Přejít na výpis diskuzí

Marika Gombitová

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový výběr cd Vyznanie

je skvělej obě dvě cd jsou její nejlepší best of co kdy vyšel všem doporučuji !!! *4*
  • Marika vráť sa

obdivujam Mariku od začiatku jej kariery
    držím Ti palce ,aby si sa mohla znovu
    objaviť na scéne a ukázať tým /sláviciam/
    čo dokážeš ! AHOJ JARO *14* *14* *14*
  • marika

marika je opravdový talent a je profesionálka.a je škoda že už nezpívá.mám tě ráda jsi můj pěveckej sopranistickej vzor *3* *4*
  • Marika

Koupil jsem si nedávno její dvojcd. Nevím jestli navštěvuje tyto stránky, ale pokud ano, tak vzkaz pro ni:
    Díky a prosím nestahujte se do soukromí a zpívejte pro nás dál. Pomáhá to. Zdeněk *14*
  • Pro Mariku

Chci s ní mluvit. Jakkoliv. Žádné pchanie do zadku, chci s ní jenom mluvit. Je to tak těžké pochopit?
    Je to tak těžké, když chce jeden člověk mluvit s druhým člověkem, a ono to nejde. Třeba jen proto, že někdo řekne NE!? A o čem to je? O tom, že si můžeme něco dát dneska, protože zítra už třeba nebude, ale někdo dneska řekne NE. Někdo řekne NE a je to tak jednodušší. Říci NE!? Jasně, je to nejjednodušší, ale opravdu to nejlepší pro můj život ?
    Co když to je to právě ten impuls pro to, začít jinak, třeba hůř, ale třeba i líp. Kdo nezkusil, nepozná ....
  • Mraz po zadech

http://www.youtube.com/watch?v=9AZY i2iedqI&playnext=1&list=PLE272A245B A8EF02A&index=8

Tak procitene to dokaze zazoivat jenom JEDINECNA p.Marika Gombitova
    • Re: Mraz po zadech

Milá Mariko!Dnes 27.12.jsem si poslechl záznam z koncertu ČSOB!bylo to nádherné!Hodně štěstí a zdraví.Leoš *3*
  • Skutočne nadaná a krásna žena.Svoj osud nesie tak aho ho nesie.Ale napriek tomu, pani spevačka ktora rezonuje v nas vsetkych.
    verim ze sa coskoro ozve.Ved naznak uz je ten,ako sa prihlasila cez telefon a ozvala sa svojim fanusikom,podakovala a hlavne ze ich vsetkych potrebuje.To neboli len prazdne slova-to su fakty.A my Mariku potrebujeme tak isto.Cakame na teba Marika.
    Zelam Ti za mnohych ludi - vela pevneho zdravia a hlavne stastia.Mate Ta radi!!
  • Mariku mám ráda už od 13let kdy jí začal poslouchat můj bratr proto se mi hrozně zalíbila a mám ji radá do dnes *3*
  • Předchozí pisatel příspěvku mi doslova mluví z duše !!! *4*
  • LUDEK

MARIKA JE UŽASNÁ ZPĚVAKA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit