-
Nový výběr cd Vyznanie
je skvělej obě dvě cd jsou její nejlepší best of co kdy vyšel všem doporučuji !!! *4* -
Marika vráť sa
obdivujam Mariku od začiatku jej kariery
držím Ti palce ,aby si sa mohla znovu
objaviť na scéne a ukázať tým /sláviciam/
čo dokážeš ! AHOJ JARO *14* *14* *14* -
marika
marika je opravdový talent a je profesionálka.a je škoda že už nezpívá.mám tě ráda jsi můj pěveckej sopranistickej vzor *3* *4* -
Marika
Koupil jsem si nedávno její dvojcd. Nevím jestli navštěvuje tyto stránky, ale pokud ano, tak vzkaz pro ni:
Díky a prosím nestahujte se do soukromí a zpívejte pro nás dál. Pomáhá to. Zdeněk *14* -
Pro Mariku
Chci s ní mluvit. Jakkoliv. Žádné pchanie do zadku, chci s ní jenom mluvit. Je to tak těžké pochopit?
Je to tak těžké, když chce jeden člověk mluvit s druhým člověkem, a ono to nejde. Třeba jen proto, že někdo řekne NE!? A o čem to je? O tom, že si můžeme něco dát dneska, protože zítra už třeba nebude, ale někdo dneska řekne NE. Někdo řekne NE a je to tak jednodušší. Říci NE!? Jasně, je to nejjednodušší, ale opravdu to nejlepší pro můj život ?
Co když to je to právě ten impuls pro to, začít jinak, třeba hůř, ale třeba i líp. Kdo nezkusil, nepozná .... -
Mraz po zadech
http://www.youtube.com/watch?v=9AZY i2iedqI&playnext=1&list=PLE272A245B A8EF02A&index=8
Tak procitene to dokaze zazoivat jenom JEDINECNA p.Marika Gombitova -
-
Re: Mraz po zadech
Milá Mariko!Dnes 27.12.jsem si poslechl záznam z koncertu ČSOB!bylo to nádherné!Hodně štěstí a zdraví.Leoš *3*
-
-
Skutočne nadaná a krásna žena.Svoj osud nesie tak aho ho nesie.Ale napriek tomu, pani spevačka ktora rezonuje v nas vsetkych.
verim ze sa coskoro ozve.Ved naznak uz je ten,ako sa prihlasila cez telefon a ozvala sa svojim fanusikom,podakovala a hlavne ze ich vsetkych potrebuje.To neboli len prazdne slova-to su fakty.A my Mariku potrebujeme tak isto.Cakame na teba Marika.
Zelam Ti za mnohych ludi - vela pevneho zdravia a hlavne stastia.Mate Ta radi!! -
Mariku mám ráda už od 13let kdy jí začal poslouchat můj bratr proto se mi hrozně zalíbila a mám ji radá do dnes *3*
-
Předchozí pisatel příspěvku mi doslova mluví z duše !!! *4*
-
LUDEK
MARIKA JE UŽASNÁ ZPĚVAKA