-
Zdravím Vás Mariko a přeji do nového roku jen to dobré.Je mi 60 let a celý život sleduji Vaši životní cestu.Vaše písničky hladí i drásají srdce...tolik citu jste schopna do nich vložit jen Vy.Je mi líto, že Vás nemohu vidět na koncertě.Prosím za nás všechny,kteří roky čekáme,až seberete sílu a my otevřeme svá srdce a budeme vnímat Váš krásný hlas.
-
Marika mam 8 rokov.Ty mas 58 ale ty vobec na 58 nevizeras tak spievaj len dalej dalej do konca zivota aj ked nemam rada tvoje piesne ale spievaj dalej.Mas talent ale bemam rada tvoje piesne prosimta neurazaj sa tak cau nech zies stastny zivot posielam ti pusu ;D
-
Dnes jsem si pustil píseň od Mariky....úžasné,musel jsem se stát fanouškem a členem fanklubu Mariky Gombitové.....Mariko ! hlas tvuj je famozní a půvab nesmrtelný.Mám pocit že většina mužů tě prostě miluje.Já jsem jeden z nich. Doufám že ještě někdy zažiju na vlastní oči tvuj koncert.To je sen a přání.Díky za to že JSI
-
Mariko celé léta su váš fanoušek a stále nvás obdivuji.Obdivuji vás as celou dobu Vám držím palce.Jste nejen krásná a přitažlivá žena ale tajé zpěvačka která vždy Zpívala srdcem.A proto si VÁS VÁŽÍM.
HARABARTA.ANT@SEZNAM.CZ -
aj ocenenia z Bratislavskej lýry
Marika Gombitová získala tiež aj ocenenia ako je: BRATISLAVSKA LYRA alebo SOPOT ZLATA BRATISLAVKA LYRA 1976-piesen usmev ZLATA BRATISLAVSKA LYRA 1978-PISESN studentska lara- domaca sutaz ZLATA BRATISLAVŚKA LYRA 1978-studentska laska-medzinarodna sutaz STRIEBORNA BRATISL. LYRA 1979-vyznanie BRONZOVA BRATISL.LYRA 1980- tajomstvo hier 1CENA-MEDZINAR.HUDOB.FESTIVAL SOPOT 1980 - 1-miesto za vyznanie -
kontakt
Prosim vedel by niekto o akomkolvek nejakom kontakte na mariku gombitovu? lu.kob@centrum.sk Vdaka Lucia -
Marika ....
.. je skutečně excelentní zpěvačka; je mi líto té nešťastné události, která ji postihla a ještě víc, že se po ní stáhla do ústraní a již není tak často vidět a slyšet. Hlas má božský a chování skromné !!! -
Slovenský slavíček
Marika, píseň Vyznanie je dokonale odpalená a perfektně zazpívaná.Při poslechu této písně a hlavně refrému musí být slzy v očích. Díky
Stále te vidím jako devčátko tam .....na D1 -
jedinecna
Mas pravdu,stefos...Mariku veru nikto len tak lahko nenahradi...pri vsetkej ucte ani Sklovska ani Hasprova a ani nikto iny nezaspieva napr. piesen Vyznanie,nech by sa akokolvek snazili...Marika je fakt jedinecna aj ked je obrovska skoda,ze napriek tomu,ze je medzi nami-zaroven aj nie je... -
Mariko zpívejte prosím,jel bych na Váš koncert i na druhý konec světa.Celý život Vás obdivuji,stále si pouštím všechny Vaše písničky.Prosím,vraťte se k mikrofonu.