poslat nebo nějak pomoct ? *9* ...tady je e-amil NeedlessRoger@seznam.cz
  • Pomoc

Ahoj, prosím Vás nemá někdo skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....děkuji *9* *7*
  • Pomoc

Ahoj, prosím Vás nemá někdu skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....děkuji *9* *7*
  • Jsem v koncích

Poradí mi někdo, jak se jmenuje písnička od Philla Collinse - Can´t stop loving you, kterou přezpívala paní Rottrová?! *9*
    • Re: Jsem v koncích

ranni loučeni
  • Až je to trapné

Zakrývání věku mi připadá paní Rottrová stejně trapné jako Vámi omílané písničky - stále dokola jedno a to samé, měl sem Vás rád, ale už mi lezete krkem, jinak proti Vám nic nemám, s pozdravem Váš bývalý fanoušek *9* *13* Tetenka Josef
  • Výročíí pěvecké kariéry

Zdravím všechny...nevít někdo náhodou kolikáté výročí má Marie jako pěvecké kariéry??? A kolik písniček už nazpívala dohromady?? *1*
  • Božská Marie

Mám přítele, ten vás Maruško obdivuje ,tak jsem koupila lístky na váš koncert který se koná ve Zlíně .Dostal je to k narozeninám má krásných 55 . Tímto Vám chci poděkovat za všechny písničky co zpíváte .Děkujeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit